9 Σεπ 2020

Δεν υπάρχουν λόγια πια.... οι εικόνες μιλάνε απο μόνες τους. Και αυτό το έγκλημα λαμβάνει χώρα σε όλες τις βουνοκορφές μας... Καληνύχτα Ελλάδα... Θα ξημερώσει μια μέρα και θα αναρωτιόμαστε που βρισκόμαστε, αλλά τότε θα είναι πολυ αργά. Η καταστροφή θα είναι πια μη αναστρέψιμη....

Στις παρακάτω χαρακτηριστικές φωτογραφίες, παρατηρούμε πως αναπτύσσεται σε... πράσινη απόχρωση ένα δάσος στο Άγκιστρο Σερρών :





Η περιοχή είναι λίγο πιο κάτω από τα οχυρά Ρούπελ, εκεί που στα παλιά χρόνια, μας επισκέφθηκαν οι "φίλοι μας οι Γερμανοί" και δυσκολεύονταν λίγο στη διεύλευση, μέχρι που έπεσαν οι υπογραφές διευκόλυνσης!!!

Ξανάρχονται που λέτε οι φίλοι! Για ν' ακριβολογούμε, δεν έφυγαν και ποτέ...

Κόβονται, λοιπόν και καθαρίζονται τα ενοχλητικά και αντιαισθητικά δένδρα και στη θέση τους τοποθετούνται γιγάντια φουρφουρίκια (και η καλή μας "Μίζενς" είναι πάλι εδώ, όπως τότε, όπως πάντα!) που πέραν όλων των άλλων - όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός- θα τονώσουν και τον τουρισμό!

Θα αποτελέσουν και μια τουριστική ατραξιόν...!!!
Γι' αυτό έχουμε πάλι υπογραφές... διευκόλυνσης!!!

Για μία μόνον ανεμογεννήτρια, προσέξτε, πόσος χώρος καθάρισε από το... παλιοδάσος, αξιοποιήθηκε, ομόρφυνε και αναπτύχθηκε "πρασινωπά"!!!

Την ίδια στιγμή οι κεντρικοί δίαυλοι “ενημέρωσης” τηρούν σιγή ασυρμάτου!!! Ούτε ένα ρεπορτάζ, ούτε μια αναφορά, ούτε ένα “κιχ”.


Αναλύουν, προεξάρχοντος, του ποιητή Βαρθακούρη και της παρέας του, τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Μπιγκ Μπράδερ!...


ΤΗΝΟΣ 2020



Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τήνο λόγω εργασιών για την εγκατάσταση βιομηχανικού τύπου ανεμογεννητριών της Ενεργειακής Κυκλάδων Ε.Π.Ε.

Την Πέμπτη (10-09-2020), και κατά τις ώρες από 06:00 έως 19:00, Απαγορεύεται η Κυκλοφορία Οχημάτων και Πεζών στη νήσο Τήνο, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου.
Συγκεκριμένα:

α) Στην επαρχιακή οδό Τήνου – Πανόρμου από το ύψος της εισόδου του οικισμού των Υστερνίων έως και την διασταύρωση αυτής με την επαρχιακή οδό Καλλονής – Πλατιών και
β) Καθ’ όλο το μήκος της χωμάτινης οδού, η οποία άρχεται από τη θέση «Μύλοι» και καταλήγει στην περιοχή Πράσσα –Κάμπος Πολέμου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την επαρχιακή οδό Καλλονής – Πλατιών.

Αναπτυσσόμεθα Έλληνες....!!!!


ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΣΥΖΕΥΞΗ:Α.Τ.