17 Ιουλ 2020

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΟΠΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ


ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ (ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ) ΑΠΕΙΛΗ


  • Η στρατηγική αυτή επαναλαμβάνεται κάθε φορά που οι κυβερνήσεις έπρεπε να αποσπούν την προσοχή του κοινού από τις αποτυχίες τους.

Το 1976, ο συνιστώμενος από το κράτος μαζικός εμβολιασμός κατά της «γρίπης των χοίρων» είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση παράλυσης, αναπνευστικής ανακοπής και θανάτων. Αυτή η τραγωδία, θα έπρεπε να έχει διδάξει τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας ότι, ενόψει της επιστημονικής αβεβαιότητας σχετικά με την ασφάλεια ενός εμβολίου, είναι καλύτερα να σκέφτονται πολύ προσεκτικά πριν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις.

Όλοι βρισκόμαστε σε κατάσταση απομόνωσης. Μια κατάσταση που δημιουργεί το υπερβολικό άγχος. Υποτίθεται ότι αναμένεται η ταχεία δοκιμή ενός εμβολίου που μπορεί να προκαλέσει ή να μην προκαλέσει περισσότερη βλάβη.

Η φρενήρης διαφημιστική εκστρατεία για την γρήγορη κυκλοφορία εμβολίων, χωρίς κανένα έλεγχο πριν και κατά την αδειοδότησή τους, επιταχύνεται και οι κατασκευαστές τους θα είναι απαλλαγμένοι από κάθε ευθύνη.

Τί θα μπορούσε να είναι πιο τρομακτικό από το ευρέως διαδεδομένο γράφημα (του τρομκρατικού Παγκόσμιου Χάρτη του Κοροναϊού του John Hopkins) που δείχνει όλο τον πλανήτη σα να έχει πάρει φωτιά;


Το γράφημα στον ιστότοπο Johns Hopkins για τα κρούσματα του κοροναϊού σε παγκόσμιο επίπεδο και οι οδηγίες για «lockdown» (δηλαδή για τη νέκρωση της κοινωνίας και της οικονομίας) παραπλανούν σκανδαλωδώς τον κόσμο σε σχέση με την πραγματικότητα της απειλής. Ο αυξανόμενος αριθμός περιπτώσεων αντιπροσωπεύει τον σωρευτικό αριθμό επιβεβαιωμένων περιπτώσεων. Στις ΗΠΑ, η μεγάλη πλειοψηφία των μολυνθέντων ανθρώπων δεν έχει ελεγχθεί.

Όμως, οι ελλείψεις σε ιατρικά είδη και ιατρικά μηχανήματα είναι πραγματικές. Παρόλα αυτά, απαγορεύεται στους γιατρούς και στις νοσοκόμες να λένε την αλήθεια για την κατάσταση! Το Medscape κάνει δυσμενείς αναφορές για το καθεστώς εργασίας των γιατρών και των νοσηλευτών που αντιμετωπίζουν περιπτώσεις COVID-19.

Εύλογη ερώτηση: Ποιο συμφέρον εξυπηρετεί η υποκίνηση του φόβου και ο εξαναγκασμός του κόσμου σε μια καταστροφική οικονομική διακύμανση;

  • Η ατζέντα της Ευγονικής των ελίτ εστιάζεται στον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.
  • Εάν επιμένουμε στην άσκηση της ελευθερίας μας και στο δικαίωμά μας στη συνειδητή συναίνεση, δεν θα έχουν πλήρη έλεγχο πάνω μας.

Το ερώτημα είναι: Πώς οι άνθρωποι που ζουν σε φαινομενικές δημοκρατίες δέχονται πρωτοφανείς κυβερνητικές απαγορεύσεις και παραιτούνται πρόθυμα από τις κατακτημένες, με σκληρούς αγώνες, ελευθερίες τους, τις οποίες εγγυάται στους πολίτες των ΗΠΑ η Πρώτη Τροποποίηση του Συντάγματος

«Τροπολογία 1 – Ανεξιθρησκεία, Ελευθερία του τύπου και της έκφρασης (1791): Κογκρέσο δεν θα εγκρίνει νόμο που θα υποστηρίζει την εγκαθίδρυση θρησκείας ή που θα απαγορεύει την ελεύθερη θρησκευτική λατρεία ή που θα περιορίζει την ελευθερία του λόγου ή του τύπου ή το δικαίωμα του λαού να συνέρχεται ειρηνικά και να αιτείται στην Κυβέρνηση σχετικά με την ικανοποίηση παραπόνων του».

Θα αποποιηθούν οι άνθρωποι του δικαιώματός τους παίρνουν οι ίδιοι τις ιατρικές αποφάσεις για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους;

Στη Δανία έχει ήδη γίνει αυτό ακριβώς: Στις 13 Μαρτίου 2020, θεσπίστηκε στη Δανία ένας νόμος που δίνει στις υγειονομικές αρχές την εξουσία να εξαναγκάζουν τους πολίτες να ελέγχονται και να εμβολιάζονται για τον κοροναϊό, παρόλο που σήμερα δεν υπάρχει εμβόλιο για τον ιό. [Δανία, 13 Μαρτίου 2020]

Ο Jens Elo Ryter, καθηγητής του δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, λέει ότι συντελέστηκε ένα το κβαντικό άλμα προς τα πίσω, όταν δήλωσε ότι:

«Η κατάσταση είναι χωρίς προηγούμενο στην πολιτική και στη νομική ιστορία της Δανίας. Είναι σίγουρα η πιο ακραία ρύθμιση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά την τρομοκρατική επίθεση το 2001, υπήρξαν ισχυρές παρεμβάσεις σε διάφορες νομοθετικές ρυθμίσεις για την τρομοκρατία. Αλλά αυτό που γίνεται σήμερα, προχωράει πολύ περισσότερο».

Θα υποχωρήσουν και πάλι οι λαοί των δυτικών δημοκρατιών, όπως είχαν υποχωρήσει στη ναζιστική μάστιγα;

Vera Sharav - 9 Απριλίου 2020

Δείτε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ: «We’re Living in 12 Monkeys» :



ΠΡΟΣΘΗΚΗ TOY ΚΛΕΑΝΘΗ ΓΡΙΒΑ:

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ BILL GATES ΚΑΙ «ΔΩΡΑ» ΦΕΡΟΝΤΕΣ


  • Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

Φωτό από παλαιότερο "καλωσόρισμα" στο κάθαρμα

Ο Gates βρίσκεται στην κορυφή της ολιγαρχικής ελίτ του πλανήτη και κάθε ενέργειά του εξυπηρετεί μια και μόνο σκοπιμότητα: την συγκέντρωση επιρροής και ισχύος μέσω της εξαγοράς των βασικών ρυθμιστικών οργανισμών που παίζουν, εμμέσως ή αμέσως ρόλο ως μηχανισμοί εθνικής και παγκόσμιας διακυβέρνησης, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μέχρι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με στόχο να επιβάλλει τις ευγονικές εμμονές του μέσω πολλών φιλόδοξων προγραμμάτων επιτήρησης και συμμόρφωσης του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, που υλοποιούνται στα πεδία των εμβολίων, του περιορισμού των γεννήσεων με την στείρωση των γυναικών (προς το παρόν μόνο στις χώρες τις Αφρικής), της επιβολής των εμφυτευόμενων τσιπ που κατασκευάζονται στο MIT (και θα εξακολουθήσουν να κατασκευάζονται), ως εργαλείων του γενικότερου προγράμματος επιτήρησης και συμμόρφωσης των ανθρώπων.

Σ’ αυτό το πεδίο, μεταξύ αυτών που αποτελούν ήδη πραγματικότητα, εντάσσονται:


  • Το QUANTUM-DOT TATTOO που εντοπίζει εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
  • Το ID2020 ένα μικροτσίπ που στοχεύει στον εντοπισμό ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων που δεν διαθέτουν έγγραφα ταυτότητας, το οποίο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και έχει ενσωματωθεί στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη. (!)
  • Τα εμφυτεύματα μικροκυκλώματος που αναγνωρίζει ραδιοσυχνότητες(RFID), παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, καθώς και στον έλεγχο των αποσκευών από την Delta Airlines, και θα χρησιμοποιηθούν επίσης και για τον έλεγχο των γεννήσεων, μαζί με τα στειρωτικά εμβόλια, εντασσόμενα σε ένα άλλο πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού του Ιδρύματος Bill & Melinda Foundation, το FP2020, το οποίο ιδρύθηκε το 2012.

  • Στη σύγχρονη εκδοχή του έργου, ο παράφρονας μυστακοφόρος μακελάρης του 20ου αιώνα δεν κρατάει περίστροφο, αλλά μια σύριγγα.
  • Ο Bill Gates δεν ονειρεύεται τον «Θαυμαστό Καινούριο Κόσμο» του Huxley. Τον απεργάζεται μεθοδικά και ήδη ζει μέσα σ’ αυτόν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ


Είναι προφανές ότι από την εποχή του Κατηγορώ του Εμίλ Ζολά μέχρι σήμερα, η δημοσιογραφία έχει υποστεί αλλεπάλληλες μεταλλάξεις που την μεταμόρφωσαν από αυστηρό κριτικό της εξουσίας σε δουλικό απολογητή και προπαγανδιστή της.

Αλλά, εάν υπάρχουν δημοσιογράφοι που εξακολουθούν να εμπνέονται από τις μεγάλες στιγμές της δημοσιογραφίας του παρελθόντος, θα μπορούσαν να βοηθήσουν το κοινό να σχηματίσει μια καθαρή εικόνα των σκοπιμοτήτων που εξυπηρετεί η κατασκευή του τρόμου για τον κοροναϊό, θέτοντας επίμονα στους υγειονομικούς «αξιωματούχους» της κρατικής εξουσίας, ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΟΤΕ):

(1) Πόσοι θάνατοι από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν στη χώρα κατά στο πρώτο τρίμηνο των ετών 2015-2019 και πόσοι στο πρώτο τρίμηνο του 2020 (του… κοροναϊου);

(2) Πόσοι θάνατοι από εποχική γρίπη σημειώθηκαν στη χώρα κατά το χειμώνα 2018-2019 και πόσοι κατά τον χειμώνα 2019-2020 (του… κοροναϊου);

Οι απαντήσεις θα αποδείκνυαν εάν ο (καλλιεργημένος) πανικός για τον κορονοϊός έχει κάποια βάση ή θα εξελιχθεί σε ένα κραυγαλέο φιάσκο, έχοντας πετύχει κάποιους ανομολόγητους πολιτικούς και οικονομικούς στόχους.

Κλεάνθης Γρίβας - 11/4/2020- ΣΥΝΕΧΕΙΑ :  ΕΔΩ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΦΩΤΟ : Α.Τ.