2 Ιουν 2021

Η διαρροή 3.200 σελίδων με τα μηνύματα (e-mails) του Fauci 🔥🔥🔥🔥🔥🔥


Το εντελώς ψεύτικο "πράγμα" που αποκαλούν "ο ιός" δημιουργήθηκε, και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά αυτό για να κερδίσει χρήματα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και να μας δείξει "Βλέπεις; Υπάρχει πράγματι ένας ιός και είναι ένα βιολογικο-όπλο" .

Η αλήθεια είναι:

Οι επονομαζόμενοι "ιοί" έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι ΔΕΝ είναι μεταδοτικοί.
Οι ιοί είναι απλώς εξωσώματα και άλλα ενδογενή σωματίδια σε όλους μας. "Ιοί", βακτήρια και μερικοί μύκητες έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούνται από τους οργανισμούς μας.

Όσο πιστεύουμε στον μολυσματικό μύθο, η καμπάλ θα το κάνει ξανά στο μέλλον.

Γιατί επιτρέπουν στις ιστορίες που
«κατηγορούν» τη Γουχάν στις ειδήσεις (τις ειδήσεις που ελέγχουν αυτοί οι ΙΔΙΟΙ);

Δεν είναι επειδή  τελικά βγαίνει
η αλήθεια. Είναι επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας σταματήσουν πια, έτσι μας δίνουν κάποιον να κατηγορήσουμε.

Ο Fauci και μερικοί Κινέζοι θα εμπλακούν και ο μύθος τους για τη μετάδοση θα συνεχίσει να πολεμά για ακόμα άλλη μια μέρα...

Μην πέσεις στην παγίδα!


Ε-mail από τον Adam Gaertner προς τον Δρ Fauci στις 11 Μαρτίου 2020 :

Θέμα: Μέθοδος παραγωγής βιολογικού όπλου Coronavirus

"Γεια σου Άντονι,

Έτσι δημιουργήθηκε ο ιός. "



Διαρροή περισσότερων μηνυμάτων του Fauci : ΕΔΩ


Ο Fauci είναι το πρόσωπο της Big Pharma και ο κουβαλητής των κρατικών επιχορηγήσεων.

Πήρε περίπου 800 δισεκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες δεκαετίες και με αυτή τη δύναμη δημιούργησε μια κουλτούρα δουλείας και λογοκρισίας.

Ήταν επίσης στην κορυφή του δόρατος για μεγαλύτερη απώλεια ελευθερίας Υγείας και Ψυχικής Ηρεμίας ,περισσότερο από ό, τι έχουμε δει στη ζωή μας.

Όλα για στρατηγικές κοινωνικού μετριασμού που είχαν ελάχιστα ή καθόλου μετρήσιμα οφέλη, μήνες μετά την εξάπλωση του ιού και μολύνθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους.

Στα προσωπικά του μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είπε στους ανθρώπους ότι η μάσκα είναι αναποτελεσματική, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ για το κέρδος της έρευνας λειτουργίας που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ το τμήμα του στο Γουχάν και ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να δημιουργήσει την αφήγηση.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό ήταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη στη Fauci και δεν γνωρίζουμε αν απάντησε...