8 Νοε 2022

Dolores Cahill : "Τα "εμβόλια" είναι ανθρώπινα φυτοφάρμακα και γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον α π ο π λ η θ υ σ μ ό - και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σ χ ε δ ι ά ζ ο υ ν - και υ λ ο π ο ι ο ύ ν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω"




Η καθηγήτρια Cahill είναι κάτοχος πτυχίου μοριακής γενετικής από το Trinity College του Δουβλίνου και διδακτορικού διπλώματος στην ανοσολογία και τη βιοτεχνολογία από το Dublin City University. Έχει λάβει διεθνή αναγνώριση για τη βιοϊατρική της έρευνα.

Στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος, η καθηγήτρια Cahill  είπε ότι ο κοροϊδοϊός ήταν η όγδοη προγραμματισμένη "πανδημία". "Υπήρξαν πολλές από αυτές πριν, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σταμάτησε ο καθηγητής Wodarg", τόνισε.

Ο Δρ Wolfgang Wodarg αποκάλυψε και συνέβαλε καθοριστικά στον τερματισμό του σκανδάλου της γρίπης των χοίρων του 2009. Οι ενέργειές του είχαν ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί έρευνα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο "για να εξεταστεί το θέμα της "πλαστογραφημένης πανδημίας" που κηρύχθηκε από τον ΠΟΥ τον Ιούνιο του 2009 κατόπιν συμβουλής της ομάδας ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων, της SAGE, πολλά από τα μέλη της οποίας έχουν τεκμηριωμένα έντονες οικονομικές σχέσεις με τους ίδιους φαρμακευτικούς κολοσσούς, όπως η GlaxoSmithKline, η Roche, η Novartis, οι οποίοι επωφελούνται από την παραγωγή φαρμάκων και μη δοκιμασμένων εμβολίων Η1Ν1".

Το 2002, όταν εκδηλώθηκε η πρώτη λεγόμενη πανδημία του κοροναϊού - που δεν υπήρξε ποτέ - η καθηγήτρια Cahill "την έβλεπε σε πραγματικό χρόνο". Εκείνη την εποχή γνώριζε ότι οι παρενέργειες των εμβολίων ήταν όλοι οι τομείς στους οποίους οι κυβερνήσεις και η Ευρωπαϊκή Ένωση επένδυαν οικονομικά.

"Αν κάνεις ενέσεις στους ανθρώπους, ιδίως στα παιδιά, με δηλητήρια - όπως ο υδράργυρος και το αλουμίνιο - οι τοξικές επιπτώσεις ... είναι αλλεργίες, αυτοάνοσα νοσήματα, εντερική δυσλειτουργία όπως η νόσος του Crohn ... υπογονιμότητα. Ο υδράργυρος και το αλουμίνιο είναι επίσης νευροτοξίνες, οπότε έχετε νευρογνωστικές διαταραχές που εμφανίζονται στη νόσο Αλτσχάιμερ... [ή] αυτισμό", σημείωσε...


Η Ατζέντα 21


Η Ατζέντα 21 είναι η Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για τον 21ο αιώνα. Δημοσιεύθηκε το 1992 και καλύπτει την περίοδο έως το 2099. "Έτσι, είναι η ατζέντα για ολόκληρο αυτόν τον αιώνα ... Έχετε την Ατζέντα 2020, την Ατζέντα 2030, την Ατζέντα 2040, την Ατζέντα 2050. Και αυτό που κρύβεται πίσω από την Ατζέντα 21 είναι ένας λεπτομερής οδικός χάρτης για κάθε έτος από το 1992 μέχρι τον αιώνα", δήλωσε η καθηγήτρια Cahill. "Βασικά σχεδιάζουν, και υλοποιούν, την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω".


Το σχέδιο είναι πολύ λεπτομερές.


Περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την ενεργοποίηση των σειρήνων των οχημάτων της αστυνομίας σε τυχαίες ώρες ή τη μείωση του φωτισμού των δρόμων τη νύχτα, με στόχο την αύξηση των επιπέδων άγχους ή του αισθήματος ανασφάλειας στους ανθρώπους...

Για αυτή τη δεκαετία, ο στόχος είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι ως απάντηση σε μια "πανδημία" και έχουν συντονισμένη εξαπάτηση και εκφοβισμό από τα μέσα ενημέρωσης. "[Ο στόχος είναι] να κάνουν τους ανθρώπους πολύ άρρωστους για να μειώσουν το προσδόκιμο ζωής τους και να σκοτώσουν ανθρώπους. Αλλά, και γι' αυτό μίλησα, φαίνεται ότι αυτό το mRNA [ένεση] έχει σχεδιαστεί για να παρεμβαίνει στη γονιμότητα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Έτσι, το σχέδιό τους ... είναι να κάνουν την ένεση στη νεότερη γενιά ... Αυτό που δεν ξέρουμε ... [είναι] αν μπορούν να μεταδώσουν τον παράγοντα υπογονιμότητας μέσω της σεξουαλικής επαφής", δήλωσε η καθηγήτρια Cahill. Το σχέδιό τους είναι να έχουν μια τεράστια αύξηση της υπογονιμότητας κατά τη διάρκεια αυτού του αιώνα, είπε, "στόχος τους είναι να καταρρεύσει ο αριθμός των ανθρώπων" μέχρι το τέλος του αιώνα.

Υπήρχαν παράγοντες υπογονιμότητας στις ενέσεις τετάνου για δεκαετίες, είπε η καθηγήτρια Cahill, "και αυτό αναδείχθηκε στην Αφρική, επειδή είχαν τον στρατό να μπαίνει σε πόλεις και χωριά σε όλη την Αφρική κάνοντας ενέσεις, με τη βία ... και έκαναν ενέσεις [εμβολίων] τετάνου μόνο σε γυναίκες ηλικίας 14 έως 45 ετών".

Η πρωτεΐνη spike στην ένεση Covid δρα με παρόμοιο τρόπο με την ένεση τετάνου, καθώς φαίνεται να επιτίθεται στην επένδυση και το περίβλημα της μήτρας. "Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρχε μεγάλη πήξη και έντονη αιμορραγία σε ανθρώπους είτε είχαν κάνει την ένεση είτε όχι", εξήγησε ο καθηγητής Cahill.

Σε συνδυασμό με το εμβόλιο για τον ιό HPV, το αποτέλεσμα είναι ότι ο οργανισμός επιτίθεται στις ωοθήκες με αποτέλεσμα να υπάρχει συρρίκνωση των ωοθηκών σε 10-15 χρόνια. "Τα κορίτσια που έκαναν το εμβόλιο HPV στην ηλικία των 12 ετών μπαίνουν σε πρόωρη εμμηνόπαυση [η οποία έχει επίσης] αντίκτυπο στη γονιμότητά τους", είπε.


CahillAttemptedMurder-Προσδόκιμο ζωής των εμβολιασμένων

Τον Μάιο του 2020, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Dave Cullen στην εκπομπή Computing Forever και ξανά λίγες ημέρες αργότερα σε συνέντευξη με τον Del Bigtree, οικοδεσπότη της εκπομπής The Highwire, η καθηγήτρια Cahill δήλωσε ότι καμία ένεση mRNA δεν είχε ποτέ αδειοδοτηθεί πουθενά στον κόσμο μέχρι το 2020. Ο λόγος γι' αυτό, είπε ο καθηγητής Cahill, ήταν ότι:

"Σε ορισμένες από τις μελέτες σε ζώα, όλα τα ζώα πέθαναν. Αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά την ένεση ... επειδή προετοιμάζει το ανοσοποιητικό σύστημα και χρειάζονται μήνες ή χρόνια για να ενεργοποιηθεί το ανοσοποιητικό σύστημα - όλα με κακό τρόπο - προκειμένου στη συνέχεια να σκοτώσει τους ανθρώπους ... και επιμένω [σε αυτό που είπα τον Μάιο του 2020]. [Αυτό που είπα αφορά] τις ενέσεις mRNA - δεν είναι όλες [οι ενέσεις] mRNA".

Εξήγησε ότι ορισμένες παρτίδες ενέσεων είναι placebo και άλλες, λόγω κακής ανάμειξης των συστατικών κατά τη διαδικασία παρασκευής, μπορεί να έχουν πολύ λίγο mRNA. "Αλλά για τους ανθρώπους που λαμβάνουν το mRNA, όπως είπα τον Μάιο του 2020, αυτό προετοιμάζει στη συνέχεια το σώμα τους να επιτεθεί στον εαυτό του. Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα που προετοιμάζεται [και] μπορεί να έχει ομολογία με το πού βρίσκεται το mRNA ή το πεπτίδιο ή η πρωτεΐνη στα όργανά τους. Έτσι, το ανοσοποιητικό σύστημα θα επιτεθεί σε αυτό το όργανο".

"Θα παρουσιαστούν στο ιατρικό σύστημα με ασυνήθιστα συμπτώματα, όπως μια διογκωμένη καρδιά ή αιφνίδιο θάνατο ενηλίκων ή δύσπνοια ή σήψη.

"Αυτό που είπα [τον Μάιο του 2020] ήταν ότι, για όσους έχουν το mRNA, ο χρόνος που θα πέθαιναν θα ήταν εντός 3 έως 5 ετών μετά την ένεση. Αλλά αυτό εξαρτάται στη συνέχεια από το πόσο νέοι ήταν, πόσο υγιείς ήταν και αν είχαν άλλες συννοσηρότητες.

"Έτσι, αυτό, δυστυχώς, είναι αλήθεια. Δυστυχώς".


Προσδόκιμο ζωής των εμβολιασμένων-Ποσοστό θανάτων


"Εάν οι άνθρωποι έχουν κάνει πολλαπλές ενέσεις, υπάρχουν τοξικοί παράγοντες [μέσα στα εμβόλια] που έχουν διαφορετικό μηχανισμό θανάτωσης των ανθρώπων. Έτσι, αυτά που βλέπουμε στο Open VAERS, από τους ανθρώπους που πεθαίνουν μέσα στον πρώτο μήνα ... ένας στους τέσσερις πεθαίνει μέσα σε 48 ώρες. Και πιθανότατα είναι ότι πεθαίνουν με διαφορετικό μηχανισμό, ότι είναι υπεραλλεργικοί σε συστατικά που περιέχονται στην ένεση, όπως το πολυσορβικό 80 ... ή η πολυαιθυλενογλυκόλη ("PEG") ή το SM-102".


Πραγματικό χρήμα έναντι ψηφιακού νομίσματος


Η Ατζέντα ξεκίνησε με σοβαρό τρόπο το 1913. Το σχέδιό τους εφαρμόζεται, στο παρασκήνιο, εδώ και περίπου δύο γενιές. "Κατά κάποιον τρόπο, έχουν πραγματικά εφαρμόσει ίσως το 50% της Ατζέντας. Έτσι, πρόκειται για μια συστηματική και σταδιακή και προωθητική Ατζέντα", δήλωσε η καθηγήτρια Cahill.

Η Ατζέντα 21, που δημοσιεύθηκε το 1992, αποτελεί συνέχεια της ίδιας Ατζέντας και μέρος της είναι η υπονόμευση της κοινωνίας εκ των έσω. Πρόκειται για ένα σχέδιο 108 ετών, το οποίο αναπτύσσεται σταδιακά, ώστε οι άνθρωποι να μην αντιλαμβάνονται από τη μία γενιά στην άλλη ότι συμβαίνει. Ένας από τους κύριους μοχλούς είναι το λεγόμενο εμβόλιο και ένας άλλος είναι το τραπεζικό σύστημα.

Το σχέδιο ενσωματώνει την υπονόμευση όλων των πτυχών της κοινωνίας - είτε πρόκειται για τον νόμο, τη νόμιμη αστυνόμευση, το εκπαιδευτικό σύστημα, το σύστημα υγείας, το ρυθμιστικό σύστημα, την επικαιρότητα των μέσων ενημέρωσης, την κυβέρνηση ή το τραπεζικό σύστημα, εξήγησε.

"Τα μετρητά είναι ελευθερία... Εάν έχετε χρήματα, μετρητά, μπορείτε απλώς να αγοράζετε και να πουλάτε και μπορείτε επίσης να κερδίζετε τα προς το ζην ιδιωτικά. Η ιδιωτική ζωή είναι πολύ σημαντική στο νόμο. Και το σωστό χρήμα που έχει πραγματικά αξία, και τα μετρητά, είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο, σε ιδιωτικό επίπεδο ... Έχουμε αναφαίρετο δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Εάν έχετε πραγματικά χρήματα και μετρητά, αυτό εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα".

Αν θέλετε να υπονομεύσετε το νόμο και να υπονομεύσετε την κοινωνία, πώς το κάνετε αυτό; Μπορεί να γίνει μέσω του τραπεζικού συστήματος, παρεμβαίνοντας στο χρήμα που υποστηρίζεται από χρυσό και στη συνέχεια επιχειρώντας να εντοπίσουν και να παρακολουθήσουν τις ψηφιακές συναλλαγές όλων, είπε.

"Και στη συνέχεια να μετακινηθείτε από ένα σύστημα όπου μπορείτε να έχετε "τα περιουσιακά σας στοιχεία υπό τον νόμο" και κανείς δεν μπορεί να τα καταπατήσει ή να παρέμβει σε αυτά, σε ένα σύστημα όπου προσπαθούν [να] μεταφέρουν όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία στο σύστημά τους και στη συνέχεια μπορούν να τα αποκόψουν με κάθε μέσο".

Στο ψηφιακό τους σύστημα, όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία δεν θα ανήκουν πλέον σε εμάς, θα ανήκουν στο τραπεζικό σύστημα. Έτσι, θα τους ανήκουν τα περιουσιακά μας στοιχεία.

"Αυτό που έχουμε στο πλαίσιο αυτής της Ατζέντας 21 είναι ένα παράνομο στρώμα, στο τραπεζικό σύστημα, πάνω σε αυτό που νομίζουμε ότι είναι το νόμιμο σύστημα ... Ό,τι κάνουν είναι να αυξάνουν το φόβο και να εξαθλιώνουν τους ανθρώπους.

"Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πολλών γενεών ... αν καταφέρουν να το κάνουν σε μια γενιά, η γενιά που τώρα είναι πεντάχρονη, σε 20/30 χρόνια, θα νομίζει ότι είναι φυσιολογικό να μην γίνονται αποδεκτά τα πραγματικά χρήματα και τα μετρητά".

Όσον αφορά το μέρος του προγράμματος που αφορά τη μετάβαση από το πραγματικό χρήμα στο ψηφιακό νόμισμα, "έχουν [μάλλον] φτάσει στα μισά της διαδρομής [της εφαρμογής του]", δήλωσε η καθηγήτρια.


Η ατζέντα αποθράσυνσης


"Αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι πολύ ελπιδοφόρο", δήλωσε η Dolores Cahill, είναι ότι "το όλο θέμα είναι πολύ απλό να λυθεί ... αν κάθε άνδρας ή γυναίκα είναι υπεύθυνος για κάθε εγκληματική πράξη που κάνει, βάσει του νόμου, και κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Μόλις οι άνθρωποι το συνειδητοποιήσουν αυτό, μπορούμε πραγματικά να το σταματήσουμε πολύ απλά".

Με άλλα λόγια, η λύση είναι να καταστήσουμε κάθε άτομο - γιατρούς, αστυνομικούς, ιατροδικαστές, δικαστές και ιδιοκτήτες σπιτιών φροντίδας - υπόλογο με την προσωπική του ιδιότητα για ό,τι έχει κάνει ή δεν έχει κάνει.

Ενδεικτικά, στην Ιρλανδία, υπάρχει μια οργάνωση που ονομάζεται Ιρλανδική Ρεπουμπλικανική Αδελφότητα ("IRB"), το παλαιότερο πολιτικό κίνημα στην Ιρλανδία. "Έχουμε ανασυγκροτήσει την [IRB] ... και αυτό που κάνουμε τώρα - έχουμε εκατοντάδες ανθρώπους, χιλιάδες ανθρώπους που είναι ενήμεροι για να λύσουν όλα αυτά - πρέπει απλώς να ρωτήσουμε τους ανθρώπους που πληρώνονται ως δικαστές ή ρυθμιστικές αρχές ή την αστυνομία: "είναι νόμιμο αυτό που κάνετε και ποιος είναι ο ρόλος σας;"", δήλωσε η καθηγήτρια Cahill.

Έφερε ως παράδειγμα 10 οίκους φροντίδας στην Ιρλανδία τον Ιανουάριο του 2021, όπου άνθρωποι πέθαναν λίγο μετά την ένεση με "εμβόλιο" Covid. Ο τοπικός αστυνόμος πληρώνεται και έχει ορκιστεί να διερευνήσει αυτούς τους θανάτους.

"Εμείς στην κοινωνία έχουμε έναν κοινωνικό δεσμό και αυτός είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να κυκλοφορούν και να σκοτώνουν ανθρώπους [ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή τη θέση που κατέχεις]. Είναι πολύ απλό. Και ποιον πληρώνουμε για να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι κυριολεκτικά δεν θα ξεφύγουν με φόνο; ... Όταν υπάρχουν μαζικοί θάνατοι, όπως 8 άνθρωποι [σε ένα γηροκομείο] μέσα σε 48 ώρες, τότε πρέπει να ερευνήσουμε και να πούμε "καλά, το ανέφερε ο τοπικός αστυνομικός ως ύποπτο θάνατο, το ανέφεραν οι νεκροθάφτες, το ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του γηροκομείου [το ανέφεραν], το ερεύνησαν οι άνθρωποι που πληρώνουμε, οι ιατροδικαστές;".

"Για έναν ιατροδικαστή ή γιατρό που βάζει λανθασμένη αιτία θανάτου σε μια ληξιαρχική πράξη θανάτου, αυτό σημαίνει πέντε χρόνια φυλάκιση για μια υπόθεση. Αυτός είναι ο νόμος ... Αν μια οικογένεια κάνει καταγγελία και η [αστυνομία] δεν ερευνήσει αν ο ιατροδικαστής κάνει τη δουλειά του, ή οι άνθρωποι που πληρώνουμε ως δικαστές [δεν ερευνούν] - είναι το δεύτερο υψηλότερο έγκλημα κακοδιοίκησης, παράβασης καθήκοντος και ποινικού αδικήματος, για έναν δικαστή να μην ερευνήσει αυτού του είδους το έγκλημα".

Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσουν την αστυνομία, για παράδειγμα, να ερευνήσει;

"Ο τρόπος με τον οποίο η Ατζέντα 21 έχει υπονομεύσει το κράτος δικαίου, για την τελευταία γενιά, είναι ότι τα δικαστήρια, η αστυνομία, οι ιατροδικαστές και οι παθολόγοι δεν λειτουργούν νόμιμα. "Στο πλαίσιο της Ατζέντας 21 έχουν ένα λεπτομερές πρόγραμμα ανάλυσης της ψυχολογίας πίσω από την εγκληματική συμπεριφορά ... [είναι] αυτό που αποκαλείται "πρόγραμμα αποθάρρυνσης", δήλωσε η καθηγήτρια Cahill.

"Θέλουν οι άνθρωποι να μην καταφέρνουν να σταματήσουν την εγκληματική συμπεριφορά για να αποθρασύνουν τους πληθυσμούς, ώστε να αισθάνονται "απελπισμένοι". Οι ανεπιτυχείς νομικές ενέργειες των "μαχητών της ελευθερίας" είναι μέρος της ατζέντας αποθάρρυνσης για να φανεί ότι ορισμένα συστήματα δεν θα λειτουργήσουν".

"Γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον αποπληθυσμό και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σχεδιάζουν και υλοποιούν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω"


Στα μέσα Οκτωβρίου, η καθηγήτρια Dolores Cahill μίλησε στο Zeee Media για το πώς το πρόγραμμα αποπληθυσμού και υπογονιμότητας που χρησιμοποιεί "εμβόλια", εντάσσεται στην Ατζέντα 21.  Συζήτησαν επίσης για τα ψηφιακά νομίσματα και για το πώς η "ατζέντα αποθράσυνσης" της Ατζέντας 21, μια ψυχολογική επιχείρηση, χρησιμοποιείται για την υπονόμευση του κράτους δικαίου.

Η καθηγήτρια Dolores Cahill είναι συνιδρύτρια και πρόεδρος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Ελευθερίας και πρόεδρος της Παγκόσμιας Συμμαχίας Γιατρών.  Έχει σπουδάσει μοριακή γενετική και ανοσολογία και έχει επιτύχει σημαντικές ανακαλύψεις στην ανάπτυξη και επίδειξη εφαρμογών της τεχνολογίας συστοιχιών υψηλής απόδοσης στη βιολογική, διαγνωστική και ιατρική έρευνα.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η Cahill μαζί με άλλους στα γερμανικά Ινστιτούτα Max Planck ανέπτυξε πρωτεϊνικές συστοιχίες υψηλής απόδοσης ή "τσιπ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες".

"Μπορούμε να δείξουμε ότι πολλά αντισώματα που χρησιμοποιούνται σε διαγνωστικές εξετάσεις, για τη διάγνωση ασθενειών όπως ο καρκίνος και τα αυτοάνοσα νοσήματα ήταν λανθασμένα. Και τότε άρχισα να δέχομαι πολλές αντιδράσεις επειδή αυτό σήμαινε ότι οι κατασκευαστές των διαγνωστικών τεστ -που αποδείχθηκαν ανακριβή- δεν μπορούσαν πλέον να πουλήσουν τα προϊόντα τους", δήλωσε ο καθηγητής Cahill στη Maria Zeee κατά τη διάρκεια της συνέντευξης (βλ. παρακάτω).

Αυτό που έδειξαν η καθηγήτρια Cahill και οι συνεργάτες της είναι ότι πολλοί άνθρωποι που διαγνώστηκαν με καρκίνο και αυτοάνοσα νοσήματα δεν είχαν στην πραγματικότητα την ασθένεια με την οποία διαγνώστηκαν.

Η επόμενη ανακάλυψη που έκανε, ήταν ότι τα μωρά πέθαιναν 2 και 4 μήνες μετά την ένεση με "εμβόλια", αλλά κανείς δεν το "σταμάτησε".

Συνέχισε να συμβουλεύει την ιρλανδική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προσπάθησε να προειδοποιήσει τους ακαδημαϊκούς, διαγνωστικούς, φαρμακευτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων και τις θεραπείες σοβαρών ασθενειών. "Όλη [η] καριέρα μου προσπαθούσε να δώσει την πληροφορία ότι μπορείτε να θεραπεύσετε αυτές τις λεγόμενες σοβαρές ασθένειες με απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής: μείωση του στρες [και] καλή διατροφή, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών".


Περαιτέρω πόροι:


[Πηγή] - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.