29 Ιουλ 2020

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ

Οι διαταγές των κατακτητών, όπως είχαμε πει, ήταν οι μάσκες να φοριούνται παντού και τα σουπερ μάρκετ ήταν απλά ο προάγγελος μιας προδιαγεγραμμένης εξέλιξης. Μιας εξέλιξης που περιορίζει όχι απλά την ελευθερία των ανθρώπων αλλά μέχρι και την ίδια την αναπνοή μας διαρκώς, δίνοντας ένα δείγμα του πόσο μακριά είναι ικανοί να φτάσουν για να υλοποιήσουν την άκρατη εξουσιομανία τους. 

Επίσης μας δείχνουν ότι θα εντείνουν τον πόλεμο εναντίον των αντιφρονούντων με τη χρήση λογής λογής πλήρως ελεγχόμενων τηλεοπτικών παπαγάλων οι οποίοι θα μας προσδίδουν κάθε είδους αρνητική ταμπέλα ακόμα και ψυχασθένεια.


ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. O διαμοιρασμός δεν είναι απαραίτητο να γίνει δημόσια. Μπορείς να το μοιραστείς και μέσω μηνυμάτων και email με όσους έχουν καταλάβει ή έχουν δείξει ότι υπάρχει ελπίδα να καταλάβουν.


ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΤΙ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ.ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ-ΧΑΡΑΓΜΑ (RFID-CHIP). Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ :