19 Ιουν 2021

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. Η ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΤΟ 322 Μ.Χ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. ΟΙ ΔΥΟ ΑΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΗ – ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ «ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ» ΕΝΑΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΑΕΤΟ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΡΙΖΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΙΣΑΑΚΙΟ ΚΟΜΝΗΝΟ ΤΟ 1057 Π.Χ. ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ 1204 Π.Χ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΔΟΥΙΝΟ Α’ ΤΗΣ ΦΛΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΠΙ ΦΡΑΓΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΕΠΙ ΠΑΠΑ ΙΝΝΟΚΕΝΤΙΟΥ ΤΟΥ Γ΄, ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Ο ΑΕΤΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΡΟΜΦΑΙΑ, (ΣΠΑΘΙ), ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΠΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΡΑ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Έτσι έπεσε η Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη έπεσε γιατί είχε πνιγεί μέσα στην ελεεινότητα του κλήρου και του εκφυλισμού της αυτοκρατορίας, ενώ ο γιαχβεδισμός επεδίωκε την επικράτησή του με τα μαυροφορεμένα και φανατισμένα τέρατα της νέας θρησκείας. Διαβάστε περισσότερα »

Όλβιος όστις της ιστορίας έσχεν μάθησιν...

Εμείς οι Έλληνες από το 330 μ.κ.ε. μέχρι το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας γνωρίσαμε αφανισμό τόσο του 99% της πολιτιστικής μας κληρονομίας όσο και της ύπαρξής μας ώστε σήμερα να αποτελούμε χωρίς υπερβολή περίπου το 20% του Ελληνισμού ενώ με την καθοδηγούμενη λαθρομετανάστευση κινδυνεύουμε με ολοκληρωτική εξαφάνιση. Αυτό το φοβερό ολοκαύτωμα των Ελλήνων προγόνων μας η πλειοψηφία του λαού το αγνοεί γιατί εσκεμμένα οι κρατούντες (που είναι διάδοχοι αυτών που μας κατάσφαξαν) το κρύβουν, με απώτερο σκοπό να μας ξανασφάξουν τώρα που το επιθυμούν περισσότερο από ποτέ. Διαβάστε περισσότερα »