4 Σεπ 2020

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !! - Δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου σε πολλές πόλεις τις Ελλάδος λαμβάνουν χώρα διαμαρτυρίες πολιτών και γονέων με αφορμή τα αντισυνταγματικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την νέα σχολική χρονιά.


Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:
  1. Θεωρούμε όλα αυτά τα μέτρα αντισυνταγματικά και παράνομα.
  2. Δεν δεχόμαστε καμία στέρηση των προσωπικών μας ελευθεριών, σαν Έλληνες πολίτες.
  3. Δεν δεχόμαστε να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα τα παιδιά μας στο σχολείο.
  4. Δεν επιτρέπουμε να ΦΙΜΩΘΟΥΝ τα παιδιά μας.
  5. Η οικογένεια είναι το θεμέλιο της πολιτείας και εμείς ως γονείς δεν επιτρέπουμε να αποφασίζει κάνεις άλλος για τα παιδιά μας .
  6. Καταγγέλλουμε ως εγκληματικό και παράνομο τον νόμο 4862 και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να απομακρυνθούν τα παιδιά μας από κοντά μας.
  7. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να κάνει εμβόλιο στα παιδιά μας,η τέστ, η ότι άλλο αποφασιστεί, χωρίς την συγκατάθεση μας και την φυσική μας παρουσία!

Για όλους αυτούς τους λόγου, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην Πανελλήνια Διαμαρτυρία, της Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 06:30 το απόγευμα και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε απέναντι στους αντισυνταγματικούς νόμους που καταπατούν τις προσωπικές μας ελευθερίες.

  • Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς που φέρουν και την ευθύνη για ότι συμβαίνει στο σχολείο!
  • Καλούμε όλους τους Συμπολίτες μας, όλους τους γονείς!
  • Καλούμε όλους όσους ανησυχούν για το μέλλον!
  • Το μέλλον, που είναι τα παιδιά μας!

Την Κυριακή, 6:30 το απόγευμα στις πλατείες της χώρας. Να ενώσουμε τις φωνές μας.!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!



Βερολίνο-29/08/2020 - Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ.: "Oι φαρμακευτικές εταιρείες είναι πιο ισχυρές από τα πετρέλαια πιο ισχυρές και από τη χημική βιομηχανία και αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή όχι μόνο για την υγεία των παιδιών μας, αλλά και για όλους τους θεσμούς της δημοκρατίας που δεν βρίσκονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε και σε όλο τον κόσμο . Η ατζέντα θα υποδουλώσει στο σύνολο ,την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σε έναν δυστοπικό εφιάλτη όπου οι αποκαλυπτικές δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα τρέχουν τη ζωή μας , καταστρέφοντας τα παιδιά μας , καταστρέφοντας όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια που ελπίζουμε να δώσουμε σ'αυτά" ...: