4 Ιουν 2021

Βαβέλ...

Ο RF Kennedy Jr πρόσφατα ανέφερε πως η φαρμακοβιομηχανία έχει ογδόντα εμβόλια κατά όλων των κορωνοϊών σε ανάπτυξη αλλά ο Bill Gates κι ο Anthony Fauci προωθούν επίμονα το εμβόλιο της εταιρείας Moderna.

Ποιοί είναι αυτοί και ποια είναι αυτή η εταιρεία;


Η Moderna ήταν μια γερμανική φαρμακευτική εταιρεία με το όνομα IG Farben και ήταν αυτή που παρήγαγε μαζικά το κυανιούχο φυτοφάρμακο αέριο Zyklon-Β το οποίο πουλούσε στους Ναζί για να εκτελούν μαζικά τους αιχμαλώτους τους στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε θαλάμους αερίων.

Μην σας σοκάρει αυτό, καθώς δεν είναι η μόνη μεγάλη ναζιστική εταιρεία που σήμερα συνεχίζει το έργο των Ναζί με το ίδιο ή άλλο όνομα, διότι υπάρχουν κι άλλες και εν αγνοία μας τις στηρίζουμε οικονομικά εμείς, όπως Siemens, Bayer, BASF, Hoechst (Aventis) κλπ. [https://el.wikipedia.org/wiki/Zyklon_B]

Μόλις τελείωσε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η Γερμανία φαινομενικά «ηττήθηκε» η IG Farben διαλύθηκε σε άλλες μικρότερες εταιρείες ενώ σε μια από αυτές τα περιουσιακά της στοιχεία αγοράστηκαν μισοτιμής πολύ αργότερα από έναν Ούγγρο Ναζιστή που αργότερα απέκτησε και αμερικανική υπηκοότητα. Αυτός είναι ο George Sorros.

O “κύριος” αυτός μετονόμασε την πρώην εταιρεία της IG Farben σε Moderna.

O πρωταρχικός διευθύνων σύμβουλος της Moderna ήταν ο Anthony Fauci ο οποίος ήταν συγκάτοικοςμε τον Bill Gates την ίδια ακριβώς εποχή που ο Gates σχεδίασε το «τσιπάκι» RFID (Radio-Frequency Identification) με αριθμό πατέντας US2006257852.

Πρωταρχικός μεγαλομέτοχος της Moderna πριν πεθάνει ήταν ο Jeffrey Epstein.


Ναι, αυτός που συνελήφθη και «αυτοκτόνησε» λόγω του νησιού-κολαστηρίου που διέθετε όπου διάσημα άτομα όπως ο Bill Gates οι Clinton, οι Obama και ένα σωρό άλλοι διάσημοι πρεζάκηδες καλικάντζαροι περνούσαν τις ώρες τους βασανίζοντας και εκτελώντας αβοήθητες νεαρές γυναίκες, μικρά παιδιά και νήπια για να μαστουρώνουν με το αδρενοχρώμιο που εξήγαγαν από τα θύματα τους μέσα από σατανιστικές τελετές, σεξουαλικές διαστροφές και άλλα ανεκδιήγητα ακραία εγκλήματα που κάνουν την ιδέα της θρησκευτικής κόλασης να μοιάζει με μια βόλτα στην ηλιόλουστη εξοχή.

Ο Epstein εξ αιτίας των μετοχών του στην Moderna κατάφερε και έφτιαξε την τεράστια περιουσία του και έτσι δημιούργησε τις σχέσεις του με όλους αυτούς τους πλούσιους, διάσημους και ισχυρούς που αργότερα εκβίαζε.

Η μητέρα του Gates είναι η Mary Maxwell, και η ξαδέλφη του, Ghislaine Noelle, Marion Maxwell, είναι κόρη του Robert Maxwell ενός Ορθόδοξου Εβραίου ο οποίος ήταν μέλος του Βρετανικού κοινοβουλίου, χειριστής των μέσων ενημέρωσης, αποδεδειγμένα απατεώνας και πράκτορας της Mossad ...  Συνέχεια ΕΔΩ