6 Απρ 2022

Ο πόλεμος στην Ουκρανία «χτίζει» τον ΕΦΙΑΛΤΗ της Ευρώπης !

Ο ναζιστικός «Ευρωστρατός» προ των Πυλών !



Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ΤΩΡΑ ολοκληρώνεται …έξω από τη Μόσχα. Εκεί ακριβώς που νομίζαμε ότι ο ναζισμός τού Χίτλερ ηττήθηκε και «ψόφησε» στις πεδιάδες τής Ουκρανίας, κάποιοι σήμερα επιχειρούν να τον «αναστήσουν» …Δυστυχώς …Βήμα-βήμα το πάνε κι οδηγούν την Ευρώπη σε νέο όλεθρο. Αφού σε πρώτη φάση έσωσαν την ηττημένη Γερμανία τού Χίτλερ από την εκδικητική βία των κατεστραμμένων Ευρωπαίων, τώρα εκμεταλλεύονται τη «λήθη». Την έσωσαν από την απόλυτη ισοπέδωση του κράτους-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ και την έβαλαν —εντελώς παράνομα και παράλογα— από τις πρώτες χώρες στο κολοσσιαίο επενδυτικό πρόγραμμα της μεταπολεμικής ευρωπαϊκής «ανοικοδόμησης». Λίγα χρόνια μετά —και συγκεκριμένα το 1989— ένωσαν τη Γερμανία, αλλά την προστάτεψαν από τα χρέη της, εφόσον η Ένωσή της συνδεόταν αυτόματα με τις υποχρεώσεις της απέναντι στα θύματά της …Υποχρεώσεις τις οποίες δεν εκπλήρωσε ποτέ. Στη συνέχεια και πάλι —παράνομα και παράλογα— τη χρηματοδότησαν με τους πλέον προνομιακούς όρους, προκειμένου να «κατακτήσει» οικονομικά την Ευρώπη.

Τώρα προφανώς πρέπει να περάσουν στο επόμενο «βήμα». Μέρος αυτού του βήματος είναι ο "Πόλεμος στην Ουκρανία". Αφού «συναρμολόγησαν» το «όπλο» τους, θα έπρεπε να το «γεμίσουν» με φονικές «σφαίρες» …Με τον Πόλεμο στην Ουκρανία έδωσαν στη Γερμανία το «άλλοθι» —για το «καλό» τής Ευρώπης— να εξοπλιστεί εκ νέου. Αυτοί, οι οποίοι —παρανόμως— δεν πλήρωσαν ποτέ τις αποζημιώσεις, ενώθηκαν και πλέον αξιώνουν να εξοπλιστούν …Εκ νέου η φονική «μηχανή» τού Χίτλερ θ’ αρχίσει να «ζεσταίνεται» και πάλι. Τι απομένει; …Να «ξεχυθεί» αυτή η θανατηφόρος «μηχανή» στην Ευρώπη …Με όπλα πλέον και όχι με δάνεια …Με ένστολους στρατηγούς και όχι με διαφθορείς «Χριστοφοράκους».

Πώς θα γίνει αυτό; Μόλις εξοπλιστεί η Γερμανία —και πάλι για το «καλό» τής Ευρώπης— θα μεθοδεύσει την ίδρυση του «Ευρωστρατού»…

…Για το «καλό» μας …Για το «καλό» τής δημοκρατίας και της ελευθερίας. Με δεδομένη την οικονομική και πληθυσμιακή υπεροχή τής Γερμανίας, είναι θέμα χρόνου ο απόλυτος έλεγχος αυτού του στρατού από τους Γερμανούς. Ως οι πλούσιοι κι «επιτυχημένοι» τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, θ’ αναλάβουν δήθεν το μεγαλύτερο μέρος τής χρηματοδότησής του και θα μεταφέρουν επάνω του το μοντέλο λειτουργίας του ΝΑΤΟ, το οποίο λειτουργεί ως «μπράβος» των ΗΠΑ …Κάτι τέτοιο υπέρ των γερμανικών συμφερόντων θα κάνει κι ο μελλοντικός «Ευρωστρατός». Με τα χρήματά τους οι Γερμανοί θα ελέγχουν ΟΛΑ τα όργανά του. Με τον στρατό αυτόν οι Γερμανοί θα ελέγχουν τα πάντα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη.

Οι τοπικοί στρατοί θα είναι απλά οι τοπικοί «ταγματασφαλίτες» τού Βερολίνου. Κράτη, τα οποία βίωσαν τη γερμανική Κατοχή σε όλη της την «ένταση», θα «θυμηθούν» αμέσως τι σημαίνει αυτό …Θα «θυμηθούν» τι σημαίνει ο θεωρητικά εθνικός τους στρατός να υπηρετεί ξένους. Εύκολο είναι αυτό, κι έχει ξαναγίνει. Στις ανώτατες βαθμίδες των στρατών αυτών θα προωθούνται εκείνοι οι «πρόθυμοι» —«δωσίλογους» τους έλεγαν παλιά—, οι οποίοι θα μπαίνουν στις λίστες τής τοπικής γερμανικής πρεσβείας. Αυτοί οι «στρατοί» θα είναι χρήσιμοι στους Γερμανούς. Όταν θ’ αρχίσουν τα ευρωπαϊκά κράτη να μπαίνουν στα Μνημόνια το ένα μετά το άλλο, τότε θα φανεί η επιδίωξη του σχεδιασμού τους. Όταν οι λεηλατημένοι από τους Γερμανούς —κι αυτούς που βρίσκονται «πίσω» τους— λαοί, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων αρχίσουν ν’ αντιδρούν, τότε θα «δουν» ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος τού στρατού αυτού …Ο «αστυνομικός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη καταστολή λαϊκών εξεγέρσεων …Ο «ευρωπαϊκός» του ρόλος με εξειδίκευση στη βίαιη αντιμετώπιση εθνικοαπελευθερωτικών «κινημάτων».

…Τότε θα γίνει σε όλους κατανοητή η νέα Κατοχή τής Ευρώπης από τους Γερμανούς …Μια Κατοχή, η οποία στο οικονομικό επίπεδο ήδη έχει ξεκινήσει. Τότε θ’ αποκαλυφθεί ο τελικός στόχος ενός πολέμου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Χίτλερ κι ολοκληρώνεται από τους επιγόνους του. Απλά αυτή η Κατάκτηση και η νέα Κατοχή γίνεται με τον ανάποδο τρόπο. Στην περίπτωση του Χίτλερ το σχέδιο ήταν πιο κατανοητό για τον παρατηρητή …Το σχέδιο ήταν το συμβατικό που ίσχυε για τους πολέμους των προηγούμενων εποχών …Πρώτα έμπαινε σε μια χώρα ο στρατός, μετά άρπαζε το κεφάλαιο και στη συνέχεια —για να σταθεροποιήσει την κτίση του— την πλημμύριζε με εποίκους …Αυτό ήταν το σχέδιο των Ναζί και δεν διέφερε από εκείνα, τα οποία ακολουθούσαν μέχρι τώρα όλοι οι «Ταμερλάνοι» τής ιστορίας. Τώρα, όμως, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Οι πόλεμοι έχουν γίνει πιο σύνθετοι και άρα πιο δύσκολοι στην ανάλυση και την κατανόησή τους. Παλιά, πρώτα σε χτυπούσαν και μετά σου άρπαζαν αυτό το οποίο τους ενδιέφερε. Σήμερα, πρώτα σου αρπάζουν αυτό το οποίο τους ενδιαφέρει και μετά σε απειλούν ότι θα σε «χτυπήσουν» εάν δεν συμβιβαστείς με τα τετελεσμένα.

Τώρα κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα απλά με άλλη σειρά. Το δοκίμασαν επιτυχώς στην Ελλάδα και θα το επαναλάβουν πλέον παντού. Πρώτα με τα Μνημόνια άρπαξαν το κεφάλαιο της Ελλάδας. Μετά πλημμύρισαν τη χώρα με ξένους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους παρεισφρέουν και γνήσιοι Γερμανοί έποικοι —οι οποίοι αγόρασαν σε όλη την επικράτεια ταπεινά «σπιτάκια», για να «γεράσουν» κάτω από τον ήλιο— …και στο τέλος θα φέρουν και τον στρατό, για να τα σταθεροποιήσει όλα αυτά …Αυτός θα είναι ο ρόλος τού γερμανικής διοίκησης Ευρωστρατού …Ο ρόλος του στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης …Να προστατεύσει τους «πολιτισμένους» «επενδυτές» από τους «βάρβαρους» γηγενείς …Να προστατεύσει τους «ικανούς» κι «εργατικούς» από τους «άχρηστους» και τους «τεμπέληδες» …Ν’ αποσπάσει από τους «τυχερούς» αυτό, το οποίο θέλουν οι «ικανοί» ν’ απολαύσουν. Το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καί στις δύο περιπτώσεις είναι το ίδιο. Τα πάντα σε όλες τις χώρες θα γίνουν με βάση το «πατρόν» τής Ελλάδας. Τα πάντα θα ανήκουν στους κατακτητές …είτε μιλάμε για αεροδρόμια είτε λιμάνια, δίκτυα υποδομών, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια κλπ.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία θ’ «αναστήσει» εκ νέου τον «βρικόλακα» του Βερολίνου….

…Τα «κακαρίσματα» σήμερα μπορεί ν’ ακούγονται στην Ουκρανία, αλλά στο Βερολίνο «γεννάνε» οι «κότες» !!!

Βλέπουμε μπροστά μας ένα «αυγό», το οποίο είναι έτοιμο να «σπάσει» και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε να βγαίνει μέσα απ’ αυτό !!!


Και ξαφνικά η Γαλλία είναι η χώρα του "φασισμού"....του "Ναζισμού" και του "σοβινισμού". Όπως καταλαβαίνετε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους Γάλλους...


Οι Σιωνιστές και οι Γερμανοί «κρύβονται» πίσω από το «σώου» τού υπάλληλου τους Πούτιν !!! Σκοτώνονται αθώοι άνθρωποι —Ρώσοι κι Ουκρανοί—, για να μπορέσουν οι Γερμανοί να εξασφαλίσουν το «άλλοθι» να εξοπλιστούν ξανά, χωρίς ν’ αντιδράσουν οι φοβισμένοι τώρα Ευρωπαίοι.

Τώρα, που θα πρέπει να άρουν όλους τους περιορισμούς τής «Πανδημίας», θα φανούν οι τραγικές οικονομικές συνέπειες της διαχείρισής της. Πίσω από καπνούς και πτώματα προσπαθούν να κρύψουν διαφθορά, ακρίβεια, πληθωρισμό και φτώχεια πριν αντιδράσουν οι «εμβολιασμένοι». ΟΛΑ τα κράτη τής Ευρώπης βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας !!!... ...ΟΛΑ στη σειρά, για να μπουν σε Μνημόνια !...

...Βασικός τους ΣΤΟΧΟΣ: ...η Γαλλία τού *διεφθαρμένου Μακρόν !

...ΣΤΟΧΟΣ τής οπλισμένης Γερμανίας θα γίνει ο εκφοβισμός τής Ε.Ε. και κυρίως τής αντιδραστικής Γαλλίας, η οποία θα πρέπει να μπει σε Μνημόνιο φτωχοποίησης του γαλλικού λαού !


...ΣΤΟΧΟΣ τους είναι να «φάνε» το γαλλικό κεφάλαιο, για να σώσουν τις Αμερικανικές Τράπεζες και το Αμερικανικό Χρηματιστήριο !!! Όπως το μικρό ελληνικό κράτος «έσωσε» με τα Μνημόνιά του τη Ντόιτσε Μπανκ, έτσι προβλέπεται η πλούσια Γαλλία να "σώσει" τις κατ’ όνομα μόνον «Αμερικανικές» Τράπεζες των Σιωνιστών. Μια οπλισμένη «Βέρμαχτ» θα απειλεί και θα τρομάζει τα «Κίτρινα Γιλέκα», όπως απειλούσε ο Ερντογάν τούς «Αγανακτισμένους».

Πάνω από 40 τρισεκατομμύρια δολάρια "λείπουν" από τους Σιωνιστές, για να συνεχίσουν αυτοί να ζουν το "όνειρό" τους …κι αυτός ο "δρόμος" περνάει μέσα από την υπερπολύτιμη Γαλλία !

Παναγιώτης Τραϊανού (το είδαμε εδώ/διαμόρφωση : Α.Τ.)


*Ανακοίνωση για διαμαρτυρία από τα κίτρινα γιλέκα τη Κυριακή, 3 Απριλίου στις 2μμ στη πλατεία του Λαού, στο Παρίσι. Υπογράφουν ως οι "Οι ανάπηροι". Ο τίτλος προέρχεται από την αδυσώπητη βιαιότητα της αστυνομίας καθώς 32 άτομα έμειναν τυφλοί και 6 έχασαν τα χέρια τους κατά την διάρκεια διαδηλώσεων. Θυμίζουμε για όσους δεν το γνωρίζουν πώς ο Μακρόν όταν είδε πως έχανε πανηγυρικά το 1ο γύρο των εκλογών σταμάτησε το 2ο καθώς εκπρόσωποι των κίτρινων γιλέκων έπαιρναν 40-45% σε όλη τη χώρα...

Όλα και πάλι ξεκίνησαν στην Ελλάδα που έχει γίνει το καλύτερο πειραματόζωο της Ε.Ε όταν θέλει να αλλάξει το όποιο σύστημά της καθολικά στα υπόλοιπα μέλη-κράτη.

12/09/2015. Από την ισχυροποίηση της Τραπεζικής Ένωσης μετά την κρίση στην Ελλάδα φτάσαμε και στο διά ταύτα. Με αφορμή την μη έγκαιρη (και καθόλου τυχαία καθυστέρηση) από την ελληνική κυβέρνηση να ζητήσει βοήθεια από την Frontex για την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της με τις εισροές προσφύγων και μεταναστών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρήκε ένα καλό πάτημα να ετοιμάσει ένα σχέδιο νόμου από τις Βρυξέλλες.

Με δόλωμα την έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν οι αρχηγοί των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της Ελλάδας στην τελευταία τους συνάντηση για το ασφαλιστικό είχαν βγάλει κοινό ανακοινωθέν για το προσφυγικό με το οποίο ζητούσαν από την Ε.Ε την δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής για να αποφύγουν δήθεν την έξοδο από την Συμφωνία Σένγκεν.

Ήταν ένα πολύ πετυχημένο τρικ των εντολέων Ευρωπαίων με την ελληνική κυβέρνηση και τα ελληνικά φιλοευρωπαϊκά κόμματα να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο με την προσφυγική κρίση και να μπουν μπροστά τα σχέδια της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας πρώτα στο πειραματόζωο Ελλάδα και μετέπειτα στα υπόλοιπα κράτη-μέλη. Ο Τσίπρας πάντα βροντοφώναζε ότι το προσφυγικό είναι πανευρωπαϊκό πρόβλημα και πρέπει να δοθεί ευρωπαϊκή λύση. Την λύση, λοιπόν, του την έδωσε η Ε.Ε που από τη νέα χρόνια θα μπορεί να επεμβαίνει σε όλα τα σύνορα της Ελλάδας, θα έχει τον κύριο λόγο των επιχειρήσεων όποτε θέλει με το πρόσχημα ότι κινδυνεύει η ασφάλεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτών. [Πηγή]

14/03/2022. Παραδοσιακά το ανάκτορο των Βερσαλλιών χρησίμευε για τον ορισμό των νικητών και των ηττημένων ενός πολέμων. Όμως αυτή τη φορά οι παρευρισκόμενοι ανακοίνωσαν επί της ουσίας την ήττα τους, μιας και η άτυπη Σύνοδος Κορυφής που διεξήχθη στις 10-11 Μαρτίου έβγαλε έναν συνηθισμένο ευρωπαϊκό συμβιβασμό.

Ο ευρωστρατός βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων από τη στιγμή που ο πόλεμος στην Ουκρανία λειτουργούσε σαν επιταχυντής των εξελίξεων.


ΕΣΥ ...ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΟΥ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΟΡΟΝΙΟ!