20 Νοε 2022

Δεν υπήρχαν στοιχεία!

 
Ιστορικό για το αρχείο σας:

Anders Tegnell, κρατικός επιδημιολόγος μέχρι το Μάρτιο του 2022, Σουηδία, Απρίλιος 2020:


-Δημοσιογράφος: Γιατί δεν επιβάλλετε lockdown όπως οι άλλοι, τι στοιχεία έχετε;

-Tegnell: Τι στοιχεία έχουν αυτοί που τα επιβάλλουν;

Σήμερα γνωρίζουμε την απάντηση: Δεν υπήρχαν στοιχεία! Τα "μέτρα" ήταν παρανοϊκά  και κάτω από απόλυτα άνομη αυθαιρεσία!

Οι τρεις κύριοι πυλώνες που στήριξαν το αφήγημα της "υγειονομικής κρίσης", ήταν -τα PCR τεστ -το ότι οι ασυμπτωματικοί μεταδίδουν την λοίμωξη του ιού και ότι -μόνον με τους εμβολιασμούς θα επανέλθουμε πίσω στην "κανονικότητα".


Και οι τρεις πυλώνες έχουν καταρρεύσει παγκόσμια με τεράστιο εκκωφαντικό κρότο και μόνον οι εταιρικές κυβερνήσεις – εργαλεία του Great Reset και τα καλοπληρωμένα Μ.Μ.Εξαπάτησης, προσπαθούν με μπαλώματα να αναστηλώσουν αυτούς τους πυλώνες. Με τη συστηματική παραπληροφόρηση, το φόβο, τις απειλές και την τρομοκρατία, παλεύουν απεγνωσμένα να κρατήσουν ζωντανό το αφήγημα του "θανατηφόρου ιού" μιας απλής γρίπης... Όμως ο θάνατος και οι μαζικές δολοφονίες έχουν άλλους σκοπούς...


Το γιατί εξακολουθούν να υποστηρίζουν το ψευδές αφήγημά τους, δείτε το εδώ :  Dr. Rubin : "Οι εμβολιασμένοι δεν είναι πλέον άνθρωποι" Και εδώ : Dolores Cahill : "Τα "εμβόλια" είναι ανθρώπινα φυτοφάρμακα και γινόμαστε μάρτυρες της εφαρμογής της Ατζέντα 21 για τον α π ο π λ η θ υ σ μ ό και την υπονόμευση της κοινωνίας. Βασικά σ χ ε δ ι ά ζ ο υ ν και υ λ ο π ο ι ο ύ ν την καταστροφή κάθε τομέα της κοινωνίας μας εκ των έσω"


"Τα παιδιά μπορεί να είναι χαριτωμένα αλλά δεν είναι φιλικά προς την οικολογία... Ένα λιγότερο παιδί βοηθάει τον πλανήτη περισσότερο από το να καταργηθεί το κρέας, τα αυτοκίνητα........"

Παρακαλούμε ⚰️ εμβολιάστε τα παιδιά σας ώστε να μπορέσουμε να μειώσουμε την εκπομπή άνθρακα....

Στήνεται γύρω σου μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΤΥΧΗ, 50χρονη τουλάχιστον, συνωμοσία από κάθε είδους "μέσο", με στόχο τα παιδιά και τις οικογένειές μας και συ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ!! για τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που λαμβάνει χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη συμβολή "θεσμών", "δομών", "μέσων" και ψευτοκυβερνήσεων που έχουν καταληφθεί από μη-εκλεγμένους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της 4ης Βιομηχ. Επανάστασης και των 👉 Σοσιαλιστικών Σχολών,  👉 Σικάγο  και 👉 Φρανκφούρτης...