14 Νοε 2022

O «Αθόρυβος Πόλεμος» εναντίον των Εθνών



Σήμερα διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα κοινωνικό και εσωτερικό πόλεμο, ένα πόλεμο εξόντωσης που διεξάγεται από τα υπερεθνικά, οικονομικά κέντρα (παράσιτα), εναντίον όλων των εθνών. Δεν πρόκειται για "κρίση", αλλά για μια βίαιη αναδιανομή πλούτου και εξουσίας.

Ο πλανήτης, συνωμοτικά και μέσω ευρείας κλίμακας, νευρο-ψυχολογικών επιχειρήσεων, μεταμορφώθηκε σταδιακά σε μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη, για πολλούς, φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής και αποπληθυσμού (ευγονικής).

Η ατζέντα 2030 του Ο.Η.Ε., είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια υποδούλωση της ανθρωπότητας κάτω από την μπότα των παρασιτικών, Εταιρικών Επικυρίαρχων.  Στην ουσία αυτό που οι "παγκοσμιοποιητές", οικονομικοί δολοφόνοι, προσπαθούν να πετύχουν είναι να επιβάλλουν στον πλανήτη τις δικές τους πολιτικές περί παραγωγής, εξαγωγής και εισαγωγής προϊόντων που θα έχουν ισχύ έναντι των εθνικών νόμων της κάθε χώρας. Στόχος, οι μεγάλες πολυεθνικές να μπορούν να επικρατήσουν, σύροντας στα δικαστήρια οποιαδήποτε άλλη χώρα του πλανήτη η οποία θα τολμήσει να δραστηριοποιηθεί και η οποία τυχόν, θα ψηφίσει εθνικούς νόμους αντίθετους με τα συμφέροντα τους.

Αν και αυτή η προοπτική φαντάζει η πιο τρομακτική όλων, δεν σταματούν εκεί τα «αναπτυξιακά οφέλη» της ατζέντας. Επιβάλλει έλεγχο και λογοκρισία στο διαδίκτυο μέσω ενός διεθνούς "νομικού πλαισίου" για την «προστασία των πνευματικών διακαιωμάτων και εσωτερικής ασφάλειας». Έτσι οι πολυεθνικές εξασφαλίζουν τα συμφέροντα τους εις βάρος της υγείας, της ελευθερίας του λόγου και των δικαιωμάτων όλων μας.

Οι κανόνες του Δ’ Ράιχ

Εξάλειψη των εθνών και της ιστορίας τους
Καταστροφή της παραδοσιακής γεωργίας και αλιείας
Έλεγχος τροφής - Μεταλλαγμένες παρεχόμενες, κατά περίπτωση,τροφές
Έλεγχος νερού
Έλεγχος ενέργειας
Ελεγχος ΜΜΕ
Έλεγχος δικαιοσύνης
Έλεγχος πληθυσμού (στα πάντα, μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & καταστολής)
Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί
"Υγιείς πόλεις" -"Έξυπνες πόλεις" - "Έξυπνα οχήματα" ...έξυπνοι φασίστες
Αποπληθυσμός - Ευγονική
Έλεγχος κρατών, μέσω αβάσταχτου τεχνητού χρέους
Παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, υπό τον απόλυτο έλεγχο μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης

Ποινικοποίηση των θρησκειών, περιθωριοποίηση της ετεροφυλοφιλίας, άμεση δαιμονοποίηση των ανδρών και προώθηση της ομοφυλοφιλικής/παιδοφιλικής ατζέντας παντού. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι η «ισότητα», αλλά η περιθωριοποίηση και η διαπόμπευση του όποιου εκφράζει απολύτως ανδρικά χαρακτηριστικά. Ο απώτερος στόχος είναι η θηλυκοποίηση των κοινωνιών παγκόσμια, δημιουργώντας έτσι ευρεία αποδοχή της “ήπιας υπακοής” όλων. Επειδή μόνο η αρσενική ενέργεια έχει τη δύναμη να ξεσηκωθεί στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα ενάντια στην καταπίεση και η καταστολή της αρσενικής ενέργειας είναι το κλειδί για τη διατήρηση του, εναπομείναντος από τις απάνθρωπες διώξεις, πληθυσμού σε μια κατάσταση “αιώνιας συναίνεσης κι αποδοχής”.

Απαγόρευση της οπλοκατοχής από ιδιώτες, με σκοπό όλα τα όπλα να βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης και των υπάκουων καθεστωτικών που πλαισιώνουν τις "αρχές επιβολής του νόμου" που τρομοκρατούν τους άοπλους, την κατηγορία των υποδουλωμένων φτωχών εργαζομένων.

Ποινικοποίηση των αγροτικών/παραγωγικών εργασιών, γι' αυτούς που ζουν στις αγροτικές περιοχές με τη θέσπιση “προστατευόμενων περιοχών” που θα διεκδικήσει η κυβέρνηση ως ιδιοκτησία του “Λαού” ενώ δεν θα επιτρέπεται σε ανθρώπους να ζουν εκεί.

Επιβολή τιμωρίας με φόρους επί της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν κάτω από συνθήκες σταδιακής επιδείνωσης του βιοτικού τους επιπέδου που θα ομοιάζουν όλο και περισσότερο με τριτοκοσμικές συνθήκες.

Δημιουργία ρουφιάνων με “μαύρες κουκούλες”

Εκστρατείες κοινωνικής επιρροής στην τηλεόραση, ταινίες και πογκρόμ στα social media για τους ανθρώπους, πως είναι ντροπή τους που χρησιμοποιούν βενζίνη, νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα, και θέσπιση κατασκευασμένων “χρήσιμων ηλίθιων, αρουραίων” που καρφώνουν τους γείτονές τους σε αντάλλαγμα για την πίστωση μέσω της "κοινωνικής βαθμολόγησης".

Φασιστίκές ρυθμίσεις των ποσοστώσεων της κατανάλωσης ενέργειας για κάθε ανθρώπινο ον και τιμωρία ή ακόμα και ποινικοποίηση για τυχόν αυτόνομες «αποφάσεις τρόπου ζωής» (“lifestyle decisions”) που υπερβαίνουν τα όρια χρήσης ενέργειας που καθορίζονται από το κράτος.

Καθιέρωση απόλυτης παρακολούθησης των ατόμων, προκειμένου να παρακολουθείται και να υπολογίζεται η ενεργειακή τους κατανάλωση μέσω "έξυπνων μετρητών".

Τιμωρία της ατομικής ιδιοκτησίας των αυτοκινήτων (με το πρόσχημα της "κλιματικής αλλαγής") και άσκηση πίεσης στις μάζες με στόχο την χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, όπου οι πράκτορες του υπουργείου μεταφορών και οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν την κίνηση του κάθε ατόμου στην κοινωνία.

Απαγόρευση της αλιείας στους ωκεανών, υπό το πρίσμα της "πράσινης ανάπτυξης" και των νόμων που θα οφείλονται σε αυτή τη μυθοπλασία, βυθίζοντας την προμήθεια των τροφίμων σε μια ακραία έλλειψη και προκαλώντας ανεξέλεγκτο πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων που υποχρεώνει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε οικονομική απόγνωση και ανέχεια. Θα ποινικοποιήσουν τη λειτουργία των ιδιωτικών σκαφών και θα τοποθετήσουν όλες τις αλιευτικές δραστηριότητες των ωκεανών υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης κεντρικού σχεδιασμού.

Χτύπημα της ιδιοκτησίας -και στην πράξη την κατάργησή της, μέσω του δυσβάσταχτου κόστους διατήρησης των ακινήτων. Έτσι προβλέπονται μία σειρά από νομοθετήματα και υπουργικές αποφάσεις που αν και θα φαίνονται λογικές, θα προωθούν την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας. Το σχέδιο έχει σαν τελικό σκοπό τον πλήρη έλεγχο της κατοικίας που σε συνδυασμό με τον πλήρη έλεγχο των τροφών θα φέρει τον παγκόσμιο έλεγχο της παγκόσμιας κυβέρνησης μέσω της ληστρικής και εγκληματικής αποανάπτυξης.

Ποινικοποίηση της ατομικής ιδιοκτησίας της γης, συμπεριλαμβανομένων των αγροκτημάτων και των γεωργικών εκτάσεων. Ασφυκτικά θα ελέγχεται όλη η γεωργία μέσω μιας εταιρικής διεφθαρμένης κυβερνητικής γραφειοκρατίας, οι αποφάσεις της οποίας και οι πολιτικές θα καθορίζονται σχεδόν εξ ολοκλήρου από εταιρείες όπως η Monsanto ενώ η αποδοχή του ρόλου τους θα είναι σφραγισμένη από τα κατά τόπους Υπουργεία Γεωργίας.

Απαγόρευση για τις ξυλόσομπες, της συλλογής ομβρίων υδάτων και την κηπουρική, προκειμένου να ποινικοποιήσουν την αυτοδυναμία και να αναγκάσουν τους ανθρώπους σε πλήρη εξάρτηση από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα, πέρα από το επίπεδο του να κρατούν τον δούλο απασχολημένο στην δουλειά του και να μην του μένει μυαλό ή χρόνος να ασχοληθεί με κάτι παραπάνω. Απαγορεύεται να σκέφτεται πέρα από όσο του επιτρέπουν τα αφεντικά του να σκέφτεται. Άλλωστε αυτή είναι η μόνη "δουλειά" του δούλου, να δουλεύει στην, ήδη υπό συνθήκες εργασιακής γαλέρας, απασχόλησή του  -και υπό αυστηρό κρατικό έλεγχο να αυξάνεται αριθμητικά ώστε να ανατροφοδοτεί την κοινωνική κιμαδομηχανή και μόνον αυτό.

Τα μέσα και το οικονομικό επίπεδο των πλουσίων δεν θα προσφέρονται για να ζει καλά η τάξη των υπηκόων/δούλων.Γι αυτό ΔΟΥΛΕ σκάσε, δούλευε και πλήρωνε τα σπασμένα από τις πάμπολλες πολιτικές σου επιλογές του παρελθόντος αλλά και τις στάσεις του παρόντος …

Θα έχεις μια παγκόσμια κυβέρνηση, δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα τρώς έντομα και μεταλλαγμένα.

Το ζήτημα είναι : αν η σατανική ατζέντα θα προκύψει απο βίαιη κατάκτηση ή απο συναίνεση των χρήσιμων ηλιθίων που στηρίζουν τα "φιλελεύθερα" εγκληματικά καθεστώτα ...Ή αν όλο αυτό το σατανικό σχέδιο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας θα ανατραπεί από καλά πληροφορημένες και αποφασισμένες δυνάμεις που για ακόμη μια φορά θα ταχθούν ενάντια στο φασισμό και την προσπάθειες για δημιουργία μιας νέας, ναζιστικής, τάξης πραγμάτων για την Ανθρωπότητα... Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται... Μιλάμε για την αναβίωση του ναζισμού σε όλο της το "μεγαλείο".