6 Ιουλ 2020

ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


«Εμείς οι Έλληνες βαδίζουμε πλέον στα χνάρια ενός αγώνα πέρα από το ανθρώπινο δίκαιο. Είμαστε ένας Λαός με αποστολή, υπέρ του ανθρώπινου είδους. Γι’ αυτό δεν έχουμε δικαίωμα να χαθούμε. Ούτε να συρρικνωθούμε. Ούτε να παρακμάσουμε. Γι’ αυτό και το ανθρώπινο δίκαιο οφείλει να υποχωρεί έναντι του πρωταρχικού ενστίκτου. Αυτού, της επιβίωσης! Ακόμη και της αυτοσυντήρησης!» 

Είναι ένας αγώνας, από αυτούς που τον ξεκινούν οι λίγοι και τον γεύονται οι πολλοί. Που δεν έχει χρονικό προσδιορισμό παρά μόνο προγραμματισμό στόχων. Που δεν είναι προσπάθεια της μιας στιγμής αλλά αφιέρωση της κάθε στιγμής. Που δεν γίνεται από μοναχικούς ανθρώπους αλλά από ξεχωριστούς ανθρώπους. Που δεν τρέφεται από χαρές αλλά ποτίζεται από τον πόνο και τα δάκρυα ψυχής των λίγων για να καρπίσει προς χάρη των πολλών και της αποστολής...

Αυτή τη χρονική περίοδο, το σύστημα βιάζεται να κλείσει τις εκκρεμότητές του και κάνει λάθη. Ένα από αυτά είναι η περιφρόνηση και η καταπίεση του Εθνικού αισθήματος των Ελλήνων.Είναι μια ευκαιρία που μπορεί, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, να ανοίξει τις φυγόκεντρες διαδικασίες αρκεί, εμείς, να καταλάβουμε και να υπηρετήσουμε τη διαδικασία …παραμερίζοντας φόβο,φιλοδοξίες και προσωπικές βλέψεις και επιδιώξεις.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ [ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ]

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ,ΜΙΑ "ΜΑΣΩΝΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ  "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΜΑ'Ι'ΜΟΥ...

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ...

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ 2010 ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ : ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΤΟ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΚΕΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ [ΟΠΩΣ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ] ,ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ [ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ] ΠΟΥ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ !! ...

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ.

Mε την εν λόγω κρίση και τα μέτρα που πάρθηκαν για την αντιμετώπισή της, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση μιας διαδικασίας για την εμπέδωση της Αμερικανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης (Pax Americana) η οποία ξεκίνησε με τη συνδιάσκεψη του Bretton Woods (1944) και άνοιξε η δεύτερη φάση που έμελλε να προβληθεί και να καθιερωθεί ως«παγκοσμιοποίηση».

Η συνδιάσκεψη του Bretton Woods:
  • 1) Καθιέρωσε τις ΗΠΑ στο ρόλο του παγκόσμιου κηδεμόνα,
  • 2) Επέβαλε το δολάριο ως παγκοσμίως κυρίαρχο νόμισμα (εξαναγκάζοντας τη διεθνή κοινότητα να αποδεχθεί τη μετατρεψιμότητα του δολαρίου σε χρυσό με αναλογία 35 δολάρια ανά ουγιά χρυσού, πράγμα που σημαίνει ότι το δολάριο ήταν το ίδιο αξιόπιστο με το χρυσό).
  • 3) Θέσπισε τα εργαλεία της ηγεμονίας του δολαρίου, με τη δημιουργία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Παγκόσμιας Τράπεζας και (αυτό που, αργότερα, μετεξελίχθηκε σε) Παγκόσμιο Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ).
Το 1971, η εξέλιξη του καπιταλισμού (που κανοναρχείται από τα συμφέροντα των 200 μεγαλύτερων υπερεθνικών εταιριών, οι οποίες είναι οι πραγματικοί κυρίαρχοι της οικονομίας και του εμπορίου στον πλανήτη), καθιστούσε αναγκαία την αναθεώρηση του συστήματος του Bretton Woods στην κατεύθυνση της άρσης οποιουδήποτε περιοριστικού μέτρου στη διακίνηση του κεφαλαίου. Κι’ αυτό ακριβώς επιτεύχθηκε με τη Νομισματική Κρίση του Μαΐου του 1971, που είχε ως αποτέλεσμα:
  • 1) Tην κατάργηση της μετατρεψιμότητας του δολαρίου σε χρυσό.
  • 2) Την καθιέρωση των κυμαινόμενων τιμών του συναλλάγματος,
  • 3) Τη διασφάλιση της ελεύθερης κυκλοφορίας του κεφαλαίου και, ως εκ τούτων,
  • 4) Την είσοδο της ανθρωπότητας στον εφιάλτη της δήθεν «παγκοσμιοποίησης».

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3852 ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ  ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Α.Φ.Μ.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΕΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΞΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΖΩΗ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ...

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ! Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ ... ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...

Η Ελλάδα είναι υπόθεση πολύ προσωπική κάποιων αδίστακτων οικογενειών, με ιδεολογικό περιτύλιγμα. Δεν έχει σχέση με τον πολιτισμένο κόσμο. Είναι μια χώρα που στηρίζεται και αναπνέει από έναν σκληρό υπόκοσμο,έναν υπόκοσμο που στέκεται φρουρός σε κάθε πόλη της ελληνικής επαρχίας, έτοιμος να σκοτώσει…Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.

Μας είχαν υποσχεθεί παράδεισο και μας οδήγησαν στην κόλαση και τα χειρότερα έπονται.

Λεηλατείται όλη η ακίνητη περιουσία της Ελλάδας ιδιωτική και δημόσια και για τα κινητά μας έχουν φέρει όλους τους Μουσουλμάνους από τα πέρατα της γης. Υποσχέθηκαν οι πολιτικοί μας πριν από χρόνια να μας οδηγήσουν σε οικονομικούς παραδείσους και αντί αυτού μας οδήγησαν όχι μόνο στην κόλαση αλλά στην άκρη της αβύσσου και είναι έτοιμοι να μας σπρώξουν. Οι πολιτικοί μας θεωρούν (και αυτό αποδεικνύεται από τις πράξεις τους) μιάσματα που λερώνουν τον τόπο και τον καθαρό αέρα. Ενδεδυμένοι με προσωπεία καλοκάγαθα,που στο σώμα τους όμως κυκλοφορεί πύον και χολή,μας καταφέρνουν το ένα κτύπημα μετά το άλλο.

Τα μέτρα τα οποία είχαν λάβει και συνεχίζουν είναι η πλήρης καταστροφή των Ελλήνων.

Τώρα πλέον το πρόβλημα το γνωρίζουμε ας υψώσουμε φωνή και ας αντισταθούμε.



Οι δυτικές κυβερνήσεις επιτίθενται στους δικούς τους πολίτες. Γιατί;




Ώστε να μπορούν να υποκινούν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να διαχειρίζονται τους πληθυσμούς τους με κυρώσεις, περιορισμούς, νέους νόμους, κατάργηση των πολιτικών ελευθεριών,κατάργηση της ατομικής ελευθερίας, διασπείροντας τον φόβο, με αποτέλεσμα τη συμμόρφωση,τη δημόσια υπακοή και τη νομιμοποίηση των παράνομων πολέμων σε ξένες χώρες.

Ερευνάμε : επιθέσεις False Flag, στρατηγικές έντασης και ψυχολογικές επιχειρήσεις.


Κάντε ένα βήμα πίσω,ενημερωθείτε και ενταχθείτε στα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που ξυπνούν, και βλέπουν την πραγματικότητα.

Δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια στην τηλεόραση ή μέσω των mainstream μέσων αποχαύνωσης, γι ' αυτό χρησιμοποιήστε εναλλακτικά μέσα στο διαδίκτυο και αμφισβητήστε τα πάντα.