23 Απρ 2022

Προστατέψτε το υποσυνείδητό σας

Το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ της πραγματικότητας και αυτού που φαίνεται στην οθόνη της τηλεόρασης ή ακόμα και αυτού που οραματίζεστε μέσα στο ίδιο σας το μυαλό. Όταν καταναλώνετε σκοτάδι σκόπιμα ή ακούσια, το υποσυνείδητο τα βλέπει όλα αυτά ως αληθινά και προσθέτετε ακαθαρσίες στα προγράμματά σας που θα επηρεάσουν τον τρόπο που αισθάνεστε, σκέφτεστε και συμπεριφέρεστε.


Ο Friedrich W. Nietzsche το κατάλαβε αυτό πριν από πολύ καιρό λέγοντας:

"Προσέξτε, όταν πολεμάτε τέρατα, να μην γίνετε και εσείς οι ίδιοι ένα τέρας... γιατί όταν κοιτάζετε επί μακρόν στην άβυσσο... η άβυσσος κοιτάζει κι εσάς."

Προστατέψτε το υποσυνείδητό σας, άνθρωποι. Είναι πολύ πιο σημαντικό για την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία σας απ' ό,τι ίσως συνειδητοποιείτε.

📌 Κράτος είναι το όνομα του πιο ψυχρού από όλα τα ψυχρά τέρατα. Ψυχρά λέει ψέματα- και αυτό το ψέμα ξεγλιστρά από το στόμα του: "Εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός".

Ο κρατισμός λειτουργεί μόνο όταν τα ανθυγιεινά, διχασμένα άτομα δημιουργούν μια νοοτροπία "εμείς εναντίον αυτών"
. Σε αντίθεση με ό,τι διδάσκει η κρατικιστική προπαγάνδα, η ελευθερία δεν μπορεί να μας επιβληθεί από πάνω, ούτε δημιουργείται ή καταστρέφεται στην κάλπη. Η ελευθερία αναδύεται σε κοινωνικό επίπεδο όταν αρκετοί από εμάς αναγνωρίζουν την αξία της και διαμορφώνουν τη ζωή τους ανάλογα.