1 Απρ 2022

Η μυστική συμφωνία

Μια ψευδαίσθηση θα είναι, τόσο μεγάλη, τόσο αχανής, που θα διαφύγει της αντίληψής τους. Εκείνοι που θα τη δουν θα θεωρηθούν τρελοί.

Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι, για να κρατήσουμε την ψευδαίσθηση ζωντανή. Ο στόχος μας θα επιτευχθεί μια σταγόνα τη φορά, ώστε να μην προκαλέσουμε ποτέ υποψίες για εμάς. Αυτό θα τους αποτρέψει επίσης από το να δουν τις αλλαγές που συμβαίνουν. Θα βρισκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους, γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα δουλεύουμε πάντα μαζί και θα παραμείνουμε δεμένοι με αίμα και μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που θα μιλήσει. Θα κρατήσουμε τη διάρκεια ζωής τους μικρή και το μυαλό τους αδύναμο, ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει.

Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά στα τρόφιμα και το νερό, καθώς και στον αέρα. Θα είναι καλυμμένοι από δηλητήρια όπου κι αν στραφούν. Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους.  Θα τους υποσχεθούμε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από τα πολλαπλά μας μέτωπα, αλλά θα τους ταΐζουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν διαμέσου του δέρματος και του στόματός τους, θα καταστρέψουν το μυαλό τους και τα αναπαραγωγικά συστήματα.

Από όλα αυτά τα παιδιά τους θα γεννιούνται νεκρά, και εμείς θα αποκρύψουμε αυτή την πληροφορία. Τα δηλητήρια θα είναι κρυμμένα σε ό,τι τους περιβάλλει, σε ό,τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στη διανομή των δηλητηρίων, γιατί μπορούν να δουν μακριά. Θα τους διδάξουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά, με διασκεδαστικές εικόνες και μουσικούς ήχους. Εκείνους τους οποίους θα σέβονται και θα βοηθήσουν, θα τους επιστρατεύσουμε για να προωθήσουν τα δηλητήριά μας. Θα δουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται σε ταινίες και θα τα συνηθίσουν και δεν θα μάθουν ποτέ τα πραγματικά τους αποτελέσματα.

Όταν γεννήσουν, θα εγχύουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τους πείσουμε ότι είναι για για τη βοήθειά τους. Θα ξεκινήσουμε από νωρίς, όταν το μυαλό τους είναι μικρό, θα στοχεύσουμε τα παιδιά τους με ό,τι τα παιδιά αγαπούν περισσότερο, γλυκά προϊόντα. Όταν τα δόντια τους φθείρονται, θα τα γεμίσουμε με μέταλλα που θα σκοτώσουν το μυαλό τους και θα εξαϋλώσουν το μέλλον τους. Όταν η ικανότητά τους να μαθαίνουν έχει επηρεαστεί, θα δημιουργήσουμε φάρμακα που θα τα κάνουν πιο άρρωστα και θα δημιουργούνται άλλες ασθένειες, για τις οποίες θα δημιουργούμε ακόμα περισσότερα φάρμακα. Θα τους κάνουμε υπάκουους και αδύναμους μπροστά μας, με τη δύναμή μας.

Θα γίνουν πιο καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι, και όταν έρθουν σε εμάς για βοήθεια, θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο. Θα εστιάσουμε την προσοχή τους στο χρήμα και τα υλικά αγαθά, ώστε να μην μπορέσουν ποτέ να συνδεθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό.  Θα τους αποσπάσουμε την προσοχή με την πορνεία, τις εξωτερικές απολαύσεις και τα παιχνίδια, ώστε να μην μπορέσουν ποτέ να γίνουν ένα. Με την παρέμβαση όλων αυτών, τα μυαλά τους θα μας ανήκουν και θα κάνουν ό,τι τους λέμε. Αν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνητή νοημοσύνη και την τεχνολογία μας στη ζωή τους.

Θα χρησιμοποιήσουμε το φόβο ως όπλο μας. Θα εγκαθιδρύσουμε τις κυβερνήσεις τους και τις αντιθέσεις ανάμεσα τους. Θα μας ανήκουν και οι δύο πλευρές. Θα κρύβουμε πάντα τον στόχο μας, αλλά θα εκτελούμε το σχέδιό μας. Αυτοί θα εκτελούν την εργασία για εμάς και εμείς θα ευημερούμε από τον κόπο τους.

Οι οικογένειές μας δεν πρέπει ποτέ να αναμειχθούν με τις δικές τους. Το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα καθαρό, γιατί αυτός είναι ο δρόμος. Θα τους κάνουμε να αλληλοσκοτώνονται όταν μας βολεύει. Θα τους κρατήσουμε χωρισμένους από την ενότητα με δόγματα και θρησκείες. Θα ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και θα τους λέμε τι να σκέφτονται και πώς. Θα τους καθοδηγούμε με το μαλακό και ευγενικό τρόπο, αφήνοντάς τους να νομίζουν ότι καθοδηγούν τον εαυτό τους. Θα υποδαυλίζουμε την εχθρότητα μεταξύ τους, μέσω των φατριών μας. Όταν ένα φως λάμψει ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με γελοιοποίηση ή θάνατο, όποιο από τα δύο μας βολεύει καλύτερα. Θα τους κάνουμε να ξεσκίζουν ο ένας τις καρδιές του άλλου και να σκοτώνουν τα ίδια τους τα παιδιά. Θα το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχό μας, τον θυμό ως φίλο μας.

Το μίσος θα τους τυφλώσει τελείως και ποτέ δεν θα δουν ότι από τη σύγκρουσή τους, εμείς αναδυόμαστε ως οι δικοί τους κυβερνήτες. Θα είναι απασχολημένοι με το να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Θα λούζονται στο αίμα τους και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο καιρό εμείς το κρίνουμε σκόπιμο. Εμείς θα επωφεληθούμε πολύ από αυτό, γιατί δεν θα μας δουν, γιατί δεν μπορούν να μας δουν.

Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους τους και από τους θανάτους τους. Θα το επαναλαμβάνουμε αυτό ξανά και ξανά, μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός μας στόχος. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό μέσα από εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που διαθέτουμε για να το πετύχουμε αυτό. Τα εργαλεία θα παρέχονται από την εργασία τους. Θα τους κάνουμε να μισούν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους.

Θα τους κρύβουμε πάντα τη θεϊκή αλήθεια, ότι είμαστε όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν ότι το χρώμα ενός ανθρώπου είναι μια ψευδαίσθηση- πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα με τη σταγόνα, σταγόνα με τη σταγόνα, θα προωθήσουμε το στόχο μας. Θα καταλάβουμε τη γη τους, τους πόρους και τον πλούτο τους, για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχό τους. Θα τους εξαπατήσουμε ώστε να αποδεχτούν νόμους που θα τους κλέψουν τη μικρή ελευθερία που θα έχουν. Θα καθιερώσουμε ένα χρηματικό σύστημα που θα τους φυλακίσει για πάντα, κρατώντας τους ίδιους και τα παιδιά τους σε χρέος.

Όταν θα συνασπιστούν, θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα τους παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία για τον κόσμο, γιατί θα μας ανήκουν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και το συναίσθημά τους υπέρ μας. Όταν θα ξεσηκωθούν εναντίον μας, θα τους συντρίψουμε σαν έντομα, γιατί είναι κατώτεροι από αυτά. Θα είναι ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε, γιατί δεν θα έχουν τα όπλα. Θα στρατολογήσουμε κάποιους από αυτούς για να μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας. Θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ, γιατί δεν είναι σαν κι εμάς. Οι νεοσύλλεκτοι θα ονομάζονται "μυημένοι" και θα κατηχηθούν ώστε να πιστέψουν ψεύτικες τελετές μετάβασης σε υψηλότερα βασίλεια. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα νομίζουν ότι είναι ένα με εμάς, χωρίς ποτέ να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν αυτή την αλήθεια, γιατί θα στραφούν εναντίον μας. Για το έργο τους θα ανταμειφθούν με γήινα πράγματα και σπουδαίους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και να ενωθούν μαζί μας, ποτέ δεν θα λάβουν το φως και δεν θα ταξιδέψουν στα αστέρια. Ποτέ δεν θα φτάσουν στα ανώτερα βασίλεια, γιατί η δολοφονία του είδους τους θα εμποδίσει το πέρασμα σε αυτό το βασίλειο της διαφώτισης. Αυτό δεν θα το μάθουν ποτέ. Η αλήθεια θα είναι κρυμμένη μπροστά στα πρόσωπά τους, τόσο κοντά που δεν θα είναι σε θέση να εστιάσουν σε αυτήν μέχρι να είναι πολύ αργά.

Ω ναι, τόσο μεγάλη θα είναι η ψευδαίσθηση της ελευθερίας, που δεν θα καταλάβουν ποτέ ότι είναι σκλάβοι μας. Όταν όλα θα είναι στη θέση τους, η πραγματικότητα που έχουμε δημιουργήσει γι' αυτούς θα είναι η φυλακή τους. Θα ζουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί, θα ξεκινήσει μια νέα εποχή κυριαρχίας. Τα μυαλά τους θα είναι δεσμευμένα από τις πεποιθήσεις τους, τις πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από αμνημονεύτων χρόνων. Αλλά αν ποτέ ανακαλύψουν ότι είναι ισότιμοι μαζί μας, τότε θα χαθούμε. Αυτό δεν πρέπει να το μάθουν ποτέ. Αν ποτέ ανακαλύψουν ότι μαζί μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση. Δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να μάθουν τι έχουμε κάνει και πως, γιατί αν το μάθουν, δεν θα έχουμε πού να πάμε, επειδή θα είναι εύκολο να δουν ποιοι είμαστε μόλις πέσει το πέπλο. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε, θα μας κυνηγήσουν και κανείς δεν θα μας δώσει καταφύγιο.

Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της παρούσας και της μελλοντικής μας ζωής, διότι αυτή η πραγματικότητα θα υπερβεί πολλές γενιές και ζωές. Αυτή η διαθήκη σφραγίζεται με αίμα, το δικό μας αίμα. Εμείς είμαστε αυτοί που ήρθαμε από τον ουρανό στη γη. Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να γίνει γνωστό ότι υπάρχει. Δεν πρέπει ποτέ, μα ποτέ να γραφτεί ή να ειπωθεί, γιατί αν αυτό... γίνει, η συνείδηση που θα γεννήσει θα απελευθερώσει την οργή του ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ πάνω μας και θα ριχτούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του ίδιου του απείρου.

Η μυστική συμφωνία. - Συγγραφέας: Άγνωστος.


Ακόλουθοι :  __________   (εναπόκειται στον αναγνώστη να συνδέσει τις τελείες)

Όχι, δεν είναι σύμπτωση ότι κυριολεκτικά τα πάντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο από τις εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες είναι γεμάτα δηλητήρια, κανένα από τα οποία δεν θα σας σκοτώσει αύριο (πιθανότατα), αλλά που όλα αυτά, σε συνδυασμό, οδηγούν σε "αρνητικά αποτελέσματα" για την την υγεία σας, το προσδόκιμο ζωής σας και την ψυχική σας κατάσταση.