12 Νοε 2022

Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά για να «εκπαιδευτούν», είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν «μέσα» στο σύστημα


«Έξω απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής» …



Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων. Είναι πιο επικίνδυνος, γιατί αφορά την υγεία και μπαίνει μέσα σε ΟΛΕΣ τις ανθρώπινες ομάδες …Μπαίνει στις παρέες, στις γειτονιές, ακόμα και στην οικογένεια. Μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας απειλήθηκαν, εξαιτίας τής διαφωνίας τους. Γείτονες δεν ανταλλάσσουν πλέον χαιρετισμούς με τους «διαφωνούντες». Σύζυγοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί διαφωνούσαν σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την υγεία και την εξουσία επάνω στα σώματά τους. Γονείς μάλωσαν μεταξύ τους, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θ’ αντιμετωπίσουν το θέμα τού εμβολιασμού στο επίπεδο των παιδιών τους.

Όλα αυτά από μια υποτίθεται Κυβέρνηση της πατριωτικής Δεξιάς, η οποία κέρδισε τις εκλογές στο όνομα του πατριωτισμού …Που κέρδισε τις εκλογές, αμφισβητώντας τη συνθήκη των Πρεσπών …Που πήρε την εξουσία, αμφισβητώντας τον διεθνισμό τού ΣΥΡΙΖΑ του Βενιζελικού Τσίπρα, ο οποίος γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τρομοκράτησε τους Έλληνες με τη βιαιότητα και την αυθαιρεσία των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες στην πραγματικότητα ελέγχονται από τη Γερμανία …Μια δεξιά Κυβέρνηση και δεν έχει ούτε έναν δεξιό στη σύνθεσή της. Όσοι δεν ανήκουν στο ΛΑΟΣ των Μνημονίων και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι είτε πασόκοι είτε κομμουνιστές. Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Θα χρεωθεί στη Δεξιά μια προδοτική πολιτική, τη στιγμή που δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας δεξιός υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Τον «εμβολιασμό» τον χρησιμοποιούν ως ανεξίτηλο «σφράγισμα», το οποίο διαχωρίζει με αντικειμενικά στοιχεία τούς «εκλεκτούς» από τους μη …Tους υπάκουους «εκλεκτούς», οι οποίοι είναι επιθυμητοί και τώρα «προάγονται», εκμεταλλευόμενοι «απουσίες» συναδέλφων …Έμπειρων και καταρτισμένων συναδέρφων, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να «παρακάμψουν» με άλλον τρόπο …Έμπειροι χαφιέδες φτιάχνουν τους νέους «φακέλους» των «φρονημάτων» τού μέλλοντος. Ήδη έχουν ξεχωρίσει αυτοί, οι οποίοι θα «διακριθούν» στο μέλλον …Οι κομμουνιστές όλοι «σφραγίστηκαν» …Οι μόνιμοι χαφιέδες τής Ασφάλειας πήραν εντολή από το κόμμα κι εμβολιάστηκαν όλοι …Μαζί μ’ αυτούς και όλο το κομματικό παρακράτος τού μεταπολιτευτικού δημοσίου έμεινε «μέσα» στο σύστημα υγείας. Δεν λέμε βέβαια ότι όσοι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν ήταν κομμουνιστές ή παρακρατικοί …Αυτό, το οποίο λέμε είναι ότι ΟΛΟΙ οι κομμουνιστές και οι κομματικοί παρακρατικοί εμβολιάστηκαν. «Έξω» απ’ αυτό το σύστημα υγείας σήμερα παραμένουν στην πλειοψηφία τους άνθρωποι, οι οποίοι δεν ήταν πουθενά οργανωμένοι και νομίζουν αφελώς ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς κι έχουν δικαίωμα επιλογής …

Αυτοί, οι οποίοι θα τιμωρηθούν οριακά σκληρά για να «εκπαιδευτούν», είναι εκείνοι οι οποίοι θα παραμείνουν «μέσα» στο σύστημα. Ποιο όμως ήταν το ζητούμενο αυτής της επιλογής; Γιατί έπρεπε να «εκπαιδευτούν» οι παραμένοντες στην υποταγή; …Το ζητούμενο είναι η εφαρμογή τού σοβιετικού μοντέλου ιδιωτικοποίησης …Του μοντέλου τού Τσουμπάις. Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το σύστημα υγείας με όρους Σοβιετικής Ένωσης του Γιέλτσιν …Να το παραδώσουν ατόφιο σε «ολιγάρχες» εκλεκτούς τής Νέας Τάξης, οι οποίοι θα το «αγοράσουν» με εγγυητικές επιστολές των τοκογλύφων και των φαρμακοβιομηχάνων και θα το ελέγχουν μέσω σκληρών κομμουνιστικών στελεχών …Στελεχών σκληρών και έμπειρων στις συνωμοσίες, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στην τυφλή υπακοή και στη σκληρή κι άδικη συμπεριφορά απέναντι στους «εχθρούς» …Σκληρών κι ανάλγητων στελεχών, οι οποίοι σήμερα όχι μόνον δεν συμπαραστέκονται στον αγώνα των συναδέλφων τους, αλλά στην κυριολεξία γελάνε με τις απεργίες πείνας τους. Το «πατρόν» είναι δοκιμασμένο. Θα λεηλατηθεί η περιουσία τού λαού κι όλοι θα πάρουν αυτό που τους αντιστοιχούν. Οι ολιγάρχες θα τα πάρουν όλα «τζάμπα», εφόσον θ’ αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους από τα τεράστια έσοδα του συστήματος Υγείας, λόγω ασφαλιστικών ταμείων.

Όι κομμουνιστές, οι οποίοι μέχρι σήμερα παρίσταναν τους σκληρούς «συνδικαλιστές» της υγείας, θ’ ανακαλύψουν τον καπιταλισμό …Θα γίνουν στελέχη και άρα θ’ «ανακαλύψουν» και τους μισθούς των στελεχών …Τα μπόνους των αδίστακτων στελεχών. Ή Έλλάδα των Μνημονίων —τα οποία πέρασαν χάρη στον Πλεύρη και τον Γεωργιάδη— θα γίνει μια καταρρέουσα «Σοβιετία», στην οποία ο καθένας θ’ αρπάζει ό,τι βρίσκει. Υπό αυτήν την έννοια ο «εμβολιασμός» αποκτά άλλη σημασία …Γίνεται ένα πολιτικό «όπλο», το οποίο θα «εκτελεί» τους «αντικαθεστωτικούς» και «διαφωνούντες», όπως έκαναν οι Σοβιετικοί για τους εχθρούς τους.

Οι αντιδραστικοί θα καταλήξουν στο «γκουλάγκ» της φτώχειας και της ανέχειας. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν στον ρόλο του «δήμιου» Υπουργού έναν «εκκωφαντικά» ακροδεξιό, όπως ο Πλεύρης …Κάνουν τη δουλειά τους όπως τους βολεύει και ταυτόχρονα προστατεύουν από την κοινή «θέα» τούς συνωμότες κομμουνιστές …Τα «παιδιά» τού Μπεναρόγια και του Μπουρλά. Φορτώνουν και πάλι τον «μουτζούρη» στην «επάρατη» Δεξιά, για να προστατεύσουν τους «προοδευτικούς» και το «πολύτιμο» ΚΚΈ. Το «δούλεμα» της Μεταπολίτευσης —για «δεξιούς» που «φταίνε» για ΟΛΑ κι «αριστερούς» με «πίστωση» σε ΟΛΑ— θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη λεηλασία !!

Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους Βενιζελικούς τύπου Λάτση. Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Δεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. Με την πολιτική τής δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες τής Δεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.

Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές. Με εντολή Μέρκελ η Δεξιά τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί».

Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. Με υπογραφή τής Δεξιάς η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος

…Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Traianou.gr (αποσπάσματα-φώτο : Α.Τ.)