19 Νοε 2022

Να δοθεί αμνηστία; Ένας κλάδος ελιάς;...


Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι οι "θεωρίες συνωμοσίας" δεν έχουν όλες τις ρίζες τους σε γεγονότα ή πραγματικές συνωμοσίες, μπορείτε κάλλιστα να πιστεύετε στη νεράιδα των δοντιών και στο λαγουδάκι του Πάσχα και να αντιλαμβάνεστε το δικό σας μέλλον με αυτούς τους όρους : "φτωχό, δυσάρεστο, κτηνώδες και σύντομο".




Οι ιστορικοί εξακολουθούν να παρερμηνεύουν εντελώς τις λεπτομέρειες της πανδημίας της ισπανικής γρίπης. Λένε ψέματα για την πολιομυελίτιδα και το "εμβόλιό" της. Οι λεπτομέρειες για την αιτία κάθε πολέμου του περασμένου αιώνα είναι κατασκευασμένες. Κάθε σημαντικό γεγονός που άλλαξε την κοινωνία αυτού του αιώνα είναι εν μέρει μύθος, εν μέρει κυβερνητική συγκάλυψη.

Επί του παρόντος, αυτοί που ελέγχουν όλες τις πληροφορίες ξαναγράφουν την ιστορία ενώ διαγράφουν το διαδίκτυο. Δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα για να κρατήσουν τις ψευδείς αφηγήσεις τους στη γλώσσα του κάθε ανθρώπου για να προσπαθήσουν να καλύψουν τα εγκλήματά τους.

Τώρα έχουν εξαπολύσει τους διαπιστευμένους φιλελεύθερους μιντιάρχες τους για να κάνουν έλεγχο των ζημιών και να καλέσουν σε "ανακωχή", με όρους που οι ίδιοι κατασκευάζουν, με βάση τα τελευταία δύο χρόνια κακοποίησης, παραμέλησης, παρενόχλησης, 'ξαφνικίτιδας', διακρίσεων και μιας συνεχούς επίθεσης στα ανθρώπινα σώματα που θέλουν να ξεπλυθούν από τις μνήμες των ανθρώπων.

Μερικές φορές οι φράσεις γύρω μας, επαναλαμβάνονται σαν κολλημένος δίσκος, αν μη τι άλλο επειδή δεν μπορούν ποτέ να επαναληφθούν αρκετά : Οι χειρότεροι άνθρωποι στη Δύση βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας όπου κι αν κοιτάξεις.

Από τις διεφθαρμένες και πλήρως αιχμαλωτισμένες γραφειοκρατικές υπηρεσίες μέχρι τις κυβερνητικές έδρες και τα εταιρικά γραφεία των επικοινωνιών και των παρακολουθήσεων του εγκληματικού εταιρικού καθεστώτος, μέχρι τα ενοχλητικά ακατάλληλα, χρηματοδοτούμενα από τους φορολογούμενους δούλους, κοινοβουλευτικά τζάκια.

Η έλλειψη αυτογνωσίας, κοινωνικής συνείδησης, ιστορικής μνήμης, επιστημονικής παιδείας και ταπεινοφροσύνης είναι μόνο μερικές από τις προϋποθέσεις για να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανόδου στις μεσαίες γραμμές των " δοξασμένων" ηγετικών τάξεων που θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πλέον άξιους και ικανούς να διαχειρίζονται (και να καταστρέφουν) τις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Αυτές είναι οι αυτοαποκαλούμενες τάξεις των "ειδικών". Εκπαιδευμένες και διαμορφωμένες μέσα από παιδικούς σταθμούς πνευματικής κακοποίησης/ πύργους από χρυσάφι, με τέρατα τους ίδιους, για τις νέες σκοτεινές εποχές μας ως οι Μεγάλοι Διεκδικητές του εικοστού πρώτου αιώνα. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκαναν για ένα μισθό, την υπόσχεση μιας σύνταξης και το "ασφαλές" συναίσθημα ότι ανήκουν σε μια κλίκα αδαών και καθαρμάτων.

Η διορισμένη από το Ivy League "οικονομολόγος" Emily Oster, η οποία διδάσκει μάθημα για τον κοροϊδοϊό [...] στο Πανεπιστήμιο Brown αυτό το εξάμηνο, ζήτησε αμνηστία για την "πανδημία". Οι φτωχοί φοιτητές της πληρώνουν μια περιουσία για να κάθονται και να ακούνε κάποιον που μέχρι πριν από λίγους μήνες έπαιζε τα παραστατικά παιχνίδια του ιατρικού θεάτρου και εξακολουθεί να εργάζεται με πλήρες ωράριο κάνοντας παρεμβάσεις για τους κοινωνικούς μηχανικούς που επιβλέπουν αυτή την επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Η συγχώρεση είναι μια ισχυρή αρετή. Όταν η ειλικρινής μεταμέλεια εκφράζεται με τους ακριβείς όρους του τι πρέπει να συγχωρεθεί, πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη και να ασκείται. Μόνο που υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον κόσμο που είναι εντελώς ασυγχώρητα.

Θα μπορούσαμε πιθανώς να συμπληρώσουμε αυτόν τον κατάλογο ασυγχώρητων δραστηριοτήτων, με πολλά γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, συμπεριλαμβανομένων παραλλαγών των ίδιων σφαγών - νοσοκομειακές σφαγές, επιστημονική/ιατρική γενοκτονία, και πειράματα σε ανθρώπους με τοξικές ουσίες με επιδιωκόμενο σκοπό, για τον οποίο μπορούμε ακόμη μόνο να υποθέσουμε ότι περιλαμβάνει, νανοσωματιδιακή ύλη γραφενίου που αλλοιώνει το ανθρώπινο DNA. Εάν δεν σκοτώνει εντελώς το ανθρώπινο υποκείμενο, λειτουργεί σαν νανορομπότ που συναρμολογούνται ή εκτελούν κάποια δυστοπική λειτουργία επιστημονικής φαντασίας, ενώ εκπέμπουν Bluetooth ανιχνεύσιμη διεύθυνση MAC μέσα σε ζωντανά και νεκρά ανθρώπινα σώματα.

Μια σύντομη ανασκόπηση των απαιτούμενων παραλείψεων για την άρνηση της  Αμνηστίας για την ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ:

💥Σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους στα νοσοκομεία, ειδικά τους ηλικιωμένους που ήταν μόνοι τους και κατασφάχτηκαν εν ψυχρώ

💥Σκότωσαν εκατομμύρια άλλους με αυτές τις τοξικές ενέσεις που παριστάνουν τα φάρμακα.

💥Σκότωσαν μωρά στη μήτρα με αυτές τις τοξικές ενέσεις.

💥Ενδεχομένως καθιστώντας τις νεότερες γενιές άγονες ή στείρες.

💥Παγίδευσαν την κοινωνία και κατέστρεψαν τα προς το ζην.

💥Εξανάγκασαν εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν ενέσεις με αυτό το τοξικό δηλητήριο, ενώ απειλούν τις δουλειές τους, την υγειονομική περίθαλψη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνία.

💥Έκλεισαν σχολεία, στέρησαν από τα παιδιά δύο χρόνια από τη ζωή τους, επέβαλλαν μάσκες, ενθάρρυνανν τις διακρίσεις και την παρενόχληση όσων έχουν κοινή λογική και λειτουργικό μυαλό και είδαν όλη αυτή την απάτη ως κάτι τέτοιο.

Ο κατάλογος των ασυγχώρητων εγκλημάτων θα παραμείνει τόσο απόλυτα ασυγχώρητος εκτός αν γίνουν μαζικές δίκες και ακολουθήσουν μαζικές εκτελέσεις. Όσοι έχουν δώσει προσοχή ή έχουν υποφέρει προσωπικά από αυτά τα εγκλήματα γνωρίζουν ακριβώς πόσο ασυγχώρητα είναι.

Αμνηστία; Μετά την κήρυξη του πολέμου κατά της ανθρωπότητας πριν από δεκαετίες; Ένα γαμημένο κλαδί ελιάς;

...Ορίστε ένα κλαδί που αρμόζει στο αίτημα των καθαρμάτων :


Και να σκεφτείς ότι εξακολουθούν να κάνουν ενέσεις με αυτές τις αηδίες σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων βρεφών και παιδιών...

Μόνο ένας τρελός ή ένας τελείως αμετανόητος θα συνέχιζε με ένα τέτοιο σενάριο. Ή, κάποιος τόσο ολοκληρωτικά διεφθαρμένος από το σύστημα που του επιτρέπει να καταστρέφει τα νεανικά μυαλά με προπαγάνδα κατώτερης κατήχησης, ώστε να φέρεται όπως πραγματικά είναι : ένας ψυχοπαθής.

Η πιο πιθανή εξήγηση; Η Έμιλι Όστερ είναι άλλη μια ανίδεη ηλίθια που, ακόμη και μετά τα τελευταία δύο χρόνια, εξακολουθεί να εμπιστεύεται το κράτος, να εμπιστεύεται τους ειδικούς (θεωρεί τον εαυτό της έναν από αυτούς), να εμπιστεύεται την "επιστήμη" και να μην έχει ακόμη ιδέα για το τι πραγματικά συνέβη και, ως εκ τούτου, είναι τόσο κατάλληλη για να διδάξει ένα μάθημα για τοΝ "Covid" σε ένα πανεπιστήμιο της Ivy League, όσο και ο Μπιλ Γκέιτς για να διδάξει ένα μάθημα για την ηθική και την δεοντολογία, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται στην απομόνωση περιμένοντας την εκτέλεσή του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η καημένη η Έμιλι, ισχυρίζεται ότι στην αρχή ήταν σαν να βρισκόταν στο σκοτάδι. Δεν ήξερε ότι οι υφασμάτινες μάσκες δεν έκαναν τίποτα, ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση ήταν άσκοπη και ότι όλα αυτά ήταν μέρος μιας ψυχολογικής επιχείρησης για να αποανθρωποποιηθούν οι άνθρωποι και παράλληλα να τους κάνουν να φοβούνται μέχρι θανάτου, ώστε να πάνε και να κάνουν ενέσεις με τη μόνη βιώσιμη προαναφερθείσα "θεραπεία".

Η Emily Oster είναι τόσο αφοσιωμένη στην τυραννία του καθεστώτος, που είναι ικανή να σηματοδοτεί ταυτόχρονα την αρετή (χωρίς να ντροπιάζει τους άλλους), ενώ υπερασπίζεται τη χρήση καταναγκαστικών και απάνθρωπων μέτρων διάκρισης για να γίνουν αυτές οι θανατηφόρες τοξίνες ένεση, σε όσο το δυνατόν περισσότερα σώματα που δεν τις επιθυμούν...




Κανείς δεν ήταν εκτός ορίων για την 'λαμπρή' καθηγήτρια... Υποστήριξε σθεναρά τη στείρωση από το ελεγχόμενο από την Pfizer, Κέντρο για την Καταστροφή του Πολιτισμού (CDC) :




Και μόλις πριν από λίγους μήνες, έκανε παρεμβάσεις για το βιομηχανικό σύμπλεγμα εμβολίων της Big Pharma που σκοτώνει παιδιά εδώ και δεκαετίες μέσω του "μυστηριώδους" SΙDS. Το γνωρίζουμε και ως SADS για τους ενήλικους. :




Όπως κάλυψε το Unbekoming σε μια ανάρτηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τα "Εμβόλια" και τα βρέφη, "...78,3% των περιπτώσεων SΙDS συνέβησαν μέσα σε 7 ημέρες μετά τον εμβολιασμό", και "...Υπάρχουν 130 επίσημοι τρόποι για να πεθάνει ένα βρέφος, όπως κατηγοριοποιούνται στο ICD, και ένας ανεπίσημος τρόπος για να πεθάνει ένα βρέφος είναι : από μια θανατηφόρα αντίδραση στα εμβόλια" :



Το άρθρο της Emily Oster στο ελεγχόμενο από το καθεστώς έντυπο για αφελείς κρατικοδίαιτους ανόητους - The Atlantic, "Ας κηρύξουμε μια αμνηστία για την πανδημία" :




Αμνηστία; Ένας κλάδος ελιάς;


Αυτοί που δουλεύουν για τους παγκόσμιους τυράννους είναι τόσο παραπλανημένοι όσο και ανίδεοι και δεν αξίζουν τίποτα άλλο παρά χλευασμό, περιφρόνηση, γελοιοποίηση και "απομάκρυνση" από την κοινωνία.

Αυτοί που υπερασπίστηκαν αυτή την επίθεση κατά της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεσοαστών των αλαζονικών τάξεων των "ειδικών", δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι επιλέξιμοι για να εργαστούν σε οτιδήποτε που δεν είναι υποτυπώδης χειρωνακτική εργασία για έναν μόλις βιώσιμο μισθό, συμπεριλαμβανομένης της "καθηγήτριας" Oster.

Όσοι οργάνωσαν αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (όλοι γνωρίζουμε τα ονόματά τους) ή εκτέλεσαν οποιεσδήποτε άμεσες εντολές για λογαριασμό τους ως κρατικοί ή εταιρικοί λειτουργοί, θα πρέπει όλοι να δικαστούν και οι λίγες χιλιάδες κοντά στην κορυφή της ευθύνης θα πρέπει να έχουν έναν και μόνο έναν δρόμο για να τελειώσουν, μετά τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Το κλείσιμο μιας θηλιάς γύρω από το λαιμό τους και τις αλλαγές στη νομοθεσία για τον δημόσιο απαγχονισμό.




Μέχρι τότε :

Τίποτα δεν θα ξεχαστεί.

Όλα είναι ασυγχώρητα.

Και όλοι τους το αξίζουν.



Μια σύντομη ανασκόπηση του πώς προσποιήθηκαν μια παγκόσμια πανδημία


Μια σύντομη ανασκόπηση του πώς προσποιήθηκαν μια παγκόσμια πανδημία από τον Ιανουάριο του 2020 - Σεπτέμβριο του 2022 (σε ορισμένα μέρη δεν έχει τελειώσει) αφιερωμένη στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Brown που παρακολούθησαν το μάθημα "COVID" της Emily Oster για τις μαλακίες και την προπαγάνδα:

-Εξαπέλυσαν έναν ιό από το βιολογικό εργαστήριο επιπέδου 4 στο Γουχάν της Κίνας και ίσως με στρατιώτες στο Γουχάν της Κίνας για τους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες τον Οκτώβριο του 2019. Αν και τώρα ξέρουμε ότι ο ιός κυκλοφορούσε ήδη μήνες πριν από τα "πρώτα κρούσματα" (αν υπήρχε καθόλου για όσους πιστεύουν ότι υπήρξε ποτέ ιός)

-Το πού ταιριάζει η Κίνα σε όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Υπήρξε πραγματικός πανικός μεταξύ των ηγετών του κόμματος για τη θανατηφόρα δράση του ιού; Υπέθεσαν ότι δέχονταν "επίθεση" από την απειλή του ιού και έσπευσαν να χτίσουν ένα νοσοκομείο σε λιγότερο από μια εβδομάδα; Ή μήπως όλες οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ανθρώπους να καταρρέουν στους δρόμους ήταν απλώς παραστατικές ψυχολογικές επιχειρήσεις για να τρομάξουν τους δικούς τους ανθρώπους και τους ανθρώπους σε όλη τη Δύση;

-Η Κίνα εξακολουθεί να ακολουθεί μια εντελώς άσκοπη πολιτική μηδενικού κοροϊδοίού και να αποφεύγει τα εμβόλια mRNA για τον λαό της επειδή γνωρίζει κάτι για την τοξικότητα της πρωτεΐνης αιχμής του ιού ή είναι απλά για να κρατήσει τον πληθυσμό της φοβισμένο και υπάκουο και πάντα κάτω από την μπότα του ολοκληρωτικού κόμματος;

-Αυτή θα είναι η τελευταία αναφορά στην Κίνα. Ένα άλλο σημείο ατελείωτης διαμάχης είναι ο ιός. Υπάρχει ιός; Έχει ανιχνευθεί και απομονωθεί ως αιτία της ασθένειας; Για τους σκοπούς της πανδημίας και όλων των σχετικών πολιτικών αποφάσεων, μόνο η ιδέα ενός ιού ως μια πάντα παρούσα απειλή είχε ποτέ σημασία. Η συζήτηση για την ύπαρξη ενός ιού είναι άσκοπη, ήταν απλώς η πηγή του φόβου που χρησιμοποιήθηκε για τη διεξαγωγή της ψευτο-Πανδημίας.

-Οι δοκιμές για την παρουσία του ιού ήταν εντελώς στημένες. Επιβλήθηκαν άχρηστες μάσκες και απάνθρωπες τελετουργίες για την "πρόληψη της εξάπλωσής του". Και αργότερα τα "εμβόλια" θα αποδειχθούν όχι μόνο αναποτελεσματικά στο να σταματήσουν την εξάπλωση και να περιορίσουν τα συμπτώματα, αλλά και θανατηφόρα. Επομένως, μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη λέξη "σταγόνα" με τη λέξη ιός και όλα όσα ακολουθούν διαδραματίζονται με την ίδια αμηχανία και ανούσια σημασία.

-Όπως επισημαίνει ο Dr. Michael Yeadon - πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι εξακολουθεί να είναι πιθανό κάθε μεμονωμένη περίπτωση συμπτωμάτων γρίπης ή κρυολογήματος να μετονομάστηκε σε Covid μέσω εσφαλμένων συστημάτων δοκιμών. Τα συμπτώματα της γρίπης ευθυγραμμίζονται με τα δηλωθέντα συμπτώματα Covid τα οποία ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν για δύο χρόνια. Μήπως απλά επαναταξινομήθηκε ως Covid, μαζί με άλλες αναπνευστικές ασθένειες και βακτηριακή πνευμονία;

-Επέτρεψαν στη γρίπη να επανεμφανιστεί ως δια μαγείας το έτος μετά τη μαζική εκστρατεία εμβολιασμού. Τα ίδια τα στοιχεία του CDC δείχνουν μόνο λίγα κρούσματα γρίπης για τον χειμώνα του 2020-2021, όταν ξεκίνησε ο μαζικός εμβολιασμός - μόλις 9 μήνες μετά τα πρώτα λουκέτα και λιγότερο από ένα χρόνο από τότε που οι φαρμακευτικές εταιρείες πήραν το γονιδίωμα του "ιού" από την Κίνα. Μήπως μέτρησαν όλα αυτά τα κρούσματα γρίπης ως Covid για να κρατήσουν την υστερία ενισχυμένη ώστε ο κόσμος να σπεύσει να πάρει το "εμβόλιο" που ήξερε ότι δεν ήταν καν "εμβόλιο";

-Ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο (εκτός από τις συντονισμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις μέσω της προπαγάνδας) ήταν τα τεστ PCR. Ο βραβευμένος με Νόμπελ εφευρέτης Dr. Kary Mullis πέθανε βολικά σε ηλικία 74 ετών τον Αύγουστο του 2019 από "πνευμονία" (ενώ τον Αύγουστο - στο Σαν Ντιέγκο - ήταν ένας υγιής σέρφερ) ακριβώς την ώρα που η προσομοίωση της πανδημίας Event 201 προετοιμάστηκε από όλα τα μέρη που διαχειρίστηκαν την φάρσα μετά την απελευθέρωση του "ιού".

-Ο Mullis υποστήριξε περίφημα ότι το τεστ PCR μπορεί να "βρει τα πάντα σε οποιονδήποτε" αν το κατώφλι του κύκλου γυρίσει αρκετά ψηλά". Ο Mullis αποκάλεσε τον Dr. Fauci, επικεφαλής του NIAID, έναν ψεύτικο γιατρό που δεν γνωρίζει τίποτα για τίποτα. Ο Dr. Fauci θα παραδεχτεί το φθινόπωρο του 2020 ότι το CT ήταν πάνω από 30 και 35 κατά τη διάρκεια του "θανατηφόρου εαρινού κύματος" που οδήγησε σε παγκόσμια λουκέτα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως συντονισμένη εκστρατεία φόβου για μαζική συμμόρφωση.

-Πολλοί ορισμοί άλλαξαν (η ιστορία διαγράφηκε), συμπεριλαμβανομένου του ορισμού του εμβολίου. Αυτό ήταν το κλειδί για τη διαχείριση των προσδοκιών των ανθρώπων, καθώς οι κυρίαρχες αφηγήσεις άρχισαν να καταρρέουν. Απλώς μετακινούσαν τα γκολπόστ σε κάθε κατάρρευση και επινοούσαν πράγματα στην πορεία. Οι άνθρωποι "εμπιστεύονταν τους ειδικούς", όπως τους έλεγαν τα αιχμάλωτα μέσα ενημέρωσης που εργάζονταν για τους διοργανωτές της ψευτο-πανδημίας.

 -Όλες οι πληροφορίες διαχειρίζονταν μέσω της Big Tech και των "έγκυρων" εταιρικών συνεργατών των μέσων ενημέρωσης που δημοσίευαν μόνο τις εγκεκριμένες από το CDC και τον ΠΟΥ αφηγήσεις, διέγραφαν κάθε περιεχόμενο που εξέθετε τα ψέματά τους και έβαζαν στη μαύρη λίστα και απαγόρευαν χρήστες που τολμούσαν να αμφισβητήσουν τις "έγκυρες" πηγές.

-Οποιαδήποτε αναζήτηση στο Google μέχρι σήμερα αποκαλύπτει 20 σελίδες αποτελεσμάτων που είναι ουσιαστικά "ελεγμένα" ψέματα ή προπαγάνδα του καθεστώτος. Ενώ εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter λογόκριναν δισεκατομμύρια περιεχόμενο και απαγόρευσαν εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων και γιατρών που τόλμησαν να διαφωνήσουν με τις επίσημες αφηγήσεις.

-Οι ειδικοί σε θέματα συμπεριφοράς και οι ψυχολόγοι χρησιμοποιήθηκαν ως όπλα για να προετοιμάσουν τις μάζες για το όλο γεγονός. Χρησιμοποίησαν τον αόρατο φόβο και τις απειλές θανάτου σε αγαπημένα πρόσωπα για να αποδεχτούν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για τα πάντα, από τη θανατηφόρα δράση του ιού μέχρι την αποτελεσματικότητα των εξαιρετικά αναποτελεσματικών μέτρων. Οι ΗΠΑ το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ξόδεψαν δισεκατομμύρια αγοράζοντας παράγοντες επιρροής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφημίσεις, τηλεοπτικούς διασκεδαστές, όπως παρουσιαστές νυχτερινών τοκ σόου, και παιδικά προγράμματα, κάθε δημογραφική ομάδα αποτέλεσε στόχο ψυχολογικής επίθεσης και συμπεριφορικής αφομοίωσης.

-Προσληφθείσες ομάδες ψυχολόγων συμπεριφοράς δημιούργησαν μια λατρεία, με ηγέτες κυβερνητικούς "ειδικούς", οι οποίοι διακινούνταν κάθε βράδυ στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης για να καθιερώσουν τη γλώσσα και την πλαισίωση των γεγονότων, ώστε ο πληθυσμός να ΕΚΠΑΙΔΕΎΕΤΑΙ πώς να σκέφτεται για τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και πώς να επικοινωνεί για τα γεγονότα με τους άλλους.

-Οι άνθρωποι μετατράπηκαν σε μαθητές για να διαδώσουν την προπαγάνδα σε άλλους, ενώ παράλληλα συκοφαντούσαν τους ελεύθερα σκεπτόμενους που έθεταν άβολες ερωτήσεις. Όσοι δεν ακολουθούσαν τις επιταγές της αίρεσης εξοστρακίζονταν και εξορίζονταν από την κοινωνία.

-Σχεδόν όλα τα έθνη του κόσμου συμμετείχαν στο προετοιμασμένο θέατρο βιοτρομοκρατίας. Λίγοι Αφρικανοί ηγέτες που αρνήθηκαν να προπαραγγείλουν τα "εμβόλια" υπέστησαν ύποπτους θανάτους.

 -Τα ευαγγέλια της πανδημίας επαναλήφθηκαν από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους κόμβους εξουσίας, σαν να διάβαζαν όλοι από τα ίδια προετοιμασμένα σενάρια, γιατί έτσι ήταν. Αυτά περιλάμβαναν: "Ακολουθήστε την επιστήμη", "Εμπιστευτείτε τους ειδικούς" και "δύο εβδομάδες για να ισοπεδώσετε την καμπύλη". Προβλέπονταν τελετουργίες για να τις εκτελούν οι μαθητές ως ιεραπόστολοι που διαδίδουν τα ευαγγέλια, "κοινωνική αποστασιοποίηση", "η μάσκα σου με προστατεύει", "μείνε σπίτι να βοηθήσεις τις tik tok χορεύτριες νοσοκόμες των άδειων νοσοκομείων που πληρώνονται 15 φορές το μηνιαίο μισθό τους για να σκοτώνουν συνταξιούχους", "χειροκροτήστε το ΕΣΥ έξω από το σπίτι σας κάθε Παρασκευή" κ.λπ. κ.λπ. Μόλις οι άνθρωποι φοβήθηκαν αρκετά, ήξεραν ότι μπορούσαν να τους κάνουν να κάνουν τα πάντα.

-Όλοι οι "ειδικοί" αποδείχθηκε ότι έκαναν εντελώς λάθος στις προσομοιώσεις τους και στη μελλοντική μοντελοποίηση των πάντων, συμπεριλαμβανομένης της μολυσματικότητας και της θνησιμότητας των ιών. Αυτό δεν ήταν ανικανότητα ή αποτυχία. Ήταν σχεδιασμένο. Οι προβλέψεις τους ήταν οπουδήποτε από 5x έως 50x πιο διογκωμένες προς το φόβο και το θάνατο.

-Η άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 ήταν για να κερδίσουν χρόνο για τα θανατηφόρα εμβόλια. Οι πρώιμες θεραπείες καταστέλλονταν, και οι συνταξιούχοι απομονώνονταν και δολοφονούνταν με θανατηφόρα νοσοκομειακά πρωτόκολλα (συμπεριλαμβανομένου του εγκεκριμένου από τον Fauci Remdesivir, το οποίο οι νοσοκόμες των νοσοκομείων άρχισαν να αποκαλούν "Run-death-isnear") για να ενισχύσουν τον "κίνδυνο" ώστε να κρατήσουν τους ανθρώπους αγχωμένους και φοβισμένους, κάτι που ενισχύθηκε μόνο με περαιτέρω κοινωνική απομόνωση και τακτικές απανθρωποποίησης που δεν επέτρεπαν στους ανθρώπους να βλέπουν πρόσωπα, αγαπημένα πρόσωπα ή να αλληλεπιδρούν με άλλους ανθρώπους. Η τοποθέτηση των ασθενών σε αναπνευστήρες σχεδόν εγγυόταν τον θάνατο.

-Η κυβέρνηση έδωσε κίνητρα για όλα αυτά τα πρωτόκολλα (CARES ACT) με μπόνους στα νοσοκομεία για θετικές εξετάσεις, remdesivir, αναπνευστήρες και θανάτους. Οι διοικητές των νοσοκομείων εξαργύρωναν σκοτώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς, ενώ κατασκεύαζαν στατιστικά στοιχεία για την αιτία θανάτου - πάντα το Covid - ακόμη και αν η πραγματική αιτία ήταν αυτοκινητιστικό ατύχημα ή καρκίνος.

-Τα μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις διαμόρφωσαν εκατομμύρια ανθρώπους να φοβούνται τα μετρητά που μπορεί να είναι βρώμικα και να μεταφέρουν "τον ιό". Τα μετρητά είναι μη ανιχνεύσιμα και συνδέονται με την ελευθερία, την οποία τα κράτη θέλουν να εξαλείψουν μέσω των ψηφιακών νομισμάτων που είναι προγραμματιζόμενα και δίνουν στο κράτος τον πλήρη έλεγχο της ζωής των ανθρώπων

-Τον Ιούνιο του 2020 δημοσιεύτηκε το βιβλίο του Klaus Schwab "The Great Reset" με τη φράση "build back better", η οποία χρησιμοποιήθηκε από όλες σχεδόν τις δυτικές κυβερνήσεις. Οι ελεγκτές γεγονότων των εταιρικών μέσων ενημέρωσης πέρασαν δύο χρόνια αποκαλώντας τη Μεγάλη Επαναφορά "θεωρία συνωμοσίας", ακόμη και μετά τη δημοσίευση του βιβλίου

-Τα "εμβόλια" ήταν πάντα σε αναμονή, περίμεναν, προωθούνταν μέσω ψεύτικων δοκιμών όπου τα δεδομένα σκόπιμα αποσιωπούνταν ή αλλοιώνονταν, αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα προκαθορισμένο. Αυτά τα "εμβόλια" επρόκειτο να πετύχουν ό,τι κι αν γινόταν και να αποτελέσουν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ θεραπεία για τους ανθρώπους ώστε να πάρουν πίσω τις ελευθερίες τους και να είναι "ασφαλείς" από έναν ιό που μπορεί να μην υπήρξε ποτέ...

-Όλες οι κυβερνήσεις και οι φαρμακοβιομηχανίες ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι τα εμβόλια δεν σταματούσαν τη μετάδοση του ιού και παρόλα αυτά έλεγαν ψέματα στους πληθυσμούς τους ούτως ή άλλως για 9 μήνες έως ένα χρόνο, μετακινώντας συνεχώς τους στόχους σε: α ) Οδηγεί σε ήπια μόνο συμπτώματα β) δεν θα νοσηλευτείς γ) δεν μπορείς να πεθάνεις αν κάνεις το εμβόλιο κλπ. Ακόμα προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν με αυτή την τοξική μαλακία.

 -Γιατί να κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για να ξεγελάσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους ώστε να κάνουν αυτές τις ενέσεις; Διαβάστε το "Lasting Legacy of Trojan Horses" του Andreas Oehler για το πώς οι μηχανικοί της Mode-RNA προειδοποίησαν το περιεχόμενο των φιαλιδίων: Φτιάξτε mRNA που κωδικοποιεί μεταλλαγμένες εκδόσεις των CYP19A1 και CDKN1B σε μικρότερες ποσότητες. Το τελευταίο από τα οποία πηγαίνει στις ωοθήκες. Η στειρότητα και η υπογονιμότητα ήταν πιθανότατα ένας από τους στόχους τους για όποιον επιβιώσει μακροπρόθεσμα.

-Οι νανοδομές αυτών των "εμβολίων" είναι πιθανότατα μέρος ενός υπερανθρωπιστικού πειράματος που μπορεί να συγκεντρώσει μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο, αλλά πιθανότατα περιλαμβάνει τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και συχνοτήτων 5G.


Αμνηστία; Ένας κλάδος ελιάς;


Ο Αυστραλός Δρ Ντέιβιντ Νίξον αποκαλύπτει τα ευρήματά του για νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των "εμβολίων" κοροϊδοϊού, καθώς και για μικροτεχνολογία, η οποία είναι μεγαλύτερη από τα προηγούμενα ευρήματα νανοτεχνολογίας στο εσωτερικό των φιαλιδίων. Συζητά επίσης πώς η προστασία των φιαλιδίων μέσα σε έναν κλωβό Faraday (γειωμένη μεταλλική οθόνη που περιβάλλει ένα κομμάτι εξοπλισμού για να αποκλείσει τις ηλεκτροστατικές και ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις) σταμάτησε τη δημιουργία των δομών.

Ο Dr. Mark Hobart συζητά τη νέα Νομοθεσία (Health Practitioner Regulation National Law and Other Legislation Amendment Bill 2022) που αποφασίζεται την επόμενη εβδομάδα στο Κοινοβούλιο, η οποία, όπως λέει, θα μετατρέψει όλους τους Αυστραλούς γιατρούς σε "πράκτορες της κυβέρνησης", αφαιρώντας πλήρως τη δυνατότητα επιστημονικού διαλόγου και τη δυνατότητα των γιατρών να θεραπεύουν επαρκώς τους ασθενείς τους στο μέλλον. Συνέχεια εδώ

Ο Δρ Ντέιβιντ Νίξον αποκαλύπτει πλάνα που δεν έχουν δει ποτέ στον κόσμο - πλάνα σε πραγματικό χρόνο από τη νανοτεχνολογία στο εσωτερικό των εμβολίων του κοροϊδοϊού που συναρμολογούν ρομποτικούς βραχίονες που καθοδηγούν την ανάπτυξη της νανοτεχνολογίας :



Δείτε τον Dr. Micheal Yeadon να προειδοποιεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια της βιοτρομοκρατίας και της τυραννίας ήταν ένα παγκοσμίως συντονισμένο γεγονός και τα χειρότερα έρχονται... :



Ποιος είναι ο Dr. Michael Yeadon;

"Είμαι 41 χρόνια στις βιοεπιστήμες και ήμουν επικεφαλής της παγκόσμιας έρευνας και αντιπρόεδρος της αναπνευστικής μονάδας της Πφάιζερ (1995-2011)".


Πηγή - Απόδοση στα Ελληνικά/προσθήκες/κεφαλίδα : Α.Τ.