20 Ιουλ 2020

Και για τέταρτη μέρα η σύνοδος κορυφής . Μια αποτυχία της θα φέρει και πολιτικές εξελίξεις στην χώρα.Η κατάσταση γίνεται όλο και δυσκολότερη για την Ελλάδα.Όχι μόνο πάει σε ν έ ο μ ν η μ ό ν ι ο αλλά κ α ι με δ υ σ κ ο λ ό τ ε ρ ο υ ς όρους.

Η σύνοδος κορυφής συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα, γεγονός που θα πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς οι ευρωπαίοι διαπραγματεύονται σκληρά και η ελληνική πλευρά απλώς ακούει με τα χέρια δεμένα. Μια ενδεχόμενη αποτυχία και επιστροφή του Μητσοτακη με άδεια χέρια θα φέρει τεκτονικό σεισμο στο κυβερνών κόμμα καθώς είναι όλοι ενωμένοι γιατί περιμένουν τα λεφτά από τους ευρωπαίους. Αν ο Μητσοτάκης αποτύχει να φέρει ζεστό χρήμα στη χώρα με οποιοδήποτε κόστος ( ακόμη και με νέο μνημόνιο ) τότε δεν θα είναι για πολύ ακόμη πρωθυπουργός.

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα τελειώνουν τα ψέματα. Μπαίνουμε σε νέο μνημόνιο και αλλάζουν όλα δραματικά.

Σήμερα το απόγευμα οι ευρωπαίοι ηγέτες θα συναντηθούν ξανά στην σύνοδο κορυφής. Βέβαια καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και τετ α τετ κάποιων εξ αυτών που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα της συνόδου.

Η κατάσταση γίνεται όλο και δυσκολότερη για την Ελλάδα. Όχι μόνο πάει σε νέο μνημόνιο αλλά και με δυσκολότερους όρους.

Από την ΝΔ και την κυβέρνηση θέλουν τα λεφτά παση θυσία και με οποιουσδήποτε όρους. Δεν τους ενδιαφέρει πόσο σκληρό θα είναι το νέο μνημόνιο. Θέλουν να έρθουν τα λεφτά για να φάνε οι δικοί τους άνθρωποι.

Η επιλογή του Μητσοτακη είναι μονόδρομος αν θέλει να παραμείνει στην εξουσία. Αλλιώς όλο και κάποιος νέος Παπαδήμος θα βρεθεί στην πορεία.


Τσάμπα μάγκες, στις πλάτες των Ελλήνων!

 

Ο αυστριακός καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτζ, ουσιαστικά έβαλε βέτο για το ταμείο ανάκαμψης. Οι μεταμεσονύχτιες δηλώσεις του εξηγούσαν και τον λόγο: Δεν θέλει μακροπρόθεσμη ένωση του χρέους! Κοινώς, ο υποτιθέμενος εταίρος σε μία οικονομική ένωση, θέλει μόνο τα έσοδα και όχι τα χρέη!

Δεν θέλει δηλαδή ο αυστριακός καγκελάριος να μοιραστεί τον παράδεισο του για παράδειγμα με την κόλαση της Ελλάδας. Η οποία έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους. Και δεν βγαίνει ο Μητσοτάκης να του πει ότι η Ελλάδα είναι καταχρεωμένη, γιατί φυλάει μαζί και τα σύνορα της Αυστρίας! Διότι οι έλληνες με τις θυσίες τους, το αίμα τους, τον ιδρώτα τους και τα δισεκατομμύρια που ξοδεύουν ετησίως, συντηρούν μια πολεμική μηχανή για να ανακόψουν την τουρκική λαίλαπα που απειλεί την ίδια την Ευρώπη!

Και το κάνει απολύτως μόνη της, τελείως αβοήθητή. Οι καλοσιδερωμένες στολές των αυστριακών φτεροφόρων, υπάρχουν επειδή προηγήθηκαν οι ματωμένες στολές του Γιαλοψού, του Καραθανάση, του Βλαχάκου. Ο οικονομικός παράδεισος της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στην μεγαλοψυχία της κατεστραμμένης στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο Ελλάδος, που τους χάρισε τα χρέη, ενώ η ίδια παρέμεινε καταχρεωμένη έως και σήμερα.

Η ευμάρεια των επιχειρήσεων της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στο άρμεγμα των ελλήνων πολιτών, με τις επαίσχυντες συμβάσεις των πολυεθνικών τους, που σύναψαν διεφθαρμένοι έλληνες πολιτικοί κάνοντας πλούσια την κάθε Siemens και την κάθε Novartis. Ας προσέχουν λοιπόν οι καλοσιδερωμένοι των Βρυξελλών, διότι υπάρχει και μία περίπτωση στο εγγύς μέλλον τα σύνορα τους να τα φυλάνε οι σκοπιανοί. Και τότε οι τούρκοι θα κάνουν περίπατο μέχρι την Βιέννη  Πηγή

Η Ελλάδα, για να παίξει το "παιχνίδι" τους, θα πρέπει να ελεγχθεί απόλυτα


Αυτόν τον έλεγχο έχει αναλάβει η Γερμανία. Εφόσον λοιπόν στόχος της Γερμανίας είναι να απομονώσει την Ελλάδα, για να τη λεηλατήσει σε βαθμό αναίμακτης κατάκτησης, θα πρέπει να μπορεί να τη διατηρεί υπό μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας. Επιθυμεί αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι να έχει καί "μαστίγιο" καί "καρότο", για να την ελέγχει απόλυτα. Γι' αυτόν τον λόγο έχει ανάγκη την Τουρκία και το Ισραήλ και εξαιτίας αυτής της ανάγκης παίζει αυτό το παιχνίδι με τους μυστικούς συμμάχους. Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του "έκφραση", είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε "εργολάβους" και αυτοί είναι οι ρόλοι τόσο της Τουρκίας όσο και του Ισραήλ. Ο ένας θα είναι ο "κακός" της ιστορίας και ο άλλος ο "καλός" …Το γνωστό παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα για τους Γερμανούς είναι να μην αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που τους παίζουν, γιατί δεν θα μπορούν να τους διατηρούν "ομήρους".
 
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον νέο σχεδιασμό;    [Πηγή]