16 Ιουν 2021

Οι "κυβερνητικοί" έχουν ασυλία ... Το ίδιο και οι Φαρμακευτικές που τους μ π ο υ κ ώ ν ο υ ν στο χρήμα και τις ανέσεις, αφήνοντας τον κοσμάκη χ ω ρ ί ς φ ρ ά γ κ ο ούτε για τα έξοδα της κηδείας του ...


Για όλα αυτά τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού έ ρ χ ε τ α ι  η ώρα της δικαιοσύνης για τους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ, για όσους τους στήριξαν και τους στηρίζουν και για τα δικαστάκια που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, μπουκωμένα κι αυτά από τους τίτλους, το χρήμα & τη δόξα...

Όταν στις 19 Μαρτίου δημοσιεύθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας Γερμανών επιστημόνων για τις θρομβώσεις που προκαλούσε το εμβόλιο της AstraZeneca, κανείς σχεδόν στην Ελλάδα δεν δημοσίευσε το άρθρο της DW. Μετά έλεγαν όλοι ότι ήταν απόλυτα ασφαλές στις ηλικίες πάνω από τα 18 έτη.



Μάταια προειδοποιούσαμε όλοι μας για την έλλειψη κατάλληλης κυβερνητικής προετοιμασίας και έλλειψη γνώσης της κυβέρνησης για το τι μπορεί να προκαλέσει το συγκεκριμένο εμβόλιο καθώς ΚΑΙ για τα υπόλοιπα δηλητήρια... (ήδη έχουμε επιβεβαιωθεί και για τις μυοκαρδίτιδες των εμβολίων mRNA).

To παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό της "άγνοιας" κινδύνου και της ανεξήγητης (?...) εμμονής των κυβερνητικών και των «κυβερνητικών» επιδημιολόγων να εμβολιάζουν τους Έλληνες πάνω από 18 ετών με το εμβόλιο που σήμερα απαγόρευσαν.


Στις αρχές Μαρτίου οι πρώτοι θάνατοι οδήγησαν σε έκτακτη έρευνα στην Γερμανία και οι Γερμανοί ερευνητές ανακάλυψαν την αιτιώδη συνάφεια των εγκεφαλικών θρομβώσεων με τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca. Τα αντιγόνα ενεργοποίησαν θρομβοκύτταρα που έδρασαν στον εγκέφαλο.

Μετά ξεκίνησαν πολλές χώρες της Ευρώπης, με πρώτη την Δανία να το αποκλείιουν. Ο ΕΜΑ επέμενε ότι είναι ασφαλές. Μετά από ένα μήνα ανακοινώθηκε ότι η ΕΕ σταματά να αγοράζει τα εμβόλια αυτά. Οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης σταμάτησαν την διάθεσή του εμβολίου,

Όχι η Ελλάδα. «Το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές έλεγαν»

Νορβηγοί ερευνητές από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Όσλο αποκάλυψαν ότι ο σχηματισμός των θρομβώσεων οφείλεται σε αντιγόνα, τα οποία προκαλούνται, λόγω ισχυρής ανοσοαπόκρισης στο εμβόλιο, σε θρομβοκύτταρα και τα ενεργοποιούν.

Στην Ελλάδα μας έλεγαν ότι ήταν ασφαλές παρά τους θανάτους και τα συνεχή εγκεφαλικά και εμφράγματα.

Σήμερα, επιτέλους είπαν ότι «Δεν συνίσταται σε άτομα κάτω των 60 ετών αλλά ούτε και πάνω από τα 60»!!

Και τι έγινε;
... Τι κι αν πέθαναν 5, 10 ή 20 άνθρωποι; ... Καλή ψυχή! ...

Οι "κυβερνητικοί" έχουν ασυλία ... Το ίδιο και οι Φαρμακευτικές που τους μπουκώνουν στο χρήμα και τις ανέσεις, αφήνοντας τον κοσμάκη χωρίς φράγκο ούτε για τα έξοδα της κηδείας του ... Για όλα αυτά τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού έρχεται η ώρα της δικαιοσύνης για τους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ, για όσους τους στήριξαν και τους στηρίζουν και για τα δικαστάκια που δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, μπουκωμένα κι αυτά από τους τίτλους, το χρήμα & τη δόξα του να είναι Αρχή, τελειώνοντας τον απλό καθημερινό κοσμάκη με κάθε δυνατό τρόπο, τηρώντας τους "νόμους" και τις προσταγές της κάθε ψευτοκυβέρνησης/μαριονέτας,  ισοπεδωτικά για όλη την κοινωνία ... ΈΣΣΕΤΑΙ ΉΜΑΡ ...

ΘΑΝΟΥ : "ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ" :


Στο πιο κάτω ηχητικό : Γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός : «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να προστρέχουμε στον οριζόντιο εμβολιασμό όλων των νέων... Κακώς έγινε οριζόντιος εμβολιασμός με ένα εμβόλιο του οποίου οι επιπλοκές ήταν γνωστές... Το καλύτερο εμβόλιο είναι το ασφαλέστερο, όχι το ταχύτερο... Θα ήταν καλό οι πολιτικοί να μιλούν πολύ λιγότερο για θέματα για τα οποία είναι άσχετοι» καθώς όπως είπε «δεν μιλούν με επιστημονικά δεδομένα και κριτήρια» 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ όσον αφορά τα "κριτήρια" των Καθαρμάτων ...

Όσον αφορά τις συζητήσεις περί υποχρεωτικότητας του εμβολίου και εμβολιασμού παιδιών έκανε λόγο για βιοηθικά εγκλήματα που παραβιάζουν διεθνείς συμβάσεις και είναι μη επιτρεπτά και μη αποδεκτά σε καμία δυτική κοινωνία. «Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος είναι οριζόντιο, ατομικό, αναφαίρετο, ισχύει για τα πάντα και δεν ερωτάται η πλειοψηφία ή η πολιτική αρχή της κάθε χώρας για το αν ισχύει ή όχι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρσαλινός [Βασιστήκαμε στα άρθρα εδώ και  εδώ] :