6 Απρ 2022

Αν δεν αποφασίσετε να σηκωθείτε όρθιοι

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, ανακοίνωσε και επίσημα ότι το φθινόπωρο θα κληθούν να κάνουν τέταρτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό όλοι οι πολίτες, ενώ πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό δεν θα καταργηθεί, απλώς θα «χαλαρώσουν» τα μέτρα λόγω καλοκαιριού. 

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι το φθινόπωρο θα πρέπει όλοι οι πολίτες να κάνουν και την τέταρτη δόση εάν θα θέλουν να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και μαζί τα «προνόμια».

Ειδικότερα, ερωτηθείσα αν εκτιμά ότι θα επεκταθεί η τέταρτη δόση εμβολιασμού για τον κορωνοϊό σε όλο τον πληθυσμό, η Μίνα Γκάγκα απαντά πως «η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα πάμε σε τέταρτη δόση για όλους. Νομίζω από τον Σεπτέμβριο θα είναι όπως η γρίπη, ο χειμώνας θα είναι μπροστά, θα έχει περάσει αρκετός χρόνος από το εμβόλιο, νομίζω θα πάμε σε ετήσια δόση ή αναμνηστική δόση». [πηγή]


🔔 Πρέπει να αποδεχτείτε ότι υπήρξατε πρόβατα και την τελική συνέπεια του να είστε πρόβατα -που σημαίνει σκλαβιά- ή πρέπει να προετοιμαστείτε να πολεμήσετε και, αν χρειαστεί, να πεθάνετε για να διατηρήσετε το θεόσταλτο δικαίωμά σας στην Ελευθερία αντί να πεθαίνετε λίγο-λίγο από τις "αναμνηστικές" δόσεις και τα "μέτρα" των βαθύπλουτων, από το δικό μας μόχθο,καθαρμάτων.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ιεραρχία του κακού, οι ψυχικά άρρωστοι, σατανιστές  του ΟΗΕ και του Π.Ο.Φ. και οι υπηρέτες τους, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση , μια παγκόσμια θρησκεία και ένα παγκόσμιο νόμισμα. "Τάξη μέσα από το χάος". Δημιουργούν το χάος και μετά φέρνουν την "νέα τάξη".

🔔 Πραγματική αλλαγή δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ σαν αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην κάλπικη κάλπη, της υποβολής υπογραφών, των ξεπουλημένων, για τα μάτια του κόσμου, συλλαλητηρίων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παίζεται το θέατρο του "πολιτικού σκηνικού". Αντίθετα, η πραγματική αλλαγή θα γίνει μόνο όταν οι άνθρωποι πραγματικά τολμήσουν να πάψουν να συναινούν, να μην υπακούσουν, όταν σταματήσουν να εκλιπαρούν για την άδεια των νομοθετών, όταν μάθουν να είναι κυρίαρχοι στις ζωές τους και όταν αρχίσουν να σκέφτονται και να ενεργούν σαν Ελεύθεροι άνθρωποι επάνω στη γη, ακόμη και όταν η άρχουσα τάξη έχει κηρύξει την ελευθερία "παράνομη". Η "εξουσία" βρίσκεται πάντα στο μυαλό και το μάτι των παρατηρητών. Όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να πιστεύουν ότι μια αμιγής συμμορία παρασιτικών ψευτών και κλεφτών έχει το δικαίωμα να τους ελέγχει, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι άνθρωποι θα έχουν κάποια πιθανότητα να απελευθερωθούν από την αυταρχική καταπίεση, όχι μέσω της επαιτείας και των υπογραφών, αλλά μέσω της καθαρής ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

🔔 ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Όταν μια κυβέρνηση δεν υπηρετεί πλέον τη θέληση του λαού, είναι δικαίωμα και καθήκον του λαού αυτού του έθνους να επαναστατήσει νόμιμα για να εγκαθιδρύσει την κυβέρνησή του και να διασφαλίσει την ασφάλεια και το μέλλον του έθνους του.

🔔 Έχουμε ηθική ευθύνη να μην υπακούμε σε άδικους νόμους. Να απαρνηθούμε την προσωπική μας ευθύνη, μέσω της κατανόησης ότι η συμμετοχή μας στο "σύστημα ελέγχου" που εξαγοράζουμε είναι αυτό που το νομιμοποιεί. Είμαστε εμείς που φωτίζουμε τον σκοτεινό κόσμο και του δίνουμε ζωή. Εμείς είμαστε αυτοί που αγοράζουμε την ατζέντα και την αποδεχόμαστε ως βιώσιμο μονοπάτι. Εμείς είμαστε που επενδύουμε την ενέργειά μας και ζούμε σε αυτή την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ φαντασιακή εικόνα της πραγματικότητας.

Η ελευθερία, όπως και η αλήθεια, δεν κληρονομείται. Πρέπει να μαθαίνεται και να διατηρείται από γενιά σε γενιά. Η επιδίωξη της αλήθειας, της ελευθερίας και της ευτυχίας είναι κληρονομικό δικαίωμα και ατομική ευθύνη κάθε ανθρώπου. Δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να ανατεθεί  σε άλλον, πόσο μάλλον σε μια εταιρική ψευτο-κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που δεν αποδέχονται την ατομική ευθύνη και δεν θέλουν να αγωνιστούν για τη δική τους ελευθερία είναι γνωστοί ως "σκλάβοι".

"Όσοι δεν παίρνουν θέση ενάντια στο κακό τελικά θα νικηθούν από αυτό, όσοι ανέχονται το κακό ανάμεσά τους τελικά θα ανεχθούν το κακό στην καρδιά τους, όσοι σιωπούν μπροστά στο κακό τελικά θα σωπάσουν από το κακό".

🔔 Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Ήρθε η ώρα να κατανοήσουν όλοι την αλήθεια αυτού του δεδομένου. Είναι καιρός να προσεγγίσουμε τον κόσμο και ο ένας τον άλλον μέσα σε μια ατμόσφαιρα αγάπης και όχι σε μια κατάσταση φόβου.

🔔 Ήρθε η ώρα να επισημάνετε την πηγή των κακών που μας βρίσκουν χωρισμένους και να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας δυνατότητες. Ήρθε η ώρα να σταθούμε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουμε τη βασική αιτία του προβλήματος.

Διολισθαίνουμε στην τυραννία και σε έναν μακρύ δυστοπικό εφιάλτη αν δεν αποφασίσετε να σηκωθείτε όρθιοι.

Θα έρθει αυτή η μέρα. Πολιτικοί Γιατροί και προπάντων οι δημοσιογράφοι που ηθελημένα παραπλάνησαν τον λαό, ένας ένας στη σειρά, έτσι δεν είπε ο Πορδοσαλτε; Δεν ξεχνάμε κανένα και δεν συγχωρούμε.


Η φώτο είναι από τις δικές της Νυρεμβέργης...