2 Νοε 2022

Μην επιτρέπεις επ'ουδενί στα γεγονότα του κόσμου να σε καθησυχάζουν ή να σε μηδενίζουν!

Βλέπε :

Αφήνοντας πίσω ένα απαρχαιωμένο σύστημα

Οι δύο κόσμοι

Για ένα διάστημα, και οι δύο κόσμοι θα συνυπάρχουν στον ίδιο φυσικό χώρο, αν και θα καταλαμβάνουν διαφορετικό ενεργειακό χώρο. Το σημείο στο οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ένα άτομο είναι να βρίσκεται στον κόσμο που αναδύεται, αλλά όχι στον κόσμο που είναι στο δρόμο προς το τέλος. Παρόλο που μια φάση έχει τελειώσει, υπάρχουν εκείνες οι ομάδες/οργανισμοί/εταιρείες που έχουν ένθερμο συμφέρον να διατηρήσουν αυτόν τον κόσμο, και προσπαθούν απεγνωσμένα να τον αναδιαμορφώσουν με ένα νέο λίφτινγκ - ως τεχνοκρατία. Θα υπάρξει μια κρυφή προσπάθεια ανανέωσης, για να παρουσιαστεί το "νέο μέλλον" με όρους ενός τεχνητού, συνθετικού μέλλοντος. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα εξελικτικό μέλλον για την ανθρωπότητα. Ο νέος αναδυόμενος κόσμος θα παραμείνει οργανικός, φυσικός και σε βιολογική ισορροπία. Αυτό είναι το μοντέλο που θα αναδυθεί - όχι ένα ψεύτικο,μυθοπλαστικό μέλλον από γυαλιστερό μέταλλο.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι: "Ποτέ δεν αλλάζεις τα πράγματα πολεμώντας την υπάρχουσα πραγματικότητα. Για να αλλάξεις κάτι, φτιάχνεις ένα νέο μοντέλο που καθιστά το υπάρχον μοντέλο παρωχημένο".

Βρισκόμαστε εδώ τώρα για να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο, ενώ παράλληλα υπάρχουμε μέσα στο σημερινό, το οποίο γίνεται γρήγορα παρωχημένο. Η δύναμη που έχει πάνω μας το παρωχημένο σύστημα και οι εξουσιαστές του εξαρτάται από την κατάσταση της ύπαρξής μας (επίπεδο συχνότητας) - δηλαδή, οι άλλοι μπορούν να μας "εξουσιάζουν" μόνο αν υπάρχουμε ενεργειακά (ή αλλιώς, δονώντας) στο επίπεδό τους. Το παρωχημένο σύστημα θέλει να λειτουργούν όλοι ενεργειακά στο χαμηλότερο επίπεδο δόνησης του. Εμείς απλά δεν πάμε εκεί. Πρέπει να διασφαλίσουμε και να προστατεύσουμε το πιο πολύτιμο πράγμα για εμάς - τη συνείδησή μας και να εφαρμόσουμε το κοινό μας Όραμα.

"Καλούμαστε να είμαστε αρχιτέκτονες του μέλλοντος, όχι θύματά του". Η νέα βάρκα δεν έχει χώρο για θύματα, αλλά άφθονο χώρο για όσους έχουν ένα νέο όραμα για το μέλλον...