24 Ιουλ 2020

Η Ελλάδα είναι φανερό πως δ ε ν επιθυμεί να έχει ΑΟΖ. Για αυτό δε την οριοθετεί. Ο Ερντογάν δε θα αφήσει τις πολυεθνικές να τα πάρουν τζάμπα, άμα η Ελλάδα δε τα θέλει, θα τα πάρει η Τουρκία.


Και όχι μόνο. Πριν λίγες ώρες μας έσκασε ο Άδωνις στα ΜΜΕ και είπε το προφανές, πως "δε βυθίζεται το Ουρούκ Ρέις, εμποδίζεται".... Τι έλεγε το σχόλιό μου; Είναι έγκλημα πολέμου να το βυθίσουν σε διεθνή ύδατα. Δεν έχουν οριοθετήσει ΑΟΖ εκεί, άρα και η Τανζανία μπορεί να στείλει ερευνητικό εκεί και να είναι νόμιμο.

Και το ερώτημα είναι, καλά, αυτά τα γνωρίζω εγώ ο πανάσχετος πληροφορικάριος σχολιαστής, και δε τα γνωρίζουν οι καθηγητάδες μαϊντανοί που γυρνάνε σε 20 κανάλια το 24ωρο και οι αποστρατευμένοι αξιωματικοί που είναι λαλίστατοι όταν αποστρατευτούν και έβγαζαν το σκασμό πριν από αυτό; Δε γνωρίζουν πως δε πρόκειται να γίνει τίποτα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δε πρόκειται να γίνει θερμό επεισόδιο, γιατί η Ελλάδα δε θα κάνει έγκλημα πολέμου, άρα δε θα ρίξει πρώτη, και οι Τούρκοι εφόσον απλώνουν καλώδια κανονικά και ερευνούν και τρυπούν, χέστηκαν για το αν είναι απέναντι ο ελληνικός στόλος και χαζεύει το θέαμα....

Άρα για ποιό λόγο γίνεται όλο αυτό το σούσουρο, τα "έκτακτη επικαιρότητα" και όλες οι άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Τι τον στείλανε τον στόλο να κάνει χωρίς 12 νμ και οριοθέτηση ΑΟΖ με Κύπρο και Αίγυπτο; Απλά να αποπροσανατολίσουν το κόσμο σε Ελλάδα και Τουρκία και να κερδίσουν ψηφαλάκια Μητσοτάκης και Ερντογάν; Αυτό συνεννοήθηκαν να κάνουν στη κρυφή διπλωματία στη Γερμανία;

Η Ελλάδα είναι φανερό πως δεν επιθυμεί να έχει ΑΟΖ. Για αυτό δεν
την οριοθετεί. Γιατί θέλουν να μην ανήκουν πουθενά τα οικόπεδα-φιλέτα και να τα πάρουν τζάμπα οι πολυεθνικές, δίνοντας το ανάλογο μπαξίσι στους εδώ πολιτικούς. Απλά ο Ερντογάν το έχει πάρει πρέφα τι θέλουν να κάνουν οι εδώ προδότες και σου λέει "μαλάκας είμαι να κάτσω να τους αφήσω να τα χαρίσουν; άμα δε τα θέλουν, θέλω κι εγώ μερτικό". Ο Ερντογάν δε θα αφήσει τις πολυεθνικές να τα πάρουν τζάμπα, άμα η Ελλάδα δε τα θέλει, θα τα πάρει η Τουρκία. Για αυτό κάνει όλα όσα κάνει. Χαλάει τη μανέστρα στους μιζομένους προδότες μας που θέλουν να τα χαρίσουν στις πολυεθνικές, για αυτό τρέχουν και ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ στις μεγάλες δυνάμεις να κάνουν ντα τον Τούρκο επειδή κάνει έρευνες σε διεθνή ύδατα. Από εκεί καταλαβαίνει κανείς πως είναι προδότες, αν δεν τα πούλαγαν στις πολυεθνικές, οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων θα τους απαντούσαν "τι ήρθατε να κάνετε εδώ ρε μαλάκες, γκρινιάζετε που πάνε νότια του Καστελόριζου ενώ 30 χρόνια αρνείστε να οριοθετήσετε ΑΟΖ; Ούτε τώρα θα οριοθετήσετε και να σας βοηθήσουμε, ποιόν δουλεύετε;"

Το ίδιο ισχύει και για τα 12νμ. Η Ελλάδα δεν επιθυμεί ποτέ να έχει 12νμ χωρικά ύδατα, γιατί αυτό κλείνει τις διελεύσεις στο Αιγαίο και δίνει στην Ελλάδα το δικαίωμα να ελέγχει ό,τι κινείται. Και πως θα κάνουν λαθρεμπόριο οι εφοπλιστές μετά; Κλέφτες θα γένουνε; Στα διεθνή ύδατα δε μπορεί μια χώρα να κάνει έτσι απλά έλεγχο σε πλοία, γιατί αν δε βρει τίποτα, θα φάει τρελές αγωγές και θα πληρώσει χοντρές αποζημιώσεις. Ο Σάββας ο Καλεντερίδης το έλεγε σε τηλεόραση πριν λίγους μήνες. Ενώ αν κλείσουν το Αιγαίο με τα 12νμ θα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν έλεγχο, οπότε πάπαλα το λαθρεμπόριο. Φυσικά αυτό δε το είπε ο Καλεντερίδης, είπε για τις αγωγές κλπ αλλά δεν το επέκτεινε ένα βήμα παραπέρα, για ευνόητους λόγους....

Όλη η Ελλάδα είναι ένα μαγαζί των εφοπλιστάδων. 0% φόρους πληρώνουν, ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και τα κόμματα, και κόβουν και ράβουν. Ο Ερντογάν τους κάθεται στο λαιμό γιατί τους σμπρώχνει να αναγκαστούν να ρυθμίσουν τα χωρικά ύδατα και την ΑΟΖ, κι αυτοί βολεύονται με την αφασία και την αοριστία για να κάνουν λαθρεμπόριο και να ξεπουλάνε τα φιλέτα για ίδιον όφελος.

Αυτή είναι η Ελλάδα, και έχεις τους μπατριώται να θέλουν να αρπάξουν τα καρυοφύλλια να τα βάλουν με τον Τούρκο για τα συμφέροντα μερικών απατεώνων.  [ Πηγή ]


Πλεόν το μόνο που απομένει είναι η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ η οποία είχε συμφωνηθεί από την αρχή.


Το αβίαστο συμπέρασμα είναι πως αυτοί οι βαλέδες κάνουν πολύ μεθοδικά την δουλειά που τους ανέθεσαν οι υψηλά ιστάμενοι στο ποδιτσομάγαζο.

Το μόνιμο ερώτημα είναι: «Εμείς τι κάνουμε 

Η απάντηση είναι σκληρή:


...ΠΙΠΕΣ.

Η Εκκλησία κάνει πίπες...

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν πίπες...

Οι εθνικιστές κάνουν πίπες...

Η διανόηση κάνει πίπες...

Η δικαστική εξουσία κάνει πίπες...

Ο πορνολαός, δηλαδή όλοι μας, κάνουμε πίπες...

Είμαστε το κράτος της πίπας αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να μας ζητηθεί και κώλος.

Οι μπάσταρδοι που μας οδηγούν ως ληγμένο πόπολο στην καταστροφή και στην σφαγή, εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας.

...ΠΙΠΕΣ αλλά και ... παλούκια για πολιτικάντηδες και στρατιωτικούς που μετά θα ισχυριστούν ότι «δεν γνώριζαν».