5 Ιουν 2021

H παγκοσμιοποίηση στο απόγειό της!

ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ,Απρίλιος 2020-Sara Cunial κατά του Βαθέως Κράτους , NWO, Bill Gates.


Ο Μπιλ Γκέιτς και οι τελευταίες προσπάθειές του για την καταπολέμηση του ψευτοκοροναϊού ήταν στο επίκεντρο των πιο άγριων "θεωριών συνωμοσίας" που διερευνούν πιθανά απάνθρωπα κίνητρα πίσω από τις δραστηριότητες του δισεκατομμυριούχου. Αναμφισβήτητα η πιο έντονη κατακραυγή , ήταν της Ιταλίδας βουλευτού για τη Ρώμη, Sara Cunial, η οποία έδωσε ομιλία που σπάνια (αν όχι ποτέ ) ακούστηκε σε οποιοδήποτε κοινοβούλιο.

Στην παθιασμένη ομιλία της, η Cunial κάλεσε τους συναδέλφους της νομοθέτες να αψηφούν τυχόν σχέδια υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του Covid-19. Τέτοιες προσπάθειες ωθούνται από τις διεφθαρμένες ελίτ - το Βαθύ Κράτος - ισχυρίστηκε, δείχνοντας το δάχτυλο στον Μπιλ Γκέιτς ως έναν από τους κύριους ένοχους πίσω από την προσπάθεια εμβολιασμού, αν όχι την ίδια την "πανδημία".

H Sara Cunial είναι βουλευτής του Ιταλικού Κοινοβουλίου. Εξελέγη το 2018 στην Βουλή των Αντιπροσώπων με το Κίνημα 5 Αστέρων. Έδωσε μία συγκλονιστική ομιλία στην Ιταλική Βουλή, η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις από μέλη του Κοινοβουλίου, τα οποία δυσκολεύονταν να ακούσουν. Στο στόχαστρο της βουλευτίνας βρέθηκε κυρίως ο Bill Gates και τα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού, τα οποία , όπως είπε ως στόχο έχουν «τον απόλυτο έλεγχο».

Μεταξύ άλλων δήλωσε (το βίντεο θα το βρείτε και ΕΔΩ) :



  • Ο κόσμος δεν πεθαίνει από τον κορονοϊό.
  • Το δικαίωμα στην μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού για να συνηθίσουν τα παιδιά στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά.
  • Η κινητήρια δύναμη του συστήματος είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπείται μέσω του ΠΟΥ, του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο «φιλάνθρωπος» και «σωτήρας του κόσμου», Bill Gates.
  • Το 2018 ο Bill Gates είχε ήδη προφητεύσει μία «πανδημία» και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση κατά την διάρκεια του «Event 201» σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία, εκεί μου μαζεύονται κάθε χρόνο οι επιφανείς παγκοσμιοποιητές).
  • Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Ο Bill Gates σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον «quantum tattoo» για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
  • Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα «ID2020» που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό.
  • Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία.
Οι "βουλευτές" επιδιώκοντας όλα αυτά να μην ακουστούν, προσπαθούν να σταματήσουν την Cunial , καταργώντας το δικαίωμα έκφρασης και λόγου στην Ιταλική Βουλή...


Η Ιταλίδα νομοθέτης ζητά τη διερεύνηση του Μπιλ Γκέιτς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» ... Μα γιατί; ...



ΙΤΑΛΙΑ,Μάιος,18, 2020 - Μια Ιταλίδα νομοθέτης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι κατηγορίας της συνωμοσίας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ασκώντας το κοινοβουλευτικό της προνόμιο να ανατινάξει τον Μπιλ Γκέιτς ως «εγκληματία μέσω των εμβολίων» και παγκοσμιοποιητικό εργαλείο.


Η Ιταλίδα βουλευτής, η Sara Cunial, αφού σε μια “δυνατή” ομιλία της προς την Βουλή αναφέρθηκε στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες, οι οποίες παραδίδονται από τους ανθρώπους σε τρίτους, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού και τον ρόλο που παίζει σε όλα αυτά ο Μπιλ Γκέιτς, του οποίου ζητάει την σύλληψή, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως “εγκληματία μέσω των εμβολίων” και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

«Για δεκαετίες, ο Γκέιτς ασχολείται με την πολιτική αποπληθωρισμού και τα σχέδια δικτατορικού ελέγχου για την παγκόσμια πολιτική, με στόχο την απόκτηση της υπεροχής στη γεωργία, την τεχνολογία και την ενέργεια».

Όντας  μια πολύ γνωστή ακτιβίστρια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, η Cunial, ξεχώρισε τον Gates ως κακοποιό κυρίως λόγω των εκστρατειών εμβολιασμού που το ίδρυμά του διεξάγει εδώ και χρόνια σε λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες. Κατηγόρησε τολμηρά τον δισεκατομμυριούχο για την στείρωση εκατομμυρίων γυναικών στην Αφρική και παράλυση εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στην Ινδία, αφού παράλληλα προσέθεσε μια καλή πρέζα Τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογία 5G στον πολυεπίπεδο συνωμοτικό συνδυασμό των «αμαρτιών» του.

Η Ιταλίδα πολιτικός επέκρινε επίσης σκληρά τα μέτρα κλειδώματος κατά του ψευτο-κοροναϊού μιας και η χώρα της ήταν από τις πρώτες που τα λούστηκαν. Σύμφωνα με τον Cunial, η απομόνωση εξυπηρετεί επίσης την παγκόσμια ατζέντα, ενώ οι Ιταλοί έχουν υποβληθεί στην «Ιερή Εξέταση της ψευδούς επιστήμης».

«Είναι τα παιδιά μας που θα χάσουν περισσότερα, τους « βιάζονται οι ψυχές », είπε η Cunial. «Με αυτόν τον τρόπο, το δικαίωμα στο σχολείο θα παραχωρηθεί μόνο με ένα βραχιόλι για να τα συνηθίσει στη δοκιμασία, να τα εκπαιδεύσει στη δουλεία και την ακούσια συμμετοχή τους».
   
Ο πραγματικός στόχος όλων αυτών είναι ο απόλυτος έλεγχος. Απόλυτη κυριαρχία των ανθρώπων, μεταμορφωμένη σε ινδικά χοιρίδια και σκλάβους, παραβιάζοντας την κυριαρχία και την ελεύθερη βούληση.

Όταν οι 'εκκολαπτόμενοι' προσπάθησαν να την διακόψουν, ο πρόεδρος της αίθουσας άρχισε να λέει - ότι σε ένα "ελεύθερο κοινοβούλιο, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει τη γνώμη του" - και ακολούθησε χειροκρότημα.

Επιτρέποντας να ολοκληρώσει την ομιλία της, η Cunial ανέβασε τα στοιχήματα ακόμη περισσότερο, ζητώντας από τον Ιταλό πρωθυπουργό να υποβάλει τον Γκέιτς στη διεθνή δικαιοσύνη - εκτός αν φυσικά ο Giuseppe Conte είναι ο ίδιος μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας Deep State.

«Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από τον 'φιλάνθρωπο' Bill Gates, προωθήστε το απευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ενώ ο Μπιλ Γκέιτς ήταν συχνά στόχος ανάλογων θεωριών συνωμοσίας στο παρελθόν, η συνεχιζόμενη πανδημία κοροναϊού έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για το πρόσωπο του. Η αναζήτησή του για εμβόλιο κατά του Covid-19, καθώς και ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που περιγράφει αόριστα μια συσκευή που παρακολουθεί τη «σωματική δραστηριότητα», προκάλεσε πολλή φασαρία.

Παρά το γεγονός ότι ο Bill Gates αποχώρησε τεχνικά από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft και δεν είναι πλέον συνδεδεμένος με την εταιρεία, ενώ το «απαίσιο» δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO / 2020/060606 δεν ανέφερε ποτέ εμφυτεύματα, ορισμένοι συμπεραίνουν ότι ο δισεκατομμυριούχος μπορεί να σχεδιάζει να καλύψει την ανθρωπότητα με μικροτσίπ με το πρόσχημα του εμβολιασμού για τον κοροϊδοϊό…

Παρόλο που η καταγγελία της Cunial μπορεί να ακούγεται άνευ προηγουμένου, δεν είναι ιδιαίτερα σοκαριστικό το να προέρχεται από έναν άγριο που απελάθηκε από το κόμμα 5-Star Movement πέρυσι λόγω των αντιφατικών του απόψεων ;;

Επίσης, δεν θα ήταν η πρώτη φιγούρα υψηλού προφίλ που θα απεμπολούσε τον Γκέιτς. Ο Ρώσος σκηνοθέτης που βραβεύτηκε με Όσκαρ, Νικήτα Μιχάλκοφ, έκανε πρωτοσέλιδα νωρίτερα  αφού, όπως και η Cunial, έδωσε τον συναγερμό στην εθνική τηλεόραση σχετικά με μια "υποτιθέμενη" συνωμοσία για την εξάλειψη και τον έλεγχο του πληθυσμού του πλανήτη. [πηγή]-Μετάφραση : Α.Τ.