3 Ιουλ 2020

Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος , αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων , η μαριονέτα του Σόρος και το " μακρύ χέρι " της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ.

Ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο.


Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.

Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον.


Είναι και η υπόθεση του γιού του Τζο Μπάϊντεν, με την Ουκρανική εταιρεία 'Μπουρίσμα' και το λάδωμα της οικογένειας Μπάϊντεν από την εν λόγω εταιρεία.


Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία.


Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ.

Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει
μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!

Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις.

Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!

Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα.

Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφ΄όσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο.

Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές.

Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.

Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει.




Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής.


Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ:Α.Τ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Οι Αμερικανοί την πάτησαν όπως ένας αφελής λύκος, που βάζει στη φωλιά του ένα λιοντάρι.