14 Ιουν 2021

Τώρα που η σκόνη έχει κατακαθίσει και έχει γίνει γ ν ω σ τ ό το γεγονός ότι τα εμβόλια Covid είναι επικίνδυνα,ας προβλέψουμε τι πρόκειται να συμβεί στους απλούς συγγενείς και φίλους μας που πείστηκαν από την προπαγάνδα και την πίεση και έγιναν εθελοντές - ινδικά χοιρίδια.

Πρόβλεψη 1 - Τα μαγνητικά νανοσωματίδια ξεπλένουν το σίδηρο από τη ροή του αίματος και σχηματίζουν μικροσκοπικές ακίδες γύρω από το σώμα, προκαλούν πήξη των αιμοφόρων αγγείων και προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια. Χρονικό πλαίσιο: 1 ημέρα -1 χρόνο.

Πρόβλεψη 2 - Τα νανοσωματίδια εξαπλώνονται γύρω από το σώμα και τον εγκέφαλο και σχηματίζουν ένα δίκτυο Nero (Ένα τεχνητό νευρικό δίκτυο είναι μια διασυνδεδεμένη ομάδα κόμβων, εμπνευσμένη από την απλοποίηση των νευρώνων στον εγκέφαλο) και αργότερα ενεργοποιούνται από κάποιο εξωτερικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (όπως 5g) Πιθανές συνέπειες θα αποβλακωθούν τα άτομα ίσως ακόμη θα δημιουργηθεί κάποια μορφή ελέγχου του νου , ομίχλη εγκεφάλου, συμμόρφωση κ.λπ.) Χρονικό πλαίσιο: 6 μηνών-3 ετών.

Πρόβλεψη 3 - Τα μαγνητικά νανοσωματίδια ξεπλένουν το σίδηρο από την κυκλοφορία του αίματος και μπορούν να σχηματίσουν σχήματα μέσω εξωτερικής επίδρασης μαγνητικού πεδίου (5g). Τα σχήματα μπορεί να περιλαμβάνουν βασικούς μηχανισμούς, νανοΐνες, ρομπότ, μέχρι πολύπλοκα σχήματα, όπως μικροτσίπ. Τα σχήματα στη συνέχεια χρησιμοποιούνται από εξωτερικές δυνάμεις για να εκτελέσουν οποιονδήποτε αριθμό εργασιών μέσα στο σώμα. Χρονικό πλαίσιο: 1 χρόνο - 5 χρόνια. [π]