14 Απρ 2022

Οτιδήποτε για να συνεχίσουν να σκοτώνουν παιδιά...

"Η Pfizer και ο Γερμανός εταίρος της δήλωσαν ότι τα δεδομένα ενισχύουν την πιθανή λειτουργία μιας τρίτης δόσης του εμβολίου 'για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων προστασίας έναντι του ιού' σε αυτή την ηλικιακή ομάδα 5 έως 11 ετών".


Σε αυτό το σημείο, σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο και την αναπνοή σας στους αδαείς! Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να επεκταθούμε σχετικά με τη Φυσική Ανοσία και να τους δείξουμε αναλυτικές αποδείξεις με έγγραφα και αποδείξεις από τα αφεντικά τους ότι η Big Farma και οι Κυβερνήσεις στοχεύουν να τους σκοτώσουν -και την επόμενη ώρα θα κρατάνε τα παιδιά τους από το χέρι στην ουρά για να τους εξασφαλίσουν ένα "αναμνηστικό"... Δεν μπορείς να διορθώσεις την ηλιθιότητα!

👉 Δείτε το μεταγλωττισμένο βίντεο για όσον αφορά τον "ιό" -  εδώ.

"Αν θέλεις να κάνεις τους ανθρώπους κερδοφόρους, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους κάνεις να φοβούνται, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους κάνεις να πιστέψουν ότι το μόνο που μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν είναι να κάνουν αυτό που τους λένε. Αλλά αν πιστεύεις ότι αυτό είναι ένα πραγματικό δέντρο, και πιστεύεις ότι βλέπεις ολόκληρο το δέντρο, τότε θα πιστέψεις ό,τι σου προγραμματίζουν ως γεγονός, αντί να ρωτάς, τι είναι κάτω από το δέντρο, τι είναι στην αριστερή πλευρά, τι είναι στη δεξιά πλευρά, τι είναι πάνω από αυτό και τι είναι πίσω από αυτό. Και αν δεν αρχίσετε να κοιτάτε κάτω, πάνω, μπροστά, πίσω και πλάι από τις ιδέες που σας προωθούν ή σας προγραμματίζουν οι μάγοι, θα καταλήξετε άρρωστοι. Θα καταλήξετε νεκροί, ή θα καταλήξετε σε μια συνεχή κατάσταση φόβου, ή ενδεχομένως όλα αυτά, αν δεν είστε προσεκτικοί". ~Paul Chek   -Συνέχεια εδώ

👉 Η μυστική συμφωνία

👉 Σε κάθε φάση της, η Ζωή μας είναι αντικείμενο ΕΜΠΟΡΙΟΥ