12 Νοε 2022

Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν, η γενοκτονία έχει σχεδιαστεί καλά. Αυτή είναι η Ατζέντα 2030, αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά!


"Πέθανε ξαφνικά"...

Η νέα ταινία του Stew Peters, Died Suddenly, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου. Το ντοκιμαντέρ διερευνά την έξαρση των αιφνίδιων θανάτων σε εμβολιασμένα άτομα και περιλαμβάνει εξηγήσεις από γιατρούς, επιστήμονες και ταριχευτές για το τι πιστεύουν ότι συμβαίνει και γιατί πιστεύουν ότι συμβαίνει. Το τρέιλερ της ταινίας ξεκινά με την ερώτηση "Γιατί δεν τους πιστεύουμε ποτέ;", την οποία στη συνέχεια ακολουθεί ένας άνδρας που εξηγεί ότι "Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν, αυτό έχει σχεδιαστεί καλά. Αυτή είναι η Ατζέντα 2030, αυτή είναι η Μεγάλη Επαναφορά" :


Το τρέιλερ περιλαμβάνει τις γνώμες των εμπειρογνωμόνων εκείνων που αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν φωνή στους νεκρούς και παρουσιάζει βίντεο με αθλητές, εφήβους και άλλους ανθρώπους που καταρρέουν ξαφνικά σε μια σειρά από κλιπ.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Απρίλιο του 2022, το GoodSciencing.com κατέγραψε κατά μέσο όρο μηνιαίως 42 αθλητές - από νεαρούς ερασιτέχνες έως επαγγελματίες - που "πέθαναν ξαφνικά", κυρίως από καρδιακά προβλήματα. Στη συνέχεια συνέκριναν τους αριθμούς αυτούς με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2006 από το Τμήμα Παιδιατρικής Καρδιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λωζάνης, στην Ελβετία, η οποία διαπίστωσε μόλις 2,35 τέτοιους θανάτους ανά μήνα παγκοσμίως μεταξύ 1966 και 2004.

Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 1700% των αιφνίδιων θανάτων μεταξύ αθλητών από τότε που το εμβόλιο του κοροϊδοϊού προσφέρθηκε στο ευρύ κοινό.

Το ντοκιμαντέρ "Πέθανε ξαφνικά" κατηγορεί τους εθνικούς και παγκόσμιους οργανισμούς υγείας να επιβάλουν ένα εμβόλιο που δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό. Οι κινηματογραφιστές προσπαθούν επίσης να εξηγήσουν γιατί τόσοι πολλοί φαινομενικά υγιείς άνθρωποι, συνήθως κάτω των 40 ετών, πεθαίνουν ξαφνικά από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων (Sudden Adult Death Syndrome - SADS). Το SADS συσχετίζεται συνήθως με καρδιακά επεισόδια σε κατά τα άλλα υγιή άτομα, συχνά χωρίς προηγούμενα συμπτώματα.

Σύμφωνα με το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς, ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει θανάτους από καρδιακές ανακοπές, όπου η αιτία δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Πρώτη αιτία θανάτων στον δυτικό κόσμο... η άγνωστη αιτία! :


Το SADS ονομάζεται επίσης σύνδρομο αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου και σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου. Δεν πρόκειται για μια νεοσύστατη αιτία θανάτου. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχει συσχέτιση μεταξύ των εμβολίων κοροϊδοϊού και της αύξησης των ενηλίκων που πεθαίνουν απροσδόκητα.

Ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία για το SADS, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση των παθήσεων που σχετίζονται με την καρδιά, κυρίως στους άνδρες, κάτι που το CDC παραδέχτηκε ότι δεν ήταν "παραπληροφόρηση για τον κόβιντ-19", όπως είχε δηλώσει προηγουμένως ο οργανισμός.

Τα δεδομένα έδειξαν ότι υπήρξε μια συγκλονιστική αύξηση κατά 2.084% της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας σε άνδρες ηλικίας 12-24 ετών. Αυτός ο κίνδυνος είχε αρχικά ελαχιστοποιηθεί από τους ειδικούς της δημόσιας υγείας και το CDC σε μια προσπάθεια να προωθηθεί ο μαζικός εμβολιασμός, ιδίως στους εφήβους, αλλά η μαζική αύξηση ήταν αδύνατο να αποσιωπηθεί από το κοινό.

Πολλοί "εμπειρογνώμονες" υγείας είπαν επίσης στις έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες ότι ο εμβολιασμός ήταν ασφαλής, λέγοντας μάλιστα ότι θα προστάτευε τα μωρά τους. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του CDC και του FDA έχουν έκτοτε παραδεχτεί ότι οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες δεν είχαν συμπεριληφθεί στις κλινικές δοκιμές και, ως εκ τούτου, δεν είχαν καμία απόδειξη αποτελεσματικότητας για τις έγκυες γυναίκες ή τα παιδιά τους.

Βλ. : Η μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή: εμβολιασμός εγκύων γυναικών με mRNA

Το CDC πρόσθεσε πρόσφατα τα εμβόλια του κοροϊδοϊού στο συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολιασμών για την παιδική ηλικία, ενώ γνώριζε ότι το 56% των βρεφών και νηπίων που έλαβαν τα εμβόλια Pfizer-BioNTech ή Moderna ανέφεραν συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την πρώτη δόση.


Ο Stew Peters δεν είναι νέος στο να μιλάει για αμφιλεγόμενα θέματα. Στο παρελθόν έχει καταγγείλει το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και έχει μιλήσει ανοιχτά για τα εμβόλια κοροϊδοϊού και αυτό που αποκαλεί "Plandemic". Συχνά έχει εμπειρογνώμονες και πληροφοριοδότες στην εκπομπή του για να αποκαλύψει αυτό που λέει ότι είναι συγκαλύψεις που σχετίζονται με τις παρενέργειες των εμβολίων και εικασίες για "δαιμονικές συνωμοσίες πίσω από την επεξεργασία γονιδίων".

Πολλές από τις θεωρίες που συζητούνται στο ντοκιμαντέρ του Peters δεν ευθυγραμμίζονται τουλάχιστον με την τρέχουσα επιστημονική συναίνεση σχετικά με την πανδημία ή τους εμβολιασμούς. Ο σκοπός του ντοκιμαντέρ, στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι η αμφισβήτηση και η διάψευση ολόκληρης της επίσημης αφήγησης.

Αυτή η αφήγηση γύρω από το "κόβιντ" και τα εμβόλια έχει αλλάξει σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια της "πανδημίας". Είτε πρόκειται για την προέλευση του ιού, είτε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στη διακοπή της μετάδοσης, είτε για την ασφάλεια των εμβολίων, οι κυβερνήσεις έχουν αποδειχθεί ανακριβείς στις αναφορές και τις συμβουλές τους γύρω από την "ασθένεια". Αυτό έχει οδηγήσει μια σημαντική ομάδα ανθρώπων να μην εμπιστεύεται την επικρατούσα συναίνεση, καθώς πολλοί που ονομάστηκαν "θεωρητικοί συνωμοσίας" για τους ισχυρισμούς ή τις ερωτήσεις τους αποδείχθηκαν αργότερα ακριβείς.

Η ταινία έχει ως στόχο να αμφισβητήσει περαιτέρω τη ρίζα πίσω από τις ανακρίβειες της κυρίαρχης αφήγησης και να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς εκείνων που έχουν ωθηθεί στο περιθώριο για τις ερωτήσεις τους.