13 Σεπ 2020

Μη βλέπεις εκεί που σου δείχνουν ... Βλέπε εκεί που χρειάζεται !!


 Η οικονομική κρίση είναι τεχνητή. Εάν δεν το καταλάβουν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούν να κατανοήσουν τους π ρ α γ μ α τ ι κ ο ύ ς λόγους για όλα όσα συμβαίνουν.

Ο απώτερος στόχος του «Big Money» είναι να μετατρέψει τα εθνικά κράτη, με τους ίδιους τους θεσμούς και την εθνική οικονομία τους, σε ανοιχτές οικονομικές περιοχές ή «Ειδικές Οικονομικές Ζώνες». Αυτή ήταν η μοίρα του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Αλλά τώρα μπορεί να γίνει χωρίς αποστολή στρατευμάτων, διατάζοντας απλώς τις υποτακτικές κυβερνήσεις που είναι πλαισιωμένες από διεφθαρμένους πολιτικούς να κλείσουν την οικονομία τους για "ανθρωπιστικούς λόγους", τη λεγόμενη «Ευθύνη για προστασία» (R2P) χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής επέμβασης...

Αυτή είναι η αυτοκρατορική ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!

Το καθολικό κλείδωμα μέσω του Covid προκάλεσε μια κατάρρευση των παραγωγικών περιουσιακών στοιχείων, τα οποία τώρα γίνονται εύκολα λεία για αγορά από μεγάλες εταιρείες που διατείνονται ότι "ενισχύουν το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία" ... Αυτή η κατάρρευση έχει χειραγωγηθεί !!

Η ανεργία ανεβαίνει σε ύψη που δεν βίωσε ποτέ η σύγχρονη ανθρωπότητα, ο αριθμός των ανέργων είναι σήμερα πάνω από 80 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και την ΕΕ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που έχουν εγκαταλείψει την αναζήτηση εργασίας ή διεκδικούν επιδόματα ανεργίας ...

Σύμφωνα με την Fox Business News, ποσοστό έως και 40% μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στη δουλειά. Οι αρχές προβλέπουν ότι η ανεργία μπορεί να φτάσει το 50% έως το τέλος του έτους - σε σύγκριση με το 25% στη χειρότερη περίοδο ύφεσης του 1929. Αυτές είναι μόνο στατιστικές των ΗΠΑ. Η κατάσταση αλλού είναι πιο χαοτική, ιδίως στην ΕΕ, είναι χειρότερη.

Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας (ΔΟΕ) ανακοίνωσε ότι εντός μηνών, η παγκόσμια ανεργία μπορεί να αγγίξει το 1,6 δισεκατομμύρια ανθρώπους, ποσοστό το οποίο είναι το MIΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ του πλανήτη !!...

Μόλις ξυπνήσει το 50% του πληθυσμού, η αλήθεια θα βγει. Ας συνεργαστούμε για να υλοποιηθεί αυτό πριν από το τέλος του έτους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ