26 Απρ 2022

Όταν η ελευθερία τεθεί εκτός νόμου, μόνο οι παράνομοι θα είναι ελεύθεροι.

Αν θέλετε να διατηρείτε σκλάβους, πρέπει να έχετε όλων των ειδών τους φύλακες. Ο φθηνότερος τρόπος για να έχετε φύλακες είναι να βάζετε τους σκλάβους να πληρώνουν φόρους για να χρηματοδοτούν τους δικούς τους φρουρούς. Για να ξεγελάσετε τους σκλάβους, τους γεμίζετε το μυαλό με κάθε είδους σκουπίδια και τους λέτε ότι δεν είναι σκλάβοι και ότι έχουν Ελευθερία.


Τους λέτε ότι χρειάζονται Νόμο και Τάξη για να τους προστατεύουν από τους κακούς σκλάβους. Στη συνέχεια, τους λέτε να εκλέξουν μια κυβέρνηση. Δώστε τους την Ελευθερία να ψηφίζουν και θα ψηφίσουν για τους δικούς τους φρουρούς και θα πληρώνουν το μισθό τους. Τότε θα πιστέψουν ότι είναι Ελεύθερα άτομα.

Οι καθυστερημένοι είναι παντού. Ο μέσος καθυστερημένος προτιμά να αναθέτει τη σκέψη του σε "αξιόπιστες πηγές" τεχνολογικών μηχανών αναζήτησης και αλγορίθμων. Για τους καθυστερημένους, η αλήθεια συχνά δεν βρίσκεται πουθενά, αλλά είναι πιο ευτυχείς όταν δεν τους ενδιαφέρει, όπως και να έχει. Οι μέσοι καθυστερημένοι απλώς δεν έχουν χρόνο για την αλήθεια και προτιμούν να υπερασπίζονται τα ψέματα των άλλων που συχνά έχουν την υποστήριξη του ομοϊδεατικού πλήθους που στελεχώνεται από πολύ περισσότερους ανθρώπους σαν τους ίδιους - καθυστερημένους. Αν θέλετε να περιβάλλεστε από εκατομμύρια από αυτούς ταυτόχρονα στην ψηφιακή σφαίρα, τότε απλά μπείτε στα "μέσα κοινωνικής δικτύωσης"...

Η αλήθεια και το κυνήγι της αλήθειας απαιτούν αφοσίωση, υπομονή, υγιή και συνεχή σκεπτικισμό και αναθεώρηση και κυρίως το θάρρος να απορρίψεις την κυρίαρχη αφήγηση που προτείνεται από τις μάζες των καθυστερημένων, οι οποίες είναι επιρρεπείς στη συμμόρφωση μέσω της χειραγώγησης από τους ψυχολόγους συμπεριφοράς και τους προπαγανδιστές που είναι ειδικοί στην ψυχολογία του πλήθους.

Όταν οι άνθρωποι αναγνωρίζουν το ένα ψέμα, μετά ένα άλλο και μετά βλέπουν ότι όλα είναι μια ατελείωτη ροή ψεμάτων, απωθούνται. Αλλά μόνο αν δεν είναι καθυστερημένοι.

Η αλήθεια ως δύναμη μπορεί να ωθήσει τις μάζες προς τη σωστή κατεύθυνση και να τις βάλει στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ακόμα και ένας μικρός αριθμός θαρραλέων ανθρώπων είναι ικανός να κάνει τη διαφορά αρκεί να αναγνωρίσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες από ένστικτο. Έτσι, ή εμπειρία στο ταξίδι τους να εμποδίσει τον εαυτό τους να πέσει στον βούρκο όπου οι απατεώνες, οι προπαγανδιστές, οι έμποροι λάσπης, οι "δημοσιογράφοι" και όλες οι άλλες δυνάμεις της απάτης κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους.

Οι "παράνομοι" αναζητητές της αλήθειας στέκονται πάνω από όλα αυτά, απτόητοι, γνωρίζοντας ότι βρίσκονται στο σωστό μονοπάτι. Όταν η ελευθερία τεθεί εκτός νόμου, μόνο αυτοί οι παράνομοι αναζητητές της αλήθειας θα είναι ελεύθεροι.

Πραγματική αλλαγή δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ σαν αποτέλεσμα ψηφοφορίας στην κάλπικη κάλπη, της υποβολής υπογραφών, των ξεπουλημένων, για τα μάτια του κόσμου, συλλαλητηρίων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παίζεται το θέατρο του "πολιτικού σκηνικού". Αντίθετα, η πραγματική αλλαγή θα γίνει μόνο όταν οι άνθρωποι πραγματικά τολμήσουν να πάψουν να συναινούν, να μην υπακούσουν, όταν σταματήσουν να εκλιπαρούν για την άδεια των νομοθετών, όταν μάθουν να είναι κυρίαρχοι στις ζωές τους και όταν αρχίσουν να σκέφτονται και να ενεργούν σαν Ελεύθεροι άνθρωποι επάνω στη γη, ακόμη και όταν η άρχουσα τάξη έχει κηρύξει την ελευθερία "παράνομη". Η "εξουσία" βρίσκεται πάντα στο μυαλό και το μάτι των παρατηρητών. Όταν οι άνθρωποι σταματήσουν να πιστεύουν ότι μια αμιγής συμμορία παρασιτικών ψευτών και κλεφτών έχει το δικαίωμα να τους ελέγχει, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ οι άνθρωποι θα έχουν κάποια πιθανότητα να απελευθερωθούν από την αυταρχική καταπίεση, όχι μέσω της επαιτείας και των υπογραφών, αλλά μέσω της καθαρής ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ : Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

🔔 Διολισθαίνουμε στην τυραννία και σε έναν μακρύ δυστοπικό εφιάλτη αν δεν αποφασίσετε να σηκωθείτε όρθιοι.

🔔 Ο Aντικρατιστής: Ένας Eπαναστάτης για την εποχή μας