24 Ιουλ 2020

Σήμερα γιορτάζουν: Αττίλας ΙΙ, Αττίλας ΙΙΙ , και Μνημόνιο Ι, Μνημόνιο ΙΙ, και Μνημόνιο ΙΙΙ και λοιπά , ... η Φαυλοκρατία- η Εβραιοκρατία η Μασονοκρατία και η Αμερικανοκρατία. Η μεταπολιτευτική Προδοσία.

Τα μνημόνια και ο Αττίλας.

Σήμερα δεν εορτάζουμε την «αποκατάσταση» της Δημοκρατίας. Όσοι εορτάζουν, τιμούν την άφιξη του Κουφού και την ορκωμοσία του ενώπιον της  ΝΑΤΟικής Χούντας!

Τα ξημερώματα της 24 Ιουλίου έγινε η αλλαγή νατοϊκής βάρδιας του «Πυθαγόρα». Άλλαξε ο Μανωλιός. Έβγαλε την αρβύλα και έβαλε ημίψηλο. Φύγε εσύ και έλα εσύ να τελειώσεις τη «δουλειά» με την Κύπρο.

Ο Γκιζίκης, ο υπ’ αριθ. 8 «Πυθαγόρας» ,η Κλεπτοκρατία, η Εβραιοκρατία και Αμερικανοκρατία, δεν άλλαξαν. Η εξάρτηση συνεχίστηκε.

Και η δούλα ψωροελίτ συνέχισε να εισπράττει προμήθειες. Μέσα από τις στάχτες της εσχάτης προδοσίας στην Κύπρο ξεπετάχτηκαν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Μέρτεν-Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ του Μίστερ «δεν διεκδικώ τίποτα» Ανδρέα, και οι διαχρονικοί προδότες της Αριστεράς, που αμνηστεύτηκαν για μια ακόμα φορά για τα εγκλήματα τους.

Στο πλαίσιο της «συμμαχικής συνωμοτικής δραστηριότητας», οι Τούρκοι από τις 20 Ιουλίου 1974 μέχρι τις 24 Ιουλίου κατάφεραν να στείλουν στην Κύπρο μαζ΄με τους αλεξιπτωτιστές περίπου 6.000 στρατιώτες.

Στο διάστημα αυτό πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν οι συνεργάτες της «Kissinger and associates», Δ. Ιωαννίδης , Φ. Γκιζίκης , Γρηγόριος Μπονάνος Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων , ο Αντιστράτηγος Γαλατσάνος, Αρχηγός ΓΕΣ, ο Αντιναύαρχος Πέτρος Αραπάκης αρχηγός ΓΕΝ, ο ,αντιπτέραρχος Αλέξανδρος Παπανικολάου αρχηγός ΓΕΑ, ο Νικ. Κεχριμπάρης διοικητής της 28ης Τακτικής Αεροπορικής Δυνάμεως ,ο αντιστράτηγος Ιωάννης Ντάβος διοικητής Γ΄ΣΣ. Και άλλοι γαλονάτοι.

Με την Εθνική Κυβέρνηση, από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 14 Αυγούστου που ξεκίνησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ 2 , οι Τούρκοι μετέφεραν και αποβίβασαν στην Κύπρο 20.000 άνδρες και 100 άρματα. Σε αυτό το διάστημα πολιτικά υπεύθυνοι στην Αθήνα ήσαν συνεργάτες της «Kissinger and associates», Κ.Καραμανλής, Ε.Αβέρωφ, Γ.Μαύρος , Φ. Γκιζίκης, Γρηγόριος Μπονάνος ,Πέτρος Αραπάκης, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ιωάννης Ντάβος.

Η Αθήνα, προτάσσοντας το συμμαχικό συμφέρον εφάρμοσε αυστηρά την εκεχειρία και δεν έστειλε ούτε μισό φαντάρο στην Κύπρο, ενώ τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούσαν τις τουρκικές «παντόφλες», να μεταφέρουν στρατό και εφόδια.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε τον κύκλο της, τον Ιούλιο του 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου και έκλεισε τον κύκλο της με τη εσχάτη προδοσία της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των Επενδυτών και του ΔΝΤ.

Ο συμμαχικός « επενδυτικός Αττίλας», και Παγκόσμια Διακυβέρνηση των περιούσιων Τραπεζιτών, μετά την Κύπρο μας επιτέθηκε μέσω των μνημονίων με σκοπό την πλήρη υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας που ολοκληρώνεται με τον λαθροεποικισμό.

Μεταπολίτευσις: Ήγουν , Κλεπτοκρατία-Φαυλοκρατία- Εβραιοκρατία-Μασονοκρατία -Αμερικανοκρατία


Η Αλλαγή νατοϊκής βάρδιας έγινε βάσει χρονοδιαγράμματος


Στις 24 Ιουλίου, που η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη Μεγαλομάρτυρα Χριστίνη ,τους Νεομάρτυρες Θεόφιλο τον Ζακυνθινό, τον Αθανάσιο τον Κίο, και τον Όσιο Συμεών τον Νεοφανή, υπογράφηκε το 1923, η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία χαράχθηκαν τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.

Με το άρθρο 20 της Συνθήκης, η Τουρκία αναγνώριζε την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείτο από κάθε δικαίωμα σ αυτή.

Αυτήν την «συμβολική ημερομηνία» ,διάλεξε ο «μέγας σκηνοθέτης» , και μέγας ραβίνος Κίσινγκερ , για να επιστέψει ως Σωτήρας ο Καραμανλής στην Ελλάδα, και να σημάνει το τέλος της 7ετούς στρατιωτικής χούντας .

Η διαταγή για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα», είχε δοθεί από το κλιμάκιο της Cia , στους υποπράκτορες/ρουφιάνους της υπηρεσίας, Μπονάνο, Αραπάκη, Παπανικολαου, Ντάβο,Γκράτσιο, Γκιζίκη από τις 21 Ιουλίου, και ο μέγας Ραβίνος μέγας σκηνοθέτης, και υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κίσινγκερ, την είχε ανακοινώσει στην Ουάσιγκτον σχεδόν 12 ώρες πριν την σύσκεψη υπό τον Γκιζίκη.

  • Ενώ στην Αθήνα ξημέρωνε η 23η Ιουλίου 1974, ο Κίσινγκερ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους. «Ενδεχομένως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στην Αθήνα πολιτική μεταβολή» .
  • Το πώς γνώριζε ο Κίσινγκερ, τόσες ώρες πριν, αυτά που θα συνέβαιναν στην Αθήνα είναι πολύ απλό να απαντηθεί. Εκείνος διέταξε τις εξελίξεις.

Το γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος το οποίο έθεσε στη διάθεση του «εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή» ο γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εσταίν, που «ήταν στενός προσωπικός του φίλος», σκόπιμα προσγειώθηκε στο Ελληνικό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για να πιάσουν την ημέρα της Λωζάνης.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μέσα από μια λαοθάλασσα που πλημμύριζε τα πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της διαδρομής κατευθύνθηκε στην Βουλή, όπου στις 4.15΄π.μ. ορκίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας παρουσία του Προδότη Γκιζίκη.


Αργότερα ορκίστηκαν οι πρώτοι υπουργοί. την ίδια μέρα της 24ης και συμπληρώθηκε την 27η Ιουλίου. Η κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας έδωσε εντολές για την αυστηρή τήρηση της εκεχειρίας στην Κύπρο, έστειλε τον Γ. Μαύρο στις συνομιλίες της Γενεύης, και διέταξε άμεση απελευθέρωση των λιγοστών πολιτικών κρατουμένων του Ιωαννίδη, δεδομένου ότι τους πολιτικούς κρατούμενους τους είχε απελευθερώσει ο Παπαδόπουλος με την γενική αμνηστία της 22ας Αυγούστου 1973.

Εάν μάλιστα ο μέγας ραβίνος Κίσινγκερ, δεν είχε ανατρέψει με το αριστερό του χεράκι που το έλεγε Cia/Ιωαννίδη τον Μαρκεζίνη ,στις 25 Νοεμβρίου 1973, η «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» θα είχε αποκατασταθεί από τις 10 Φεβρουαρίου 1974, δημοκρατικός πρωθυπουργός θα ήταν ο Μαρκεζίνης, και οι Τούρκοι δεν θα είχαν πατήσει πόδι στην Κύπρο.

Η Χούντα δεν κατέρρευσε στις 24 Ιουλίου του 1974 κάτω από το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά ο «πανίσχυρος αόρατος δικτάτωρ», έπεσε σαν χάρτινος πύργος, μόλις το αποφάσισαν οι αμερικανοί.

  • Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Nτάβος, απειλούσε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, μετά τις 20 Ιουλίου και γιατί γιατί δεν το έκανε αυτό στις 16 Ιουνίου;
  • Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Nτάβος, απειλούσε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αντί να πάει με τα τεθωρακισμένα του στην Κωνσταντινούπολη.
  • Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο ΑΣΔΕΝάρχης Α. Γκράτσιος, που ζητούσε , μετά τις 20 Ιουλίου , με διακήρυξη – τελεσίγραφο που συνυπέγραφαν 250 «καραμανλικοί αξιωματικοί» , τον σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προεδρία του εθνοσωτήρα K. Καραμανλή, γιατί δεν συνέλαβε στις 16 Ιουλίου με τις δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ τον διοικητή της ΕΣΑ;
  • Θα πρέπει να σκεφτούμε , γιατί οι άνθρωποι των αμερικανών, ο στρατηγός Μπονάνος, ο αντιναύαρχος Αραπάκης, και ο αντιπτέραρχος Παπανικολάου, «αποφάσισαν να μην υπακούουν στον Ταξίαρχο» στις 21 Ιουλίου 1974, ενώ τον υπάκουαν και του χτυπούσαν προσοχές από τις 25 Νοεμβρίου 1973 και γιατί συνέπραξαν μαζί στο πραξικόπημα και διευκόλυναν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο;

Η απάντηση είναι απλή και εύκολη.


Στις 25 Νοεμβρίου ο Ιωαννίδης ήταν ο εκλεκτός των Αμερικανών. Στις 21 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η αποστολή του και τον πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εντολές που είχαν οι Μπονάνος, Αραπάκης, και Παπανικολάου, από τους «Kissinger and associates», ήταν να υπακούουν τον ταξίαρχο. Όταν τους είπαν να υπακούουν τον Καραμανλή, έκαναν αυτό που τους είπαν.
Η ανατροπή της Χούντας, δεν σχετίζεται με την «εξέγερση του Πολυτεχνείου»η οποία συνέβαλε στο να γίνει το πραξικόπημα στην Κύπρο και η τουρκική εισβολή. Το σύνολο των «πρωτοβουλιών» και των «διεργασιών», που διευκολυναν οι αμερικανοί και οι συνεργάτες τους συνέκλιναν στον στόχο να διασφαλιστεί η συνέχεια της Αμερικανοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας.

Πηγές 1 , 2  - Διαμόρφωση/σύζευξη/προσθήκες/φωτό:Α.Τ.

Στην υγειά των κορόιδων ! ...

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ! ... (Κλίκ)


Ανοίξτε την φωτογραφία και κοιτάξτε προσεκτικά τα μάτια τους! Παρατηρήσετε τα βλέμματά τους! Ξέρουν καλά ότι με αυτό που έκαναν σήμερα, έχουν υπογράψει την καταδίκη τους!!! Ξέρουν ότι πλέον ούτε αεροπλανοφόρα, ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Πάπας πρόκειται να τους σώσει........ Η μοναδική τους ελπίδα πλέον είναι ο Σατανάς! Αλλωστε σ'αυτόν έχουν στοιχηματίσει ...