5 Σεπ 2020

Τεχνητή οικονομική κρίση. Εάν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους π ρ α γ μ α τ ι κ ο ύ ς λόγους για όλα όσα συμβαίνουν. Μόλις ξυπνήσει το 50% του πληθυσμού, η αλήθεια θα βγει. Ας συνεργαστούμε για να υλοποιηθεί αυτό πριν από το τέλος του έτους.

Το καθολικό κλείδωμα μέσω του Covid προκάλεσε μια κατάρρευση των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία τώρα γίνονται εύκολα λεία για αγορά από μεγάλες εταιρείες που διατείνονται ότι  ενισχύουν το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία ... Η ανεργία ανεβαίνει σε ύψη που δεν βίωσε ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα, ο αριθμός των ανέργων είναι σήμερα πάνω από 80 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και την ΕΕ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται  εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση εργασίας ή διεκδικούν επιδόματα ανεργίας ...

Σύμφωνα με την Fox Business News, ποσοστό έως και 40% μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στη δουλειά. Οι αρχές προβλέπουν ότι η ανεργία μπορεί να φτάσει το 50% έως το τέλος του έτους - σε σύγκριση με το 25% στη χειρότερη περίοδο ύφεσης του 1929. Αυτές είναι μόνο στατιστικές των ΗΠΑ. Η κατάσταση αλλού είναι πιο χαοτική, ιδίως στην ΕΕ, είναι μάλλον χειρότερη.

Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ΔΟΕ) ανακοίνωσε ότι εντός μηνών, η παγκόσμια ανεργία μπορεί να αγγίξει το 1,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ποσοστό το οποίο είναι το μισό εργατικό δυναμικό του πλανήτη.

Κάνοντας μερικά βήματα πίσω - είναι προφανές ότι δεν είναι τυχαίο ότι ολόκληρος ο κόσμος πλήττεται από τον ίδιο ιό σχεδόν ταυτόχρονα. Αυτό δεν συμβαίνει φυσικά - αλλά μπορεί να συμβεί, όπως συνέβη, όταν ο ιός "εμφυτευτεί" τεχνητά σε κάθε χώρα ταυτόχρονα. Υπάρχει λοιπόν ένα διαβολικό σχέδιο πίσω από αυτήν την αποκαλούμενη κορωνο- κρίση, η οποία δεν χρειάζεται καν να είναι κρίση, αν εξετάσουμε τα πραγματικά ποσοστά ασθενειών και θανάτων - όχι τα διογκωμένα, εμπνευσμένα από το φόβο.

Η οικονομική δραστηριότητα σε ολόκληρο τον κόσμο έχει καταρρεύσει, το ΑΕΠ συρρικνώνεται με τον ταχύτερο ρυθμό σε ρεκόρ και τα οικονομικά δεδομένα είναι χειρότερα από όσο οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία. Κάθε τομέας της οικονομίας συρρικνώνεται και κάθε οικονομικός δείκτης δείχνει προς τα κάτω.

Με όλα τα άλλα τρελά, η πραγματική τρέλα είναι ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα (FED) σώζει τον τραπεζικό κλάδο κάθε βράδυ από τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 και εντεύθεν, και οι τράπεζες χρειάζονται τώρα πάνω από 4 τρισεκατομμύρια δολάρια, κάθε βράδυ! Και δεν γίνεται ακόμα θόρυβος για αυτό! ... κανείς δεν μιλάει ! ...

Αυτή η κατάρρευση έχει χειραγωγηθεί. Ήταν το αντικείμενο της ανταλλαγής πληροφοριών και της προγνωστικής γνώσης. Η εκστρατεία φόβου έπαιξε βασικό ρόλο στην υλοποίηση της συντριβής του χρηματιστηρίου. Τον Φεβρουάριο, περίπου 6 τρισεκατομμύρια δολάρια εξαφανίστηκαν από την αξία των χρηματιστηρίων παγκοσμίως. Έχουν συμβεί τεράστιες απώλειες προσωπικής αποταμίευσης των πολιτών, μαζί με εταιρικές αποτυχίες και χρεοκοπίες. Ήταν ένα πλεονέκτημα για τους θεσμικούς κερδοσκόπους, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών hedge funds. Η οικονομική κατάρρευση οδήγησε σε σημαντικές μεταφορές χρηματικού πλούτου στις τσέπες μιας χούφτας χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Μην κάνετε λάθος, η λειτουργία COVID έχει σχεδιαστεί προσεκτικά. Δεν υπάρχει τίποτα αυθόρμητο ή τυχαίο. Αυτή η οικονομική ύφεση έχει σχεδιαστεί σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Με τη σειρά της, αυτή η κρίση είχε ήδη ενσωματωθεί στον στρατιωτικό σχεδιασμό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Αποσκοπεί όχι μόνο στην αποδυνάμωση της Κίνας, της Ρωσίας και του Ιράν, αλλά και στην αποσταθεροποίηση του οικονομικού ιστού της ΕΕ. Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής στην παγκόσμια ιστορία και μπορεί να θεωρηθεί ως πολεμική πράξη. Αποτελεί δε  μια πράξη εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Όλα είναι μέρος της Ατζέντα 2030, που οδηγεί στο σχηματισμό μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και μιας παγκόσμιας θρησκείας. Αυτή ήταν ήδη υπεύθυνη για την καταστροφή του δυτικού κόσμου με τρόπους που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν καν να κατανοήσουν και θα συνεχίσει να αποτελεί απειλή για την ίδια την ύπαρξή μας και την ευημερία μας έως ότου η διαβολική Deep State Mafia - «πραγματικός εχθρός» των ανθρώπων - εκκαθαριστεί για πάντα από το σύστημα, και αυτοί οι προδότες που είναι υπεύθυνοι για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, της εθνικής ασφάλειας και «μας πουλάνε», οδηγηθούν στην πραγματική δικαιοσύνη.

Εάν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους πραγματικούς λόγους για όλα όσα συμβαίνουν.

Το να αποσπάται η προσοχή των μαζών είναι επιτακτικό για την εκπλήρωση της ατζέντας του μυστικού Deep State, τη διατήρηση των ελαττωματικών νομισματικών πολιτικών, των τοκογλυφικών οικονομικών πολιτικών και των πολιτικών που οδήγησαν σε αυτήν τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και οι οποίες συνεχίζονται ακατάπαυστα ... Οι πρωταρχικοί ένοχοι είναι οι εγκληματίες κεντρικοί τραπεζίτες ...

Ο απώτερος στόχος του «Big Money» είναι να μετατρέψει τα εθνικά κράτη, με τους ίδιους τους θεσμούς και την εθνική οικονομία τους, σε ανοιχτές οικονομικές περιοχές,«Ειδικές Οικονομικές Ζώνες». Αυτή ήταν η μοίρα του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Αλλά τώρα μπορεί να γίνει χωρίς αποστολή στρατευμάτων, διατάζοντας απλώς τις υποτακτικές κυβερνήσεις που είναι πλαισιωμένες από διεφθαρμένους πολιτικούς να κλείσουν την οικονομία τους για "ανθρωπιστικούς λόγους", τη λεγόμενη «Ευθύνη για προστασία» (R2P) χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης.

Αυτή είναι η αυτοκρατορική ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη! Η τάση είναι προς τη συγκέντρωση της οικονομικής δύναμης. Όλες οι υπερχρεωμένες εθνικές κυβερνήσεις είναι όργανα του Big Money. Είναι πληρεξούσιοι. Τα βασικά πολιτικά ραντεβού ελέγχονται από ομάδες λόμπι που εκπροσωπούν όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ανήκουν στους Rothschild, συμπεριλαμβανομένων της Wall Street, του Στρατιωτικού Βιομηχανικού Συγκροτήματος, της Big Pharma, της Big Oil, των εταιρικών μέσων και όλων των γίγαντων ψηφιακών επικοινωνιών κ.λπ.

Η αδιαμφισβήτητη πρόθεση του παγκόσμιου καπιταλισμού είναι η καταστροφή κάθε εθνικού κράτους και των θεσμών του που οδηγεί σε παγκόσμια φτώχεια σε μια άνευ προηγουμένου κλίμακα.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τώρα, οι άνθρωποι θα καταλάβουν τις τακτικές της κυβέρνησής τους. Οι ψευδοκυβερνήσεις αν και εκλέγονται ... απαρτίζονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται για τους ανθρώπους, επειδή πληρώνονται από το Deep State για την ολοκλήρωση της Ατζέντας 2030. Να είστε σίγουροι. η κυβέρνησή σας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας.

Το μεγαλύτερο άλυτο πρόβλημα είναι ένα αποτυχημένο οικονομικό σύστημα. Τα αρνητικά επιτόκια και τα χρήματα fiat έχουν απομακρύνει τη δύναμη από τους πραγματικούς αποταμιευτές και τους πραγματικούς τραπεζίτες και την έχουν συγκεντρώσει στα χέρια της  cabal, η οποία κατέχει τόσο τις κεντρικές τράπεζες όσο και τις εταιρείες Fortune 500 που μεθοδευμένα και προγραμματισμένα  συμμετέχουν σε ένα τεράστιο πρόγραμμα αυτοεμπλουτισμού. Έχουν χρησιμοποιήσει τα κλεμένα χρήματά τους για να αγοράσουν τον έλεγχο των μέσων ενημέρωσης, έτσι ώστε το πολιτικό σύστημα να εκφυλιστεί σε σημείο δυσλειτουργίας.

Και κάθε φορά, κάνουν την κατάσταση χειρότερη. Όταν τα χρήματα "χάνονται", όλα χάνονται, επειδή τα χρήματα αντιπροσωπεύουν το χρόνο και τη ζωή. Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να εμπιστευτούν, χάνουν την πίστη τους στους θεσμούς τους, στο σύστημα, στην κυβέρνηση και ο ένας στον άλλο.

Αυτή είναι η στιγμή που οι άνθρωποι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξυπνήσουν μαζικά, είναι επειγόντως απαραίτητο, γιατί η μάχη είναι τώρα και αν δεν κερδίσουμε τον αγώνα που διεξάγουμε σήμερα, η κοινωνία θα γίνει πολύ χειρότερη από ποτέ. Η αλήθεια σε συνδυασμό με τα γεγονότα γίνονται το ισχυρότερο όπλο μας για την κατάργηση των ψεμάτων των εταιρικών μέσων εξαπάτησης και των ψευδο-κυβερνήσεων,μαριονετών της χαζαρικής μαφίας (cabal)..


Γίνετε πατριώτες και βοηθήστε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των χρηστών κοινοποιώντας αυτό και οποιοδήποτε άλλο άρθρο. Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.


Μόλις ξυπνήσει το 50% του πληθυσμού, η αλήθεια θα βγει. Ας συνεργαστούμε για να υλοποιηθεί αυτό πριν από το τέλος του έτους.

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες/ φωτό : Α.Τ.