22 Σεπ 2020

Θα έχετε μικροτσίπ μέχρι το 2030 - Το μικροτσίπ έρχεται. Σε ποιο μέρος του σώματός σας θα το εμφυτεύσετε;

Μέχρι το 2030, ο ΟΗΕ σχεδιάζει για κάθε άτομο να έχει βιομετρική ταυτοποίηση, η οποία θα εγκριθεί παγκοσμίως. Οι πληροφορίες κάθε ανθρώπου θα αποθηκευτούν σε μια καθολική βάση δεδομένων, που βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας.


Αυστραλία, άρθρο : Απρίλη 2018

Τα κόμματα των Φιλελευθέρων, των Εργατικών και των Πρασίνων της Αυστραλίας υποστηρίζουν τη νέα παγκόσμια τάξη

Η οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών απευθύνεται σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, οι οποίες επιβάλλουν την κάρτα «Universal Biometric Identification» στους πολίτες της. "Αυτό το νέο πρόγραμμα είναι ένα μοντέλο για τη" Νέα Παγκόσμια Τάξη ", και εάν εισαγάγετε τα υποπρογράμματα για αυτούς τους νέους παγκόσμιους στόχους, θα βρείτε τα πράγματα πολύ ανησυχητικά", αναφέρει το The Economic Collapse.

Οι πληροφορίες θα σταλούν σε μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, επιτρέποντας στην πράξη την παρακολούθηση της.

Σύμφωνα με την έκθεση Find Biometrics, οι αρχές ελπίζουν ότι αυτή η τεχνολογία θα τους επιτρέψει να επιτύχουν το στόχο να έχουν αυτό το είδος ταυτοποίησης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά στον πλανήτη, σε προσιτή απόσταση από τα χέρια τους το 2030.

Αυτή η "αναπτυξιακή" πρωτοβουλία ξεκίνησε αρχικά από την Παγκόσμια Τράπεζα, η οποία συνεργάζεται με τον ΟΗΕ και άλλους φορείς για την επίτευξη της «νομικής ταυτότητας» στα χέρια όλων. Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί μια νομική και μοναδική ταυτότητα ενεργοποιώντας υπηρεσίες που βασίζονται σε ψηφιακή ταυτότητα για όλους.

«Τι θα συνέβαινε αν κάποιος αρνηθεί αυτό το νέο σύστημα« νομικής ταυτοποίησης; », αναμφίβολα θα τον αποκλείσει από τη λήψη εργασίας, την απόκτηση νέου τραπεζικού λογαριασμού, την αίτηση πιστωτικής κάρτας, την απόκτηση υποθήκης, τη λήψη οποιασδήποτε μορφής κρατικής πληρωμής κ.λπ. επειδή αρνήθηκε να πάρει μια «καθολική ταυτότητα» και να γίνει μια « περιφρονημένη κοινωνία », δήλωσε ο Michael Snyder.

«Αυτό που θέλει η ελίτ είναι να βεβαιωθεί ότι όλοι είναι « στο σύστημα », ότι τους ελέγχει και χειρίζεται για τους δικούς της σκοπούς, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποθαρρύνεται η χρήση χρημάτων σε όλο τον κόσμο», κατέληξε ο Snyde.

ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ:Α.Τ.