21 Σεπ 2020

Λαθρομετανάστες με νέες ελληνικές ταυτότητες είναι τα ανήλικα παιδιά τού πολέμου ... Εσύ ασχολείσαι με τον ... κορο'ι'δο'ι'ό τους ενώ τα πραγματικά προβλήματα περνάνε στά ψιλά ...


Η καταπάτηση της δημοκρατίας γίνεται πια με γεωμετρική πρόοδο… Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας της ελληνικής δημοκρατίας… αλλά και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες… κανένας μετανάστης δεν δικαιούται να κάνει ούτε αίτηση για άσυλο, αν δεν έχει εισέλθει στην χώρα μας από νόμιμες πύλες εισόδου… Όλες οι Ελληνοποιήσεις αποδεικνύουν περίτρανα πώς το ελληνόφωνο ψευδο-κράτος είναι ο μεγαλύτερος βιαστής της δημοκρατίας… και η επίορκη δικαστική εξουσία όχι μόνο αδιαφορεί… αλλά πρωτοστατεί στις εφαρμοζόμενες πολιτικές άλωσης του Ελληνικού Έθνους… όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που κρατάνε στα χέρια τους την σπάθη της εξουσίας και εγκληματούν σε βάρος μας πρέπει να τους στείλουμε στον Θεό να τους δικάσει… αφού στην χώρα μας η δικαιοσύνη είναι κατευθυνόμενη σε βάρος του συντάγματος… και των αγωνιστών της δημοκρατίας ! ...


«Είναι ένα θαύμα γιατί μέσα σε λίγες ημέρες θα στεγαστούν 10-11.000 άνθρωποι» δήλωσε έκθαμβος ο σερίφης Κοεμτζόγλου- Χρυσοχουντίδης για το στήσιμο της μουσουλμανικής πόλης στο Καρά Τεπέ της Λέσβου, σε χρόνο-ρεκόρ!

Το διάσημο,παγκοσμίως πλέον,Καρά Τεπέ τῆς Λέσβου,2,5 χλμ ἀπό την πόλη τῆς Μυτιλήνης,δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μια μουσουλμανική πόλη σε μορφή κατασκήνωσης,υπό την διοίκηση της Υπάτου Αρμοστείας και των λογής-λογής αναλόγων ΜΚΟ. Με πληθυσμό ἀπό 12.000 ἕως ἴσως και 15.000,ξεπερνά κατά πολύ πολλές πόλεις τῆς Ἑλλάδος.

Σίγουρα ὅμως σήμερα,ἀποτελεῖ το 50% τοῦ πληθυσμού τῆς πρωτευούσης τοῦ νησιού,η οποία όπως είπαμε απέχει μόλις 2,5 χλμ από αυτήν,με ό,τι μπορεί να σημαίνει αὐτό.

Μπορεί το «επιτελικό» κράτος –των «αρίστων»!- να κάνει σαράντα χρόνια για να ολοκληρώσει ένα έργο υπέρ του κοινωνικού συνόλου (δρόμους, γέφυρες, σήραγγες, κ.τ.λ.), αλλά κάνει πραγματικά… θαύματα όταν στήνει μουσουλμανικές πόλεις!



Οι "πρόσφυγες" και οι "μετανάστες" συνιστούν, με την εργαλειοποίησή τους από την Άγκυρα, απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Η συνέχιση της παραμονής τους τόσο στην Ελλάδα και ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου, συνιστά μείζον ζήτημα εθνικής ασφαλείας.

Όταν κάποιος έχει δεχτεί να υπηρετήσει τη γερμανική πολιτική για το "μεταναστευτικό" και ...χαίρεται που η χώρα του μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, ας μην παριστάνει σήμερα ότι πέφτει από τα σύννεφα επειδή συμβαίνει το προφανές και απολύτως αναμενόμενο …

Πολυπολιτισμικότητα = Επίθεση στους γηγενείς πληθυσμούς!