12 Νοε 2022

Η πιο θανατηφόρα ασθένεια που έχει γνωρίσει ποτέ ο άνθρωπος, είναι η άγνοια

Ζούμε σε έναν κόσμο ψεύδους, εξαπάτησης, προπαγάνδας, στημένων αφηγήσεων, και επειδή αυτή η εξαπάτηση έχει γίνει ευρέως αποδεκτή από το πλήθος, το αποτέλεσμα είναι η μαζική άγνοια.


Αυτή η καθολική άγνοια δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στις εταιρικές κυβερνήσεις, στα κέντρα κατήχησης που ονομάζονται "δημόσια" σχολεία, στους πολιτικούς ή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκτός από το ότι αυτές οι μυθοπλασίες προωθούν κάθε δυνατή μορφή ψεύδους προκειμένου να ξεγελάσουν τους ανθρώπους ώστε να αποδεχτούν χιλιοειπωμένους μύθους που τους οδηγούν προς τη δουλεία.

Όπως θα έπρεπε να είναι προφανές σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, ο λαός έχει ξεγελαστεί πλήρως και έχει καταπιεί μαζί με το αγκίστρι, κάθε απροκάλυπτο ψέμα που μπορεί κανείς να φανταστεί. Το αποτέλεσμα που επιδίωξε και κέρδισε το κράτος, μπορεί να αποδειχθεί από την πλήρη υποταγή και την ωμή υπακοή σε αυτή την αποτρόπαια και πολιτικοποιημένη άρχουσα τάξη ψυχοπαθών τεράτων.

Αυτή η ασθένεια που ονομάζεται άγνοια, κατατρώει τώρα τα μυαλά του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού και κατατρώει εντελώς την ικανότητα να εξετάζει κανείς τα γεγονότα, να συνειδητοποιεί την αλήθεια, να ασκεί λογική, να σκέφτεται λογικά και να συγκεντρώνει οποιαδήποτε ικανότητα να σκέφτεται κριτικά ως άτομο.

Αυτή η κατάσταση της ύπαρξης ήταν το κοινό νήμα αυτού και άλλων πληθυσμών εδώ και πολύ καιρό, αλλά το πλήρες ψέμα μιας ψεύτικης ασθένειας που ονομάζεται "κόβιντ", αποκάλυψε ότι η μαζική άγνοια όχι μόνο ζει και βασιλεύει, αλλά έχει μολύνει σχεδόν μέχρις εσχάτων ολόκληρη αυτή την κοινωνία και τον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη ασθένεια που ονομάζεται "κόβιντ", δεν υπάρχει καμία πραγματική επιστημονική απόδειξη του "κόβιντ" ή οποιουδήποτε "θανατηφόρου ιού", αλλά ανεξάρτητα από αυτή την αλήθεια, ολόκληρος ο κόσμος έχει πέσει στα γόνατα σε μια επίδειξη μαζικής και αξιολύπητης ευπιστίας τόσο εξωφρενικής που προσβάλλει κάθε σκεπτόμενο άτομο.

Όλα αυτά οφείλονται στην πολύ αντιεπιστημονική λανθασμένη πίστη στη θεωρία των μικροβίων και στην πλήρη άρνηση της θεωρίας του τερέν (συστημικό αφήγημα)- ένα σφάλμα διαστάσεων εποχής. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για το ένα έναντι του άλλου, αλλά μόνο η ειλικρινής εκτίμηση της πραγματικότητας που είναι το ανθρώπινο σώμα. Ακόμη και ο Λουί Παστέρ, ο αποκαλούμενος "πατέρας" της βλακώδους θεωρίας των μικροβίων, λέγεται ότι παραδέχθηκε στο νεκροκρέβατο του ότι "το παθογόνο δεν είναι τίποτα, το τερέν είναι τα πάντα".

Αλλά μέχρι σήμερα, η πραγματική ιατρική αγνοείται υπέρ των πολύ επιβλαβών συνταγογραφούμενων φαρμάκων που πωλούνται από τεράστιες φαρμακευτικές εταιρείες, και της χειρουργικής επέμβασης, ως τη μόνη "νόμιμη" θεραπεία για οποιαδήποτε ασθένεια. Σημειώστε : ΟΧΙ πρόληψη ή θεραπεία, αλλά συνεχής και για πάντα θεραπεία και θάνατος- θεραπεία που αποφέρει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο σε αυτό που τώρα λανθασμένα ονομάζεται σύγχρονη ιατρική και "υγειονομική περίθαλψη" που διαχειρίζονται οι κρατικές πόρνες.

Λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα τελευταία τρία χρόνια, το θεμελιώδες ζήτημα θα πρέπει να επικεντρωθεί στο αν υπάρχει ή όχι αυτός ο λεγόμενος "ιός του κόβιντ", και μόλις διαπιστωθεί ότι δεν έχουν επιτευχθεί έγκυρες επιστημονικές διαδικασίες που να αποδεικνύουν χωρίς αμφιβολία ότι αυτός ο "ιός" πράγματι υπάρχει, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να συζητηθεί ο ισχυρισμός ότι υπάρχει οποιοσδήποτε ιός, καθώς κανένας δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή ταυτοποιηθεί σωστά.

Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσουμε όλους εκείνους που επωφελούνται σε ακραία επίπεδα λόγω του ψεύδους του "κοροϊδοϊού". Μερικοί από αυτούς θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το σύνολο του ιατρικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρείες, τους πολιτικούς και όλη την άρχουσα τάξη που επιθυμεί τον έλεγχο, τις μεγάλες εταιρείες που κερδίζουν περισσότερα μονοπώλια λόγω της σκόπιμης καταστροφής των οικονομικών δυνατοτήτων της κατώτερης και μεσαίας τάξης, και τους ιδιοκτήτες των πάντων από τις μεγάλες τράπεζες και τους επενδυτικούς οίκους που κερδίζουν τρισεκατομμύρια λόγω της μαζικής εκτύπωσης χρήματος που βασίζεται σε αυτό το ψέμα του "κόβιντ".

Υπάρχουν ακόμα πολλοί που υποστηρίζουν και τις δύο πλευρές αυτού του επιχειρήματος, και αυτό έχει βοηθήσει πολύ την επέκταση των ψεμάτων, επειδή αυτοί που μπορεί να είναι άνθρωποι που κανονικά θα αμφισβητούσαν την κρατική αφήγηση, έχουν γίνει υποστηρικτές της ίδιας αφήγησης. Αυτό προκαλεί μεγάλη σύγχυση σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν εμπιστευτεί αυτούς τους υποκριτές, οι οποίοι είτε ενεργούν σκόπιμα ως ελεγχόμενη αντιπολίτευση, είτε στην πραγματικότητα αγνοούν την προφανή αλήθεια.

Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα αντιφάσκουν με τον εαυτό τους, είτε το κάνουν σκόπιμα είτε όχι. Πολλοί από αυτούς που υιοθετούν αυτό που θεωρείται "φιλελεύθερη" προσέγγιση, απλώς συμφωνούν και με τις δύο πλευρές του επιχειρήματος, υποστηρίζοντας ότι: ο co-ροϊδό-vid-19 είναι πραγματικός και είναι ένας ιός και μια τεράστια απειλή για την ανθρωπότητα. Συμφωνούν με την ψευδή αφήγηση του κράτους και ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι είναι κατά της ένεσης "εμβολίου" - βιολογικού όπλου. Αυτή είναι απλώς μια συνταγή για περισσότερη σύγχυση, και η σύγχυση οδηγεί κατευθείαν πίσω στην άγνοια.

-Η λεγόμενη "επιστήμη" που υποστηρίζει τη διαρκή θεραπεία, τα διαρκή "εμβόλια" και τη διαρκή δημιουργία πλούτου για τους εμπόρους φαρμάκων, είναι η κομπογιαννίτικη "ιολογία". Φυσικά, όπως θα περίμενε κανείς, πρόκειται για την "επιστήμη" των ιών, αλλά αφού κανένας ιός στην ιστορία δεν έχει ποτέ διαχωριστεί, απομονωθεί πλήρως ή ταυτοποιηθεί, πώς μπορεί να υπάρχει μια τέτοια "επιστήμη"; Αν δεν υπάρχουν ιοί, πώς μπορεί να υπάρχει ιολογία;

-Θα μπορούσε επίσης να αναρωτηθεί κανείς: αν δεν υπάρχει άμεση απειλή, πώς μπορεί να υπάρξει νόμιμος ιατρικός πόλεμος εναντίον των ανθρώπων;

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχει καμία νομιμότητα στη ιολογία ή σε έναν "υγειονομικό πόλεμο", αλλά υπάρχει ένα έγκυρο και δικαιολογημένο επιχείρημα ότι η ιολογία είναι επίσης ένας πόλεμος εναντίον μας- ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας, επειδή χρησιμοποιείται απλώς για να πλουτίσουν οι δράστες αυτής της απάτης, να δηλητηριάσουν τις μάζες και να αποκτήσουν εξουσία και έλεγχο πάνω σε όλους.

Οι απάτες με τον "κοροϊδοϊό" και τα "εμβόλια" έχουν σε μεγάλο βαθμό αποκαλυφθεί, αν και τα κυρίαρχα, αλλά και εκείνα τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, που συνεχίζουν να προωθούν το ψέμα ότι ο "κόβιντ" είναι πραγματικός, παράχθηκε σε εργαστήριο και απελευθερώθηκε τυχαία ή σκόπιμα στον κόσμο, χάνουν έδαφος.

Η επόμενη προφανής κίνησή τους ήταν να δημιουργήσουν το ψέμα των παραλλαγών- παραλλαγές που προέρχονταν από έναν ανύπαρκτο ιό και θα ήταν ο επόμενος δολοφόνος. Αυτό απαιτούσε ακόμη περισσότερες δηλητηριώδεις ενέσεις και ενισχυτικά "εμβολίων". Αλλά αυτές οι απειλές δεν αποδείχθηκαν ποτέ φυσικά, οπότε επινοήθηκαν άλλες απειλές, όπως ο σκηνοθετημένος πόλεμος στην Ουκρανία, το ψέμα της ανθρωπογενούς "κλιματικής αλλαγής", και στη συνέχεια η απειλή της πυρηνικής εξόντωσης.

Τώρα, η παλίρροια έχει επιστρέψει σε μια ακόμη ψευδώς υποστηριζόμενη επικίνδυνη "ιογενή ασθένεια" που ονομάζεται αναπνευστικός ιός RSV (respiratory syncytial virus) - μια λεγόμενη ασθένεια που μοιάζει με ένα ήπιο κρυολόγημα, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό κατεστημένο που εμπορεύεται φάρμακα, απαιτεί ένα ακόμη δολοφονικό "εμβόλιο".

Το πρώτο τοξικό "εμβόλιο" που χρησιμοποιήθηκε για την "καταπολέμηση" αυτής της ίδιας υποτιθέμενης ασθένειας, χρησιμοποιήθηκε στην πραγματικότητα και αρρώστησε και σκότωσε παιδιά τη δεκαετία του 1960 που λέγεται ότι είχαν την ίδια ακριβώς "ασθένεια" του RSV. Απλά δεν μπορείτε να κατανοήσετε αυτόν τον βαθμό τρέλας...

Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος διαθέσιμων αποδείξεων για την έκπτωση της ιολογίας και για την πλήρη αποκάλυψη της γελοίας έννοιας της θεωρίας των μικροβίων, αλλά το να αλλάξει το μυαλό ολόκληρου του πληθυσμού μετά από πολλές γενιές ψεμάτων και πλύσης εγκεφάλου, είναι δύσκολο έργο να επιτευχθεί. Απαιτεί ατομική σκέψη και έλεγχο της αποτρόπαιας κρατικής "ιατρικής" πολιτικής που έχει καταναλώσει το κοινό. Αρκεί να καταλάβει κανείς ποιος κερδίζει από την απάτη και ποιες εταιρείες και άτομα ελέγχουν τον ιατρικό τομέα, για να αφυπνιστεί στο γεγονός ότι εμπλέκονται ισχυρά εγκληματικά στοιχεία.

Καθώς η ατελείωτη ηλιθιότητα της ιολογίας συνεχίζει να κυριαρχεί, ο επικεφαλής της Πφάιζερ κράζει και καυχιέται στους επενδυτές ότι η απάτη του "κόβιντ" θα συνεχίσει να είναι ένα franchise πολλών δισεκατομμυρίων για πολλά χρόνια ακόμη -και αναμένει ότι τα τεράστια κέρδη θα συνεχιστούν.

Αυτή είναι η διαδικασία σκέψης εκείνων που επωφελούνται από την κινδυνολογία της ψεύτικης σημαίας ενός "ιού", οι οποίοι επιθυμούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα για το χρήμα, την εξουσία και τον έλεγχο- αυτό καθώς αυξάνουν την τιμή αυτής της δηλητηριώδους ένεσης βιολογικού όπλου κατά αστρονομικά ποσά, ενώ γνωρίζουν τη θανατηφόρα βλάβη που προκαλεί αυτός ο τοξικός δολοφόνος.

💥Ανοίξτε το μυαλό σας, κάντε τη δική σας έρευνα, κατανοήστε τη φρίκη του ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακευτικών αφεντικών και φροντίστε σωστά την υγεία σας αντί να επιτρέψετε στο εγκληματικό σύστημα να σας βλάψει. Απομακρυνθείτε από την Pfizer, τη Moderna, την AstraZeneca και όλες τις άλλες φαρμακευτικές εταιρείες που εμπορεύονται φάρμακα, αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και την υγεία σας αντί να βασίζεστε στις σατανικές κρατικές αφηγήσεις που είναι μόνο ψέματα.

💥Μην αποδέχεστε την άγνοια ως εφεδρική θέση- και αντ' αυτού ενημερωθείτε για την τρομοκρατία που ασκεί ο αχαλίνωτος κρατισμός.

💥Οι άχρηστες εκλογές τελείωσαν, τίποτα δεν θα αλλάξει, εκτός από το ότι τα πράγματα πιθανότατα θα επιδεινωθούν, οπότε εγκαταλείψτε και αναιρέστε αυτό το κακό κράτος αντί να κρύβεστε από την αλήθεια.

"Η άγνοια των καταπιεσμένων είναι δύναμη για τον καταπιεστή".


Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκη φώτο : Α.Τ.