10 Σεπ 2020

Mόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!

Ο Άγγλος παρουσιαστής της τηλεόρασης Mark Dolan κόβει ζωντανά, στον αέρα, τη μάσκα και λέει ότι μόνο έτσι θα έχουμε το πρώτο βήμα επιστροφής στην προηγούμενη κανονικότητα!




Ο Mark Dolan δεν πιστεύει στις μάσκες προσώπου: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναστατούν. Το ασυνεπές μήνυμα μασκοπροστασίας δεν έχει νόημα".

Κόβοντας τη μάσκα προσώπου του ζωντανά, ο Dolan πρόσθεσε: "Εάν θέλετε να σώσετε ζωές και να επαναφέρετε τη χώρα στο σωστό δρόμο, η μόνη επιλογή είναι να επιστρέψετε στο φυσιολογικό. Το πρώτο βήμα για να το επιτύχετε αυτό είναι να κόψετε αυτές τις άθλιες μάσκες"

Εδώ έχουμε τον πρόεδρο των δασκάλων (υπάλληλο συμφερόντων), τις δημοσιογραφικές πόρνες -μάλιστα ο "κομμουνιστής" Μπογιόπουλος περιμένει το σοσιαλισμό μετά τον κορωνοϊό-, τους γιατρούς που τ' αρπάζουν από τις...φαρμακοβιομηχανίες και φυσικά όλα τα κόμματα σε μια "ομοψυχία" που δεν υπήρξε ποτέ στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας μας (ενωμένοι: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κουτσούμπας, Γεννηματά) για να μπει μάσκα στα παιδάκια του νηπιαγωγείου!

Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.