3 Ιουλ 2020

Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!


Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!

Ήρθε η ώρα να κυβερνήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα μάς!

Γίνετε ομολογητές του Άρθρου 120 του Συνταγματικού Δικαίου του έθνους μάς!

Καλύψτε το κενό εξουσίας το οποίο υπάρχει, καταθέτοντας την ομολογία σας, στο Ανώτατο τριαδικό Δικαστήριο του έθνους των Ελλήνων που απορρέει από το Άρθρο 12Ο !

Σταματάμε όλες τις διαδικασίες που είναι παράνομες και εις βάρος των Ελλήνων ενώ κανείς από όλους αυτούς δεν έχουν δικαίωμα σύσταση σε σώμα!

Γίνετε θεματοφύλακες τήρησης Του συνταγματικού Δικαίου του έθνους μας!

ΤΟ Άρθρο 3 & 4 του Ο.Η.Ε προστατεύει τούς αυτόχθονες γηγενείς λαούς και έχουμε το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης της Αυτονομίας της Αυτοδιοίκησης και της Αυτοχρηματοδότησης!

Για ποιόν λόγο έχουμε λοιπόν αυτούς τους αλλογενείς που παρανόμως βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας μας ενώ είναι Όλοι μια Συμμορία σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού των Ελλήνων και του Έθνους μας!

Δεν μπορεί να φέρνουν εδώ τους συγγενείς τους να τους τα παρέχουν Όλα δωρεάν και Εσύ Έλληνα Μου να πληρώνεις τους κλεφταράδες που φωνάζουν να φύγουν οι Νοικοκυραίοι!

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή από την ημέρα που παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία έχασαν όλες τις εξουσίες και είναι Όλοι έκπτωτοι και ιδιωτικές εταιρείες με φορολογικό μητρώο με έδρα την Νέα Υόρκη ΕΛΛΑΣ ΑΕ!

Δεν νοείται να μάς λένε τα τσιράκια του Σιωνισμού ότι έχουμε μόνο υποχρεώσεις και να συνεχίζουν να μάς γενοκτονούν μέσα στην ίδια μάς Την πατρίδα διώχνοντας τα παιδιά μας διώχνοντας τους Έλληνες από την Ελλάδα μάς!   [Πηγή] - Διαμόρφωση/φωτό:Α.Τ.