23 Απρ 2022

Ο φίλος μας ο Elon

Ενημέρωση: Κάποιοι θεώρησαν αυτό το άρθρο ως "χτύπημα" για τον άνθρωπο Μασκ. Αυτό είναι δικό μου λάθος, καλοί πολίτες, επικεντρώθηκα πολύ στο ιστορικό του στην απάτη και τον παραεμπόριο, στους μετα-ανθρωπιστικούς στόχους του για το τσιπ εγκεφάλου/δορυφορικό AI borg, οι οποίοι τεκμηριώνονται καλά στο Βίντεο του Greg Reese από το Reese Report. (Πρέπει να το παρακολουθήσετε.)


Όλη αυτή η παρωδία είναι ένα έθνος που παραδέχεται ανοιχτά ότι δεν είναι πλέον συνταγματική δημοκρατία με Bill of Rights, αλλά βασίζεται στην επιλεκτική γενναιοδωρία των Ολιγαρχών για την αποκατάσταση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι ένα σάπιο σύστημα που δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Είναι ένα σύστημα που είναι νεκρό κατά την άφιξή του.

Η προσκόλληση στην ελπίδα ενός δισεκατομμυριούχου τρολ που ανασταίνει το πτώμα ενός πουλιού που όλοι θα έπρεπε να αφήσουμε να πεθάνει, που γεννήθηκε από ένα συγκεντρωτικό διεφθαρμένο σύστημα που συνεργάζεται με το κράτος για να λογοκρίνει και να βάζει σε μαύρες λίστες τους πολίτες, ενώ συλλέγει δεδομένα για να τους κατασκοπεύει, και που περιφρονεί ανοιχτά τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων, λέγεται χάσιμο της ευρύτερης εικόνας.

Επικροτώ την προθυμία του να σταθεί απέναντι στους μαλθουσιανούς της παγκόσμιας τεχνοκρατίας λέγοντας ότι πρέπει να αυξήσουμε τον πληθυσμό του πλανήτη και ότι δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους. Δώστε τα εύσημα εκεί που πρέπει. Και ναι, ο Elon είναι ένα αποτελεσματικό τρολ. Αλλά το θέμα με τα εξειδικευμένα τρολ είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά ποιον τρολάρουν. Προσέξτε τι γιορτάζετε, ακόμη και αν το γιορτάζει ο όχλος. Μπορεί να είναι η δική σας καταστροφή...

Όλοι περνούν τις ημέρες τους βλέποντας τους ανελεύθερους να φρικάρουν με το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί στο Twitter κάποιο επίπεδο αποκατάστασης της "ελευθερίας του λόγου" μετά την προσφορά του Elon Musk να αγοράσει την εταιρεία και να την κάνει ιδιωτική.

Και ως συνήθως, η υστερία του πλήθους τυφλώνει τον κόσμο από την αλήθεια.

Το Twitter έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση καθυστερημένων οπουδήποτε στο ψηφιακό σύμπαν.

Αλλά αυτή είναι μόνο μία αλήθεια.

Το 2020 η καθαρή αξία του Elon Musk ήταν ~30 δισεκατομμύρια δολάρια. Ένα χρόνο αργότερα (ξέρετε τι συνέβη εκείνη τη χρονιά) άξιζε 240 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μήπως ξαφνικά άρχισε να εξορύσσει μέταλλα σπάνιων γαιών σε έναν κοντινό αστεροειδή; Όχι.

Πούλησε περισσότερα αυτοκίνητα από το προηγούμενο έτος; Με το ζόρι. Η Toyota πούλησε 10 φορές περισσότερα αυτοκίνητα και φορτηγά από την Tesla, αλλά αν συνδυάσετε την κεφαλαιοποίηση της αγοράς ΟΛΩΝ των αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο, εξακολουθούσαν να αξίζουν λιγότερο από την Tesla.

Καινοτόμησε η αυτοκινητοβιομηχανία Tesla κάποιο νέο είδος μπαταρίας που θα μπορούσε να κάνει 500 μίλια ανά φόρτιση; Όχι.

Μήπως η Tesla εισήγαγε μια νέα σειρά μοντέλων στο στόλο της; Όχι.

Η εταιρεία που κατατάσσεται στην 30ή θέση στην ποιότητα των εκθέσεων καταναλωτών και βρίσκεται κοντά στον πάτο σε πωλήσεις, ξαφνικά έγινε πιο πολύτιμη από όλες τις άλλες εταιρείες αυτοκινήτων, καθώς και από μερικές αεροπορικές εταιρείες.

Πώς απογειώθηκε ξαφνικά η μετοχή της Tesla;

Οι κλειδαμπαρωμένοι κάτοικοι των σπιτιών τους με τις εφαρμογές συναλλαγών Robinhood που μόλις κατέβασαν και τις νέες κυβερνητικές επιταγές τους αγόρασαν τις μετοχές της Tesla σαν να επρόκειτο για την Kozmo.com το 1999. Ακολούθησαν τα hedge funds και τα πιο ηλίθια funds. Όλοι ακολούθησαν τη γενναιοδωρία της Fed (πληθωρισμός), την αφρισμένη τρέλα της αγοράς, και ακόμη και με μερικά καλά συγχρονισμένα κατασκευασμένα tweets εταιρικών ειδήσεων από τον ίδιο τον άνθρωπο ---> και voila, η μετοχή της Tesla πήγε στο φεγγάρι.


Πείτε το καπιταλισμό ή πείτε το αυτό που πραγματικά είναι: να καβαλάτε τον εκτυπωτή του ομοσπονδιακού αποθεματικού στην εποχή της μαζικής κερδοσκοπίας για αστρονομικά πλούτη που δεν αντικατοπτρίζουν καθόλου οποιοδήποτε επίπεδο πραγματικής αξίας στην αγορά που φέρνει η Tesla ή οποιαδήποτε από τις εταιρείες του Elon Musk.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Tesla οφείλεται σε κυβερνητικές φορολογικές πιστώσεις και εκπτώσεις. Σε τοπικό επίπεδο για την ανάπτυξη και τις υποδομές, και σε ομοσπονδιακό φορολογικό επίπεδο για να κάνει αυτό που κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες - να αποφεύγει εντελώς να πληρώνει φόρους. Σε επίπεδο καταναλωτών, οι εκπτώσεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μειώσει την τιμή των Tesla κατά 10-20%. Αυτά δεν είναι δωρεάν χρήματα, είναι χρήματα που οι φορολογούμενοι πρέπει να αναπληρώσουν αλλού όταν οι καταναλωτές της Telsa μπορούν να τα διαγράψουν.

Λένε ότι είναι "για το περιβάλλον", αλλά αυτό είναι επίσης ένα φορτίο στην πλάτη του Elon. Η ποσότητα άνθρακα που δαπανάται από την εξόρυξη όλων των σπάνιων ορυκτών όπως το κοβάλτιο και το λίθιο που απαιτούνται για την κατασκευή μιας μόνο μπαταρίας EV είναι μεγαλύτερη από την απλή καύση παλιού καλού τεξανικού "τσαγιού". Έχουν ξεγελάσει δύο γενιές ή και περισσότερες που πιστεύουν ότι μια ηλεκτρική επανάσταση θα σώσει τον πλανήτη. Είναι απλώς ένα ακόμη από τα πολλά σχέδια της αγοράς και της κοινωνικής μηχανικής. Ένα σχέδιο που βοήθησε τον φίλο μας τον Έλον να γίνει τρισεκατομμυριούχος.

Ενώ ο Elon πλουτίζει από τους Αμερικανούς φορολογούμενους και το ομοσπονδιακό αποθεματικό που υποτιμά το δολάριο των ΗΠΑ μέσω της ποσοτικής χαλάρωσης, ή αλλιώς εκτύπωσης χρήματος για να στηρίξει τεχνητές αγορές, είναι επίσης απασχολημένος με το να δανείζεται από την κυβέρνηση τα διαστημικά του παιχνίδια. Ο νεαρός Έλον έχει διαστημικά όνειρα. Ενώ εμείς οι υπόλοιποι πληβείοι αντιμετωπίζουμε την έλλειψη στέγης, τις μαζικές αυτοκτονίες, τον εθισμό στα ναρκωτικά, τις εντολές για τοξικές ενέσεις, τον υφέρποντα ολοκληρωτισμό, τον εταιρικό-κρατικό φασισμό και μια μέση διάρκεια ζωής που έχει μειωθεί κατά 2,2 χρόνια για πρώτη φορά μετά τον μεγάλο πόλεμο του περασμένου αιώνα εδώ στον καλό πλανήτη Γη, ο Elon παίζει με τον εαυτό του και τους επιδοτούμενους από την κυβέρνηση τροχιακούς ανιχνευτές του.

Στον ελεύθερο χρόνο του, όταν δεν δίνει ονόματα στα φτωχά παιδιά του με αλφάβητο Mork, αντλεί το αγαπημένο του σκατο-νόμισμα στο Twitter χωρίς συνέπειες από την SEC, ενώ οι άνθρωποι στο Discord ή στο Telegram που δοκιμάζουν το ίδιο παιχνίδι συλλαμβάνονται από το FBI.

Ο Tucker Carlson έγραψε ένα μεγάλο κομμάτι για την αγορά του Twitter από τον Elon και πώς αυτό θα αλλάξει εντελώς τη φύση της ελευθερίας του λόγου και θα υπονομεύσει τις ελίτ της εξουσίας που χρειάζονται λογοκρισία για να παραμείνουν στην εξουσία και να εξαπολύσουν τις εκστρατείες διαχείρισης των αφηγήσεών τους. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, ο Τάκερ κάνει λάθος.

Ο Musk έχει πει ότι θα καταργήσει την ανωνυμία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των bot του Twitter. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εξαλείφοντας τα μετρητά και αναγκάζοντάς μας να έχουμε ψηφιακές ταυτότητες που θα παρακολουθούν όλα τα προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σύντομα το ψηφιακό χρήμα. Η εξάλειψη της διαδικτυακής ανωνυμίας είναι ένα σκαλοπάτι προς την τυραννία. Να μια ιδέα που θα μπορούσε να έχει ένας μη τρισεκατομμυριούχος αντί αυτής της ηλίθιας ιδέας: τι θα λέγατε να απαλλαγείτε από τα bots;

Ανέφερα ότι το Twitter έχει την υψηλότερη συγκέντρωση καθυστερημένων σε όλο το διαδίκτυο;

Θυμάστε το Friendster; Το Friendster εμφανίστηκε στη σκηνή του Διαδικτύου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και μέσα σε τρία χρόνια είχε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το 2005 είχε πεθάνει και το MySpace είχε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες. Μέχρι το 2008 και αυτό είχε πεθάνει. Αυτές οι πλατφόρμες είναι αιθέρια κατασκευάσματα, ψηφιακές μόδες που μπορούν εύκολα να καταστραφούν με λίγη θέληση και καινοτομία.

Βρισκόμαστε στο χείλος του Web 3.0. Τι σημαίνει αυτό στα αγγλικά; Τα διεφθαρμένα συγκεντρωτικά συστήματα εξουσίας της Big Tech και όλα τα σχέδιά τους για ολοκληρωτική επιτήρηση πρόκειται αργά ή γρήγορα να καταστραφούν δημιουργικά. Η δημιουργική καταστροφή είναι το θεμέλιο των ελεύθερων αγορών, οι οποίες παράγουν πάντα νέα αυτοδιορθούμενα συστήματα για να μεταφυτεύσουν εκείνα που αποτυγχάνουν να καινοτομήσουν.

Υπάρχουν δεκάδες νέες αποκεντρωμένες και κατανεμημένες τεχνολογίες δικτύων που εργάζονται προς την κατεύθυνση της επίλυσης αυτού του προβλήματος με τρόπο που δεν θα απαιτήσει ποτέ κεφάλαιο ή πλούσιους δισεκατομμυριούχους να σηματοδοτήσουν την αρετή των περιουσιακών στοιχείων τους με τις δικές τους αυτοεμπλουτιστικές λύσεις. Τα αποκεντρωμένα δίκτυα είναι η μόνη λύση για να καταστραφούν τα μονοπώλια της πληροφορίας που τα κράτη αρνούνται να ρυθμίσουν και προτιμούν αντ' αυτού να συμπράττουν. (Βλέπε Εκλογές των Η.Π.Α. του 2020 για ένα από τα πολλά παραδείγματα για το πώς καταλαμβάνουν τις πληροφορίες για να καταστρέψουν τη δημοκρατία, να νοθεύσουν τις εκλογές και να λογοκρίνουν την απαραίτητη ελεύθερη ροή ιδεών).

Όταν βλέπετε όλη αυτή την τρελή υστερία για την αγορά του Twitter από τον Elon, θυμηθείτε ότι είναι ο τύπος με τα δισεκατομμύρια σε στρατιωτικά συμβόλαια, ο οποίος ρουφάει τους κρατικούς πόρους, έχει βγάλει τα δισεκατομμύρια του στα χαρτιά (καμία πώληση δεν αντικατοπτρίζει αυτή την καθαρή αξία) και ο οποίος έχει μια άλλη εταιρεία που κυριολεκτικά θέλει να βάλει τσιπ στους εγκεφάλους των ανθρώπων. Η εταιρεία του Neuralink θέλει να δημιουργήσει έναν πλανήτη με ζόμπι-μποργκ (λες και δεν έχουμε ήδη ένα) συγχωνεύοντας τα τσιπ εγκεφάλου με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ακόμη ένας στόχος του Elon που ξέρουμε ότι είναι επίσης ένα υγρό όνειρο της παγκοσμιοποιημένης τεχνοκρατικής διαχείρισης.


Η τεχνολογία πάντα καταλαμβάνεται από εκείνους που έχουν διαφορετικούς, κυρίως κακόβουλους στόχους. Πάντα προωθείται σε εκείνους που νομίζουν ότι την χρειάζονται. Η πραγματικότητα είναι ότι καταλήγει να περιορίζει τη σωματική τους αυτονομία, να καταστρέφει την ιδιωτική τους ζωή και να καταστρέφει τις όποιες ελευθερίες τους είχαν απομείνει πριν την αγκαλιάσουν τυφλά χωρίς να χρησιμοποιήσουν το μυαλό που ήδη είχαν για να συνειδητοποιήσουν ότι θα ήταν καλύτερα να την είχαν απορρίψει.

Ανέφερα τους δορυφόρους του Starlink;

Ο Elon καυχιόταν ότι βοήθησε τον Ουκρανό κοκκαΐνoμανή και το καθεστώς του να παραμείνουν σε απευθείας σύνδεση κατά τις πρώτες ημέρες του πολέμου για να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές παρεμβολές στις συχνότητες, προσφέροντας το δίκτυό του από έξυπνους διασυνδεδεμένους δορυφόρους. Πόσο ευγενικό. Αλλά αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει προσφέροντας πρόσβαση σε αυτούς που του αρέσουν (ναζί), δεν θα έχει τότε τη δύναμη να βλάψει ανθρώπους που μπορεί να μην του αρέσουν, απενεργοποιώντας τους;

Καθώς οι συντηρητικοί και οι φιλελεύθεροι πανηγυρίζουν για τους σκατολάγνους που τρώνε κοράκια με την προοπτική να αγοράσει ο φίλος μας ο Elon το Twitter, απλά θυμηθείτε ποιος είναι και πόσο άσχετο θα είναι το Twitter μια μέρα πολύ σύντομα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τη θέληση να απομακρυνθούμε από λογοκριτικές πλατφόρμες όπως το Twitter και να τις δούμε να σφαγιάζονται από το Web 3.0.

Ποτέ όμως μην υποτιμάτε την τυφλή προθυμία ενός υστερικού όχλου να κάνει έναν τρισεκατομμυριούχο πλουσιότερο...

Το να πανηγυρίζει ο κόσμος για έναν γνωστό απατεώνα και εξαπατητή με μετα-ανθρωπιστική ατζέντα που θέλει να σπαταλήσει 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα σκατένιο ψηφιακό χοιροστάσιο που θα μαζεύει όλους τους γνωστούς και άγνωστους καθυστερημένους του κόσμου είναι το αποκορύφωμα της ηλιθιότητας.

Αλλά γιορτάστε το αν πρέπει...


Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.


💥 David Icke - Bill Gates, Elon Musk & Soros είναι εμπροσθοφυλακή της κορυφής της πυραμίδας


BONUS : H μητέρα του Elon Musk (Maye Musk)... :