18 Σεπ 2020

Έστω και ένα τοις χιλίοις να συμβαίνει από όλα αυτά τότε είναι επιτακτικό το να γνωρίζουμε όλοι...


Πολλές και περίεργες πληροφορίες έρχονται συνεχώς από τις αρχές του Γενάρη του 2020, στ'αυτιά και τα μάτια μας. Ανεξακρίβωτες αλλά  με πολλές ενδείξεις για όσα υποστηρίζουν οτι συμβαίνουν στον πλανήτη τους τελευταίους μήνες. Θεωρούμε οτι όσο και αν αγγίζουν τη συνωμοσιολογία καλό θα ήταν να τις μοιραστούμε με όλους,με το κίνητρο του ότι έστω και ένα τοις χιλίοις να συμβαίνει από όλα αυτά τότε είναι επιτακτικό το να γνωρίζουμε όλοι.

 Είναι ΑΛΗΘΙΝΗ η επέλαση των παιδόφιλων στις κοινωνίες μας εδώ και καιρό,με τις ευλογίες της Ν.Τ.Π. :

"Ο θείος Πέτρος επισκέπτεται το ανίψι του, ξαπλώνει μαζί του και του χαϊδεύει τα απόκρυφα σημεία. Λέει στον ανεψιό του ότι τον αγαπάει πολύ και πως αυτό το παιγνίδι θα είναι το κρυφό μυστικό τους."


Με τέτοια βιβλία προετοιμάζουν την ψυχολογία των παιδιών για να δεχθούν την παιδοφιλία. Αφού κυκλοφορούν τέτοια βιβλία, σημαίνει ότι οι παιδόφιλοι έχουν ξεκινήσει τον αγώνα τους για την κοινωνική αποδοχή της παιδοφιλίας, με τις ευλογίες των παγκόσμιων κέντρων εξουσίας.

Σκοπός τους είναι να κατοχυρωθεί νομικά το «δικαίωμά τους» να έχουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά. Σύντομα οι γονείς δεν θα μπορούν να αρνηθούν το να παραδίδουν τα παιδιά τους σε παιδόφιλους, όταν τα παιδιά θα έχουν συναινέσει. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο σε έναν παιδόφιλο να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια ενός αθώου και απονήρευτου παιδιού.

Έφτασαν ακόμα να δημιουργούν κόμματα στη Β.Ευρώπη με σκοπό την εισχώρησή τους στα κέντρα των αποφάσεων! Επίσης η δράση τους φτάνει μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσω των σχολικών βιβλίων αλλά και "ειδικών" σεμιναρίων στα παιδιά μας που σκοπό έχουν τη διάλυση της κοινωνίας,της οικογένειας και των ηθών.


Μέχρι εδώ λίγο-πολύ όλα γνωστά.Όλοι όσοι ασχολούνται σίγουρα κάτι απ'όλα αυτά έχουν δεί και έχουν ακούσει.

Είναι όμως μόνο η παγκόσμια καμπάνια δράσεων όπως αυτές των δηλωμένων παιδόφιλων ή των μετόχων των gay pride κλπ που πρέπει να μας απασχολεί ή κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει;

Άς ξεκινήσουμε λοιπόν να προχωρήσουμε βαθειά στις "πληροφορίες" αυτές,με τη βοήθεια κειμένων και προσώπων στα οποία θα σας οδηγήσουμε :


ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΑΓΓΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ, ΙΣΡΑΗΛ,ΙΣΠΑΝΙΑ…;


Δεκάδες χιλιάδες βασανισμένα, υποσιτισμένα παιδιά και πτώματα βρέθηκαν σε ένα εξελιγμένο δίκτυο Deep Underground Military Bases (DUMBS) που λειτουργούσε κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ασία και σε όλη την Ευρώπη.

Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται για τις επιχειρήσεις διάσωσης για περισσότερο από ένα χρόνο, η οποία ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου 2019 με τη διάσωση περισσότερων από 2.100 εγκλωβισμένων μωρών και παιδιών υπό την εγκατάσταση του Ναυτικού της Λίμνης της Κίνας στην Καλιφόρνια.

Τα παιδιά κρατήθηκαν σε κλουβιά για ανθρώπινο πειραματισμό, συγκομιδή οργάνων, έλεγχο μυαλού, σεξουαλική εκμετάλλευση, αδρεναχρωματική παραγωγή (πίνοντας το αίμα ενός τραυματισμένου παιδιού θα πρέπει να σταματήσει τη γήρανση και να αυξήσει ένα «υψηλό»), και τελετουργίες θυσίας παιδιών προς τιμήν του Σατανά ( Όλη η Αλήθεια για την Αδρενοχρωμία ).

Η τεράστια διάσωση για παιδιά σε όλο τον κόσμο ηγήθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ, την Ειδική Ομάδα του Πενταγώνου Παιδόφιλων, τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και τους Ναυτικούς σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και ειδικές δυνάμεις από διάφορα έθνη.



Αυτό περιελάμβανε τη σύλληψη παραβατών παιδόφιλων και την καταστροφή των υπόγειων σηράγγων και βάσεων με βόμβες που προκάλεσαν μικρούς σεισμούς. Την Κυριακή. Στις 6 Σεπτεμβρίου, μια τεράστια σήραγγα στις Φιλιππίνες καταστράφηκε - συνοδευόμενη από σεισμό.

Ο διάσημος παιδόφιλος και ο συνεργάτης του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, κατέθεσαν μάρτυρες ενάντια σε ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης, βασιλείς και εταιρικά στελέχη που συμμετείχαν στο παγκόσμιο δίκτυο σηράγγων για να σώσουν τη ζωή της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες να συλληφθούν παγκοσμίως για προδοσία, παιδεραστία, εμπορία παιδιών, ξέπλυμα χρήματος και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης. Τα παιδιά συνέχισαν να διασώζονται σε όλο τον κόσμο, καθώς ο Maxwell εγκατέλειψε πληροφορίες σχετικά με το πού κρατήθηκαν, κακοποιήθηκαν και τελετουργικά . (Βίντεο) ).

Πιστεύεται ότι τα DUMBS χρηματοδοτήθηκαν, κατασκευάστηκαν και λειτουργούσαν από μέλη του Illuminati, του Deep State ή της Cabal με χρήματα των φορολογουμένων των ΗΠΑ, μέσω ενός μαύρου προϋπολογισμού της CIA από τουλάχιστον το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, βρέθηκαν βαθύτερες σήραγγες αρχαίας προέλευσης.  [Συνέχεια ΕΔΩ]

Σε αυτό το σημείο θα προτείναμε να δοθεί προσοχή σε όλη τη σειρά μικρών βίντεο της βραβευμένης ρεπόρτερ Janet Ossebaard,την οποία θα βρείτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ,με τίτλο : "Η πτώση της Cabal". Εμείς θα δώσουμε έμφαση σε 2 βίντεο ΚΑΙ στο 5ο κατά σειρά βίντεο το οποίο παρά το σοκαριστικό του περιεχόμενο είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό όσον αφορά το παγκόσμιο κύκλωμα παιδοφιλίας και πως αυτό δικτυώνεται και λειτουργεί.. Όλο αυτό το υλικό αντιμετωπίζεται από τα μίντια ως συνωμοσιολογία :




Εσείς πειραματιστείτε με τα ονόματα Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell,James Alefantis,Pizzagate,John Podesta στο διαδύκτιο και σίγουρα θα τεκμηριώσετε πολλά από τα γραφόμενα και όσα είδατε στα βίντεο.

Όσον αφορά τις πληροφορίες για την "Καταιγίδα" που εφαρμόζεται ήδη σε πολλές χώρες του πλανήτη,με μιά προσεκτική ματιά ίσως και να μπορούμε να παρατηρήσουμε  αποτελέσματα :



ΞΑΝΑ ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ :



ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΓΡΗΓΟΡΣΗ ...


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...