14 Απρ 2022

Ψηφιακή τυραννία: Το ψηφιακό πλαίσιο "πιστοποιητικών εμβολίων" της Ε.Ε.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022. ΤΕΡΜΑ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.


Ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για την ΕΕ μόλις Πέρασε Εν Κρυπτώ...


Διαβάζοντας την παρακάτω αποκάλυψη, θα αντιληφθείτε ότι τα… ψέματα τελειώνουν.

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ.


Δεν έχει σημασία αν η ψευτο-πανδημία έχει τελειώσει και το εμβόλιο έχει αποδειχθεί δηλητήριο, προχωρούν στην επιβολή της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά τις 30 Ιουνίου 2022

Tο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τροποποίησε το ψήφισμα 2361 και δεν αντιτίθεται πλέον στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Από την 1η Ιουλίου 2022

H ΕΕ έχει ανακοινώσει τη νομοθεσία για τα υποχρεωτικά πιστοποιητικά EU COVID 19 που σας στερούν όλες τις ελευθερίες αν δεν έχετε πιστοποιητικό QR covid. Εάν υπάρξει πλειοψηφία των κρατών μελών που θα υπογράψουν τη νομοθεσία, θα εισαχθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Στο τέλος του 2022/2023 θα υπάρχει ένα ψηφιακό νόμισμα.

Η ΕΕ θα επιβάλει μια ψηφιακή ταυτότητα σε κάθε πολίτη της ΕΕ. (Οι Ολλανδοί την έχουν ήδη και ήδη παραπέμπουν στην έκδοση της ΕΕ στην ιστοσελίδα digld.nl)

Όλα τα ΑΤΜ θα αντικατασταθούν από ΑΤΜ με κωδικό QR στο εγγύς μέλλον, το Βέλγιο τα εγκαθιστά ήδη σε πλήρη εξέλιξη.

Εάν ενσωματωθούν αυτά τα μηχανήματα με κωδικό QR, δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται ανάληψη μετρητών από τράπεζες ή/και από αλλού.

Η ΕΕ στοχεύει να καταστήσει τα μετρητά εντελώς άχρηστα εντός 18 μηνών.

Το ψήφισμα της ΕΕ στερεί μόνιμα από κάθε άτομο την ελευθερία και τη σωματική του ακεραιότητα.


Μια προηγούμενη έκδοση αυτής της ανάρτησης αναφερόταν λανθασμένα σε μια τροποποίηση του ψηφίσματος 2361 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η οποία "δεν αντιτίθεται πλέον στον υποχρεωτικό εμβολιασμό". Αυτή η πληροφορία είναι λανθασμένη. Βλ: Ψήφισμα 2361 (2021) με τίτλο "Εμβόλια Covid-19: ηθικές, νομικές και πρακτικές εκτιμήσεις"

Οι περιορισμοί στο διαβατήριο εμβολίων της ΕΕ είναι δραματικοί. Τα θεμελιώδη δικαιώματα παραβιάζονται.

Η ουσία των διαδικασιών της ΕΕ σχετικά με το διαβατήριο εμβολίων περιέχεται στο ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ της ΕΕ. (μετακινηθείτε προς τα κάτω για επιλεγμένα αποσπάσματα και το πλήρες κείμενο).

Περίληψη


Ο κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 σχετικά με το ψηφιακό πιστοποιητικό κόβιντ της ΕΕ εισήγαγε κανόνες σε επίπεδο ΕΕ για την έκδοση και αποδοχή αποδείξεων για τον εμβολιασμό, το αποτέλεσμα της δοκιμής ή την αποκατάσταση του COVID-19 ενός ατόμου.

Το ψηφιακό πιστοποιητικό κόβιντ της ΕΕ βοηθά τα άτομα να ταξιδεύουν ελεύθερα εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημίας. Το πώς χρησιμοποιείται το πιστοποιητικό για άλλους σκοπούς (πρόσβαση σε εκδηλώσεις κ.λπ.) εναπόκειται στην απόφαση κάθε χώρας της ΕΕ.

Ο κανονισμός ισχύει επί του παρόντος έως τις 30 Ιουνίου 2022. Η παρούσα πρωτοβουλία προτείνει την παράτασή του κατά 12 μήνες.

Έγκριση από την Επιτροπή

Η συνθήκη για την πανδημία = Ψηφιακή τυραννία


Το ΜΝΗΜΟΝΙΟ που περιγράφει η ΕΕ επισημαίνει την παρέκκλιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων που κατοχυρώνονται με την υιοθέτηση του πλαισίου ψηφιακών πιστοποιητικών κοροιδοιού της ΕΕ.  

Όπως σημειώνεται στην παραπάνω περίληψη, η πρόθεση είναι να παραταθεί ο κανονισμός που λήγει στις 30 Ιουνίου 2022 για άλλους δώδεκα μήνες μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Η παράταση αυτή διαδραματίζει καίριο ρόλο:

Το Πλαίσιο Ψηφιακού Πιστοποιητικού κόβιντ της ΕΕ προβλέπεται να συνδεθεί με τις διαπραγματεύσεις που αφορούν μια παγκόσμια "Συνθήκη για την Πανδημία", οι οποίες ξεκίνησαν στις αρχές Μαρτίου 2022.

Στις 3 Μαρτίου, το Συμβούλιο της ΕΕ έδωσε: "πράσινο φως για την έναρξη διαπραγματεύσεων σχετικά με μια διεθνή συνθήκη για την "πανδημία"... Το Συμβούλιο εξέδωσε απόφαση για την έγκριση της έναρξης διαπραγματεύσεων για μια διεθνή συμφωνία σχετικά με την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας".

Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα


Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας το 2023, "με στόχο την έγκριση του μέσου [δηλαδή της συνθήκης για την πανδημία] έως το 2024".

Το αντικείμενο της συνθήκης για την πανδημία συνίσταται στη δημιουργία έως το 2024 ενός φορέα παγκόσμιας διακυβέρνησης της υγείας υπό την αιγίδα του ΠΟΥ.

Με τη σειρά της, η Συνθήκη για την Πανδημία θα συνδεθεί με το σχέδιο QR Verification Code του ΠΟΥ, το οποίο προτίθεται να δημιουργήσει μια παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα δεδομένων 7,9 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.  Και οι δύο πρωτοβουλίες πρόκειται να υλοποιηθούν ταυτόχρονα από τον ΠΟΥ σε συνεργασία με την ID2020 και τη Συμμαχία Gavi, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Gates.

Ο Peter Koenig περιγράφει τον κώδικα QR ως εξής : "μια πλήρως ηλεκτρονική ταυτότητα - που συνδέει τα πάντα με τα πάντα του κάθε ατόμου (αρχεία υγείας, τραπεζικά, προσωπικά και ιδιωτικά, κ.λπ.)".

Η πορεία προς την παγκόσμια κυβέρνηση


Ένας Παγκόσμιος Κώδικας Επαλήθευσης QR θέτει τις βάσεις για την εγκαθίδρυση ενός "Παγκόσμιου Αστυνομικού Κράτους" που θα ελέγχεται από το χρηματοπιστωτικό κατεστημένο. Είναι μέρος αυτού που ο  Ντέιβιντ Ροκφέλερ ονόμαζε "Η πορεία προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση", βασισμένη σε μια συμμαχία τραπεζιτών και διανοουμένων.

Ποια είναι η νομιμότητα καθώς και η επιστήμη πίσω από αυτό το διαβολικό σχέδιο;

ΚΑΜΙΑ. Επιβεβαιώνεται επαρκώς: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜIΑ. Η υποτιθέμενη πανδημία βασίζεται σε "Ψευδοεπιστήμη". Τόσο το Πλαίσιο Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της ΕΕ όσο και ο Κωδικός Επαλήθευσης QR του ΠΟΥ βασίζονται σε ασύστολα ψέματα και κατασκευές. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το τεστ PCR που χρησιμοποιήθηκε για την "ανίχνευση του SARS-CoV-2" είναι εντελώς άκυρο.

"Τόσο ο ΠΟΥ όσο και το CDC (το Αμερικάνικο ΚΕΕΛΠΝΟ) με τους συνήθεις υπαινιγμούς, επιβεβαίωσαν αυτό που ήταν γνωστό από την αρχή, τον Ιανουάριο του 2020, δηλαδή ότι το RT-PCR τεστ που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει κάθε πολιτική εντολή, συμπεριλαμβανομένων των λουκέτων, της κοινωνικής αποστασιοποίησης, της μάσκας, του περιορισμού του εργατικού δυναμικού, του κλεισίματος της οικονομικής δραστηριότητας κ.λπ. ήταν λανθασμένο και άκυρο"

Το Μνημόνιο της ΕΕ (παρακάτω) επιβεβαιώνει δύο τύπους δοκιμών για την ανίχνευση του SARS-CoV-2, οι οποίες και οι δύο έχουν κηρυχθεί άκυρες:

    Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2021/953, τα πιστοποιητικά δοκιμών πρέπει να εκδίδονται με βάση δύο τύπους δοκιμών για τη λοίμωξη από SARS-CoV-2, και συγκεκριμένα τις μοριακές δοκιμασίες ενίσχυσης νουκλεϊκών οξέων ("NAAT"), συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούν αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης με αντίστροφη μεταγραφή ("RT-PCR"), και τις ταχείες αντιγονικές δοκιμασίες, οι οποίες βασίζονται στην ανίχνευση ιικών πρωτεϊνών (αντιγόνων) με τη χρήση ανοσοδοκιμασίας πλευρικής ροής που δίνει αποτελέσματα σε λιγότερο από 30 λεπτά, υπό την προϋπόθεση ότι διενεργούνται από επαγγελματίες υγείας ή από εξειδικευμένο προσωπικό δοκιμών.

Η νομιμότητα του ψηφιακού πλαισίου πιστοποίησης της ΕΕ για το Covid-19, της συνθήκης για την πανδημία και του κώδικα επαλήθευσης QR βασίζεται στην υπόθεση ότι η υποτιθέμενη "πανδημία κοροιδοιού-19 είναι πραγματική" και ότι το "εμβόλιο mRNA Covid-19 αποτελεί ΛΥΣΗ στην υποτιθέμενη πανδημία Covid-19".

Το CDC επιβεβαιώνει ότι η εξέταση PCR δεν διαφοροποιεί αποτελεσματικά μεταξύ "των ιών SARS-CoV-2 και της γρίπης". Από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, το CDC έχει κηρύξει το τεστ PCR άκυρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και ανάλυση κάντε κλικ εδώ

Υποστηριζόμενο από την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και την κυβερνητική προπαγάνδα, το εμβόλιο mRNA παρουσιάστηκε ως λύση για τον περιορισμό της ψευτοπανδημίας και τη διάσωση ζωών.

Το εμβόλιο ΔΕΝ σώζει ζωές


Όπως τεκμηριώνεται επαρκώς, το εμβόλιο έχει προκαλέσει από την αρχή, τον Δεκέμβριο του 2020, μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα.

Η επέκταση του εμβολίου στην ΕΕ, όπως περιγράφεται στο "Μνημόνιο", αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Το Μνημόνιο της ΕΕ πρέπει να ανασταλεί αμέσως.

Βίντεο: Σε πολλές χώρες υπήρξε σημαντική μεταβολή της θνησιμότητας μετά την εισαγωγή του εμβολίου mRNA :



Πηγή: HeathData.org


Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Τα τελευταία επίσημα στοιχεία δείχνουν: 65.629 θανάτους που σχετίζονται με το μπόλι και 10.439.642 τραυματισμούς που αναφέρθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου 2022 για την ΕΕ, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί.

Αλλά μόνο ένα μικρό μέρος των θυμάτων ή των οικογενειών των θανόντων θα περάσει από την κουραστική διαδικασία αναφοράς των θανάτων και των ανεπιθύμητων συμβάντων που σχετίζονται με τα εμβόλια στις εθνικές υγειονομικές αρχές.

Η ακόλουθη δήλωση που περιέχεται στο μνημόνιο της ΕΕ είναι ανούσια:

"Η αύξηση της αφομοίωσης των εμβολίων παραμένει ένας κρίσιμος στόχος για την καταπολέμηση της πανδημίας, δεδομένης της προστασίας από τη νοσηλεία και τη σοβαρή νόσο που παρέχει ο εμβολιασμός Αρκετά τεκμηριωμένο, είναι το "εμβόλιο" Covid-19 mRNA και όχι ο ιός SARS-CoV-2 που είναι "ο δολοφόνος".

Σύμφωνα με τα λόγια των Γιατρών για τη Δεοντολογία του Covid:

"Το σήμα της βλάβης είναι πλέον αδιαμφισβήτητα συντριπτικό και, σύμφωνα με τα παγκοσμίως αποδεκτά δεοντολογικά πρότυπα για τις κλινικές δοκιμές, οι Γιατροί για τη Δεοντολογία του Covid απαιτούν να σταματήσει αμέσως το πρόγραμμα "εμβολιασμού" COVID-19 παγκοσμίως.

Η συνέχιση του προγράμματος, σε πλήρη γνώση της συνεχιζόμενης σοβαρής βλάβης και του θανάτου τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών, συνιστά Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας/Γενοκτονία, για τα οποία όσοι βρεθούν υπεύθυνοι ή συνένοχοι θα θεωρηθούν τελικά προσωπικά υπεύθυνοι
.

Οι διαδικασίες που περιγράφονται στο Μνημόνιο της ΕΕ θα πρέπει να ανασταλούν αμέσως. Η αιτιολόγηση για μια "Συνθήκη Πανδημίας" βασίζεται σε ψέματα και "ψεύτικη επιστήμη".

Βλ. το ηλεκτρονικό βιβλίο του Michel Chossudovsky, συγκεκριμένα τα κεφάλαια I-III.

Η Παγκόσμια Κρίση Corona 2020-22: Η καταστροφή της κοινωνίας των πολιτών, η τεχνητή οικονομική ύφεση, το παγκόσμιο πραξικόπημα και η "Μεγάλη Επαναφορά"

Από τον καθηγητή Michel Chossudovsky,

 
Αποσπάσματα του ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ της ΕΕ, με συνδέσμους για το πλήρες κείμενο παρακάτω.

Το έγγραφο σε μορφή pdf είναι προσβάσιμο ΕΔΩ.

*Σημείωση για τους αναγνώστες:  Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως τα άρθρα της Global Research.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2022


Απόδοση στα Ελληνικά/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.