2 Ιουν 2021

Το ... σκάνδαλο Φάουτσι (βλ. Τσιόρδα & cia ...)

FAUCIGATE🚨


Ο Anthony Fauci έλαβε την καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε δοθεί στις 14 Μαρτίου 2020. Απάντησε "ευχαριστώ για τη σημείωσή σας" και προχώρησε αδιαφορώντας για το κάθε κομμάτι της.

Αυτή η συμβουλή για να ακολουθηθεί η στρατηγική της «Εστιασμένης Προστασίας» έλαβε υπόψη την 1000 φορές διαφορά στα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των παλαιότερων και των νεότερων και χρησιμοποίησε αυτό το γεγονός για να προστατεύσει όσους διατρέχουν κίνδυνο, ενώ δεν προέβλεπε τις ζημιές που προκάλεσε στη δημόσια υγεία (και όχι μόνο) η εφαρμογή των lockdowns.


Ήταν πολύ λογικό.

Γι 'αυτό, 50.000 επιστήμονες, γιατροί και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα υπέγραψαν μια παγκόσμια αντι-lockdown διακήρυξη, κατά του αποκλεισμού, η οποία ζήτησε την «Προσανατολισμένη Προστασία» που ξεκίνησε από επιδημιολόγο, επιστήμονα δημόσιας υγείας και νικητές βραβείων Νόμπελ από το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ, την Οξφόρδη, κορυφαία του Πανεπιστήμια του κόσμου.

Εάν 50.000 επιστήμονες και γιατροί ζητούσαν την «Εστιασμένη Προστασία», γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι Big Tech δούλεψαν τόσο σκληρά για να σιωπήσουν τις φωνές τους και να ανυψώσουν μόνο τη φωνή του Anthony Fauci



Το εντελώς ψεύτικο "πράγμα" που αποκαλούν "ο ιός" δημιουργήθηκε, και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά αυτό για να κερδίσει χρήματα το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, και να μας δείξει "Βλέπεις; Υπάρχει πράγματι ένας ιός και είναι ένα βιολογικο-όπλο" .

Η αλήθεια είναι:

Οι επονομαζόμενοι "ιοί" έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι ΔΕΝ είναι μεταδοτικοί. Οι ιοί είναι απλώς εξωσώματα και άλλα ενδογενή σωματίδια σε όλους μας. "Ιοί", βακτήρια και μερικοί μύκητες έχουν αποδειχθεί ότι δημιουργούνται από τους οργανισμούς μας.

Όσο πιστεύουμε στον μολυσματικό μύθο, η καμπάλ θα το κάνει ξανά στο μέλλον.

Γιατί επιτρέπουν στις ιστορίες που «κατηγορούν» τη Γουχάν στις ειδήσεις (τις ειδήσεις που ελέγχουν αυτοί οι ΙΔΙΟΙ);

Δεν είναι επειδή  τελικά βγαίνει η αλήθεια. Είναι επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας σταματήσουν πια, έτσι μας δίνουν κάποιον να κατηγορήσουμε.

Ο Fauci και μερικοί Κινέζοι θα εμπλακούν και ο μύθος τους για τη μετάδοση θα συνεχίσει να πολεμά για ακόμα άλλη μια μέρα...

Μην πέσεις στην παγίδα!