21 Απρ 2022

Η BlackRock στον Λευκό Οίκο

20 Ιουνίου 2021|

Με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε το όνομα «Blackrock» στους τίτλους που σχετίζονται με μια ποικιλία θεμάτων, από την αγορά ακινήτων έως τα έργα πράσινης ενέργειας με τεράστιες εγχώριες και διεθνείς επενδύσεις.

Η BlackRock, Inc. (μαζί με τις θυγατρικές της) είναι μια τεράστια πολυεθνική επενδυτική εταιρεία με διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο με περισσότερα από 8,68 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση [οικονομική κατάσταση 31 Δεκεμβρίου 2020 ] σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το να πούμε ότι η Blackrock επενδύει στην παγκοσμιοποίηση, την κλιματική αλλαγή και την αριστερή πολιτική, θα ήταν μια σοβαρά συγκρατημένη δήλωση { Δείτε εδώ }. Ο Λάρι Φινκ είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και άνθρωποι όπως η Σέριλ Μιλς, η δικηγόρος της Χίλαρι Κλίντον, είναι στο διοικητικό συμβούλιο .

Μέσα στο BlackRock υπάρχει ένα τμήμα που ονομάζεται BlackRock Investment Institute (BII) { Δείτε εδώ }.

Ουσιαστικά ο ρόλος του BII είναι να λέει στη BlackRock τι πρόκειται να συμβεί σε όλο τον κόσμο και να είναι η αιχμή του δόρατος για να κατευθύνει τη BlackRock πού να επενδύσει χρήματα προβλέποντας πολιτικά γεγονότα.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επενδύσεων BlackRock είναι ο Τομ Ντόνιλον , πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ομπάμα (πριν από τη Σούζαν Ράις) και βασικός σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν σε όλη την καριέρα του στην πολιτική. Δεν μπορείς να συνδεθείς πιο βαθιά στα οικονομικά προγράμματα του βάλτου από τον Τομ Ντόνιλον.

Ο Donilon είναι στην/γύρω από την κυβέρνηση για 35+ χρόνια, βαθιά συνδεδεμένος. Πριν ενταχθεί στην κυβέρνηση Ομπάμα, ο Donilon ήταν εγγεγραμμένος λομπίστας από το 1999 έως το 2005 για την O'Melvney & Myers. { Bιογραφικό εδώ } Ο μοναδικός πελάτης του Tom ήταν η Fannie Mae. Η Fannie Mae είναι μια ιδιωτική εταιρεία που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση και που πουλά στεγαστικά δάνεια σε επενδυτές.

Ο Donilon πήρε τη συναυλία του λόμπι επειδή ήταν προηγουμένως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για το Δίκαιο και την Πολιτική στη Fannie Mae, όπου ήταν υπεύθυνος για τα νομικά, ρυθμιστικά, κυβερνητικά θέματα και θέματα δημόσιας πολιτικής της Fannie Mae. Η βιογραφία του BlackRock του Tom Donilon διαβάζεται σαν ποιος είναι ποιος για τις συνδέσεις με το βάλτο { ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ }

Εδώ είναι που αποκτά πραγματικά ενδιαφέρον.

♦Ο αδερφός του Tom Donilon, ο Mike Donilon είναι Ανώτερος Σύμβουλος του Joe Biden { link } παρέχοντας καθοδήγηση σχετικά με τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμόζονται στη διοίκηση. Ο Mike Donilon καθοδηγεί το επίκεντρο των δαπανών, των προϋπολογισμών, των κανονισμών και της πολιτικής του Λευκού Οίκου από τη θέση του Ανώτερου Συμβούλου του Προέδρου.

♦Η σύζυγος του Tom Donilon, Catherine Russell , είναι η Διευθύντρια Προσωπικού του Λευκού Οίκου { link }. Σε αυτή τη θέση, η σύζυγος του Donilon ελέγχει κάθε πρόσληψη στο Γραφείο της Προεδρίας.

♦Η κόρη του Tom Donilon, Sarah Donilon , η οποία αποφοίτησε από το κολέγιο το 2019, εργάζεται τώρα στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου { σύνδεσμος }

Επιτρέψτε μου λοιπόν να το συνοψίσω αυτό…. Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Επενδύσεων BlackRock, ο τύπος που λέει στην επενδυτική εταιρεία 8,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων BlackRock πού να βάλει τα χρήματά της, έχει έναν αδελφό που είναι ο ανώτερος σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν, έχει μια σύζυγο που είναι Διευθύντρια Προσωπικού του Λευκού Οίκου και έχει μια κόρη που είναι τώρα στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.

Με άλλα λόγια… Η κυριολεκτική περιγραφή εργασίας του Tom Donilon για τη BlackRock είναι : « να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία της εταιρείας και να δημιουργήσει ιδιόκτητη έρευνα για να παρέχει πληροφορίες για την παγκόσμια οικονομία, τις αγορές, τη γεωπολιτική και τη μακροπρόθεσμη κατανομή περιουσιακών στοιχείων », και η σύζυγός του είναι υπεύθυνη για το προσωπικό του Λευκού Οίκου, ο αδελφός του είναι Ανώτερος Σύμβουλος του Προέδρου και η κόρη του στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.

Το βλέπετε αυτό;  Συγκρούσεις και εσωτερικές, εμπιστευτικές πληροφορίες...

Το μόνο που λείπει είναι ο Χάντερ Μπάιντεν να μετακινηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της BlackRock.

Τώρα, ξαναλέω:.

Δείτε πού βάζουν τα λεφτά τους οι «BlackRock» και ο Μπάιντεν…


Γράφαμε τον Ιούλιο του '20 : Οι πολυεθνικές ετοιμάζονται να γίνουν Κράτος  -Η υποκατάσταση των κρατικών οντοτήτων απο τις πολυεθνικές είναι ένα σενάριο που κάποτε ακουγόταν ευφάνταστο και τώρα το βλέπουμε να σχηματοποιείται μπροστά στα μάτια μας.

Τελευταία γράφουμε :
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ!...