10 Σεπ 2020

ΜΕ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.Η Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΞΥΠΝΑ !! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,Ε.Ε. ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ...

Μετά από όλα τα ... ωραία χθεσινοβραδινά στην Μόρια της πολύπαθης Λέσβου, ποιος είναι ο νταλγκάς της αρμόδιας επιτρόπου λαθρομετανάστευσης της ΕΕ; ... :


Μα η ευζωία των "μεταναστών" και ... των ΜΚΟ που τους ξεσκατίζουν (ξεκοκαλίζοντας δισεκατομμύρια €)...

Για επιδόρπιο φάτε και την μεταφορά τους στην ελληνική ενδοχώρα με επιχειρήματα αυτή τη φορά ... ώστε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ.


Εκτός εάν με την απαίτηση μεταφοράς στο mainland, εννοεί την μεταφορά στην δική της χώρα, την Σουηδία. Λέτε να την παρεξήγησα και να μην αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της ανθρωπιάς της ;; ...




Όταν κάποιος έχει δεχτεί να υπηρετήσει τη γερμανική πολιτική για το μεταναστευτικό και έχει προσπαθήσει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι χαίρεται που η χώρα του μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, ας μην παριστάνει σήμερα ότι πέφτει από τα σύννεφα επειδή συμβαίνει το προφανές και απολύτως αναμενόμενο….