5 Απρ 2022

769❗️ αθλητές κατάρρευσαν τον τελευταίο χρόνο - ούτε λέξη οι "έγκριτοι" των ΜΜΕ

Από πότε έχουμε δει ποτέ έναν αθλητή να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να οφείλεται σε σύγκρουση με άλλον παίκτη ή αντικείμενο. Μια φορά; Τώρα 769 σε ένα χρόνο; Αυτά είναι τα περιστατικά που γνωρίζουμε.



Καμία κυβέρνηση, καμία διοίκηση, κανένα κύριο μέσο ενημέρωσης που να ενδιαφέρεται!

Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί κυρίως νέοι αθλητές να παθαίνουν καρδιακή ανακοπή ή να πεθαίνουν ενώ παίζουν το άθλημά τους, αλλά συμβαίνει. Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο μετά την πραγματοποίηση του εμβολίου COVID. Ενώ είναι πιθανό αυτό να συμβεί και σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο COVID, οι καθαροί αριθμοί δείχνουν σαφώς τη μόνη προφανή αιτία.

Οι λεγόμενοι επαγγελματίες υγείας που διαχειρίζονται τα προγράμματα εμβολίων COVID σε όλο τον κόσμο επαναλαμβάνουν συνεχώς ότι "το εμβόλιο COVID είναι ένα κανονικό εμβόλιο και είναι ασφαλές και αποτελεσματικό".

Έκθεση δείχνει ότι σχεδόν 300 αθλητές παγκοσμίως κατέρρευσαν ή υπέστησαν καρδιακή ανακοπή μετά τη λήψη του εμβολίου COVID φέτος - πολλοί πέθαναν

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

Μια άλλη έκθεση στο goodlysciencing.com παρουσιάζει έναν κατάλογο αθλητών που έλαβαν το εμβόλιο COVID και αργότερα υπέστησαν καρδιακή ανακοπή. Η έκθεση (ΕΔΩ) δείχνει ότι η πλειονότητα των αθλητών που αναφέρονται στη λίστα πέθαναν αργότερα

💣 Η Εθνική Επιτροπή συζήτησε σήμερα διεξοδικά για την 4η δόση (2η αναμνηστική). Η τρίτη δόση αποδείχθηκε ασφαλής και αποτελεσματική ακόμα και για τις παραλλαγές του κορωνοϊού.