4 Σεπ 2020

Ανατριχιαστικές ομοιότητες επιβολής φασιστικής καταστολής παγκοσμίως που προβληματίζουν ιδιαίτερα και μας πείθουν ακόμα περισότερο για την ορθότητα όσων,εξ αρχής, υποστηρίξαμε για την μεθοδευμένη "επέλαση" του κορο'ι'δο'ι'ού ...

Αυστραλία,2,Σεπτ.2020_Δικογραφία περί "υποκίνησης" για έγκυο γυναίκα,η οποία κατηγορείται ότι ενθάρρυνε διαμαρτυρίες για την Ημέρα Ελευθερίας στο Facebook.(!!) Αρκετοί άλλοι άνθρωποι έχουν ήδη συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποκίνηση, συμπεριλαμβανομένου ενός 76χρονου άνδρα...


Αυτό το κείμενο ανέβασε η κοπέλα στο FB και την συνέλαβαν διότι το Σάββατο θα δημιουργούνταν πορεία στο κέντρο της Μελβούρνης για τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλει η κυβέρνηση... :



Η έγκυος γυναίκα κατηγορήθηκε για υποκίνηση μετά την επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι της στο Μπαλαράτ. Φέρεται ότι ενθάρρυνε φίλους να συμμετάσχουν σε διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εγκλεισμού (lockdown) το οποίο επιβάλλει η "κυβέρνηση" με φασιστικό τρόπο. Βλέπε ΕΔΩ

Η γυναίκα - της οποίας ο σύντροφος γυρίζει την αντιπαράθεση εκείνη τη στιγμή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι- τότε προσφέρεται,στούς εφαρμοστές του νόμου, να "κατεβάσει" την ανάρτηση στο f/b.

«Έχω τη διάθεση να διαγράφω την ανάρτηση, αυτό είναι γελοίο», είπε.

"Τα δύο παιδιά μου παρακολουθούν, έχω υπερηχογράφημα σε μια ώρα, θα διαγράψω την ανάρτηση."

Ωστόσο, οι αξιωματικοί εκτελούν το ένταλμα, κατασχέτοντας υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που μαγνητοσκοπούσε το περιστατικό ο σύντροφός της.


Οι κατηγορίες


Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Βικτώρια επιβεβαίωσε στο 7NEWS.com.au ότι μια γυναίκα είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί :

«Η αστυνομία εξετέλεσε ένταλμα αναζήτησης σε διεύθυνση Miners Rest σήμερα το απόγευμα και κατασχέθηκε μια κινητή συσκευή.

Ως αποτέλεσμα, μια 28χρονη γυναίκα κατηγορήθηκε για το αδίκημα της υποκίνησης και της έχει επιβληθεί εγγύηση για να εμφανιστεί στο Δικαστήριο του Μπαλαράτ στις 25 Ιανουαρίου 2021.

Όσοι σκέφτονται ακόμη να παρακολουθήσουν τη διαμαρτυρία στο Μπαλαράτ το Σάββατο μπορούν να περιμένουν μια γρήγορη και σταθερή απάντηση από την αστυνομία
». [Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.]

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ :


Φρόντισαν στις 28 Αυγούστου να βγάλουν Κ.Υ.Α. με την οποία απαγόρευσαν τις “δημόσιες ανοικτές εκδηλώσεις” σε όλη την επικράτεια για το διάστημα 1 – 15 Σεπτεμβρίου !! ...



Έλεγαν “τα σχολεία θα τα ανοίξουμε ή στις 7 ή στις 14, οπότε ας απαγορεύσουμε τις διαδηλώσεις σε κάθε περίπτωση μέχρι 15 και βλέπουμε. Μην έχουμε τώρα τους γονείς στους δρόμους και εκτεθούμε”.

Και έτσι, η Νίκη Κεραμέως, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Θόδωρος Σκυλακάκος, αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου, για να είναι "καλυμμένοι".

Δεν είναι θέμα προϋποθέσεων και τήρησης μέτρων:

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι

Με προβλεπόμενο πρόστιμο 5.000 €.

Στην καλύτερη περίπτωση, θα διαλύσει τη διαδήλωση η Αστυνομία.

Στην χειρότερη, θα επιβάλει το πρόστιμο των 5.000 € στους διοργανωτές.

Στην πολύ χειρότερη στον κάθε έναν απο τους συμμετέχοντες.

Στην πάρα πολύ χειρότερη περίπτωση θα σχηματίσουν και δικογραφίες.


Για παράβαση του άρθρου 285 Ποινικού Κώδικα περί “παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών” με απειλούμενη ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια (!). Και χρηματική ποινή.

Εάν στήσουν και κανένα περιστατικό μετάδοσης του κορωνοϊού σε άνθρωπο, η προβλεπόμενη ποινή είναι έως 10 χρόνια κάθειρξη.(!!)

Ήδη ο Δήμος Αθηνών αρνήθηκε να δώσει άδεια στους γονείς, επικαλούμενος την Κ.Υ.Α.

Δεν ξέρανε κι αυτοί να πάρουν μαζί τους την Πρωτοψάλτη…

Όμορφα και δημοκρατικά πράγματα.

Ναι, ναι, ξέρω. Είναι για το καλό μας. Είναι “κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19”.

Καθώς, το πολύ χαμηλό positivity rate και η θετική εξέλιξη της “πανδημίας” που μας έλεγε χθες ο κ. Μητσοτάκης, δικαιολογούν απόλυτα τα κατεπείγοντα αυτά μέτρα…

Γιατί από χθες άρχισε η υποχώρηση του κορωνοϊού. Δηλαδή της κυβέρνησης.

Αλλά όχι να έχουμε και διαδηλώσεις…

_________________

Το 1974 έπεσε η χούντα των φασιστών. Και ανέβηκε των "δημοκρατών".

Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες/σύζευξη : Α.Τ.