5 Νοε 2022

Είναι πλέον επίσημο: Τα προγράμματα "εμβολιασμού" στη Γερμανία και τη Σουηδία οδήγησαν σε μείωση των γεννήσεων



Η μελέτη αυτή έδειξε μια αξιοσημείωτα απότομη και πολύ ξαφνική μείωση των γεννήσεων στη Γερμανία και τη Σουηδία κατά τους πρώτους μήνες του 2022. Ο αριθμός των ζώντων γεννήσεων μειώθηκε κατά περίπου 15 % στη Γερμανία και κατά σχεδόν 10 % στη Σουηδία σε σύγκριση με τα επίπεδα γονιμότητας των προηγούμενων ετών. Η μείωση των γεννήσεων διαφέρει αισθητά από τις αργές μεταβολές που συνήθως χαρακτηρίζουν τις τάσεις των γεννήσεων. Αυτό συνέβη καθώς οι κοινωνίες άνοιξαν μετά από δύο χρόνια περιορισμών στις ζωές των ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα, η μείωση της γονιμότητας σημειώθηκε περίπου εννέα μήνες μετά την εφαρμογή προγραμμάτων εμβολιασμού ευρείας κλίμακας για τον γενικό πληθυσμό στη Γερμανία και τη Σουηδία.

Η μελέτη ΕΔΩ σε pdf και αποσπάσματά της :



Το έγγραφο αυτό είναι δημοσιευμένο στη σελίδα του Γερμανικού Ομοσπονδιακoύ Ινστιτούτου Πληθυσμιακών Ερευνών. [Πηγή]

Η ευθύνη  βαραίνει  τον καθένα μας ξεχωριστά και όλους μαζί. Είναι κατανοητό ότι ο φόβος του θανάτου παραλύει τον άνθρωπο. Κανείς μας δεν είναι ή δεν αισθάνεται άτρωτος. Όμως, έχουν περάσει δύο χρόνια! Και η πραγματικότητα στέκεται απέναντί μας …γυμνή και μας κοιτάει στα μάτια. Δεν έχει τίποτε πια να κρύψει!

Η ασυμφωνία μεταξύ της υστερικής υπεραντίδρασης σε έναν ιό και της αδιαφορίας με την οποία οι άνθρωποι σήμερα αποδέχονται ένα υπερβολικό ποσοστό θνησιμότητας της τάξης του 20%, θα πρέπει να προβληματίσει όλους για τις πιθανές αιτίες της κατάστασης αυτής.


💢 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΟΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-COVID ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


🔥 ΟΧΙ !! Δεν θα ξεχάσω, δεν θα συγχωρήσω, δεν θα δώσω καμία αμνηστία! Ελπίζω το ίδιο και σεις...