1 Απρ 2022

Σε κάθε φάση της, η Ζωή μας είναι αντικείμενο ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Σε κάθε φάση οι Ζωές μας υπόκεινται στον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΟΜΟ. Χρειάζεστε τον Αχυράνθρωπό σας για να λειτουργήσετε στο εμπόριο (Ναυτικό/Αγγλικό Δίκαιο). Ο Αχυράνθρωπός σας έχει μια ΑΔΕΙΑ για να λειτουργήσει στην ΕΜΠΟΡΙΑ (π.χ. Άδεια οδήγησης, Άδεια γάμου, Άδεια οπλοφορίας, Άδεια επαγγέλματος, Άδειες οικοδομής κ.λπ.) Η Άδεια ισχύει για όσο χρονικό διάστημα θέλετε εσείς να ισχύει, με την συναίνεσή σας.


Όταν υπάρχει ΠΡΟΣΤΙΜΟ για κακή χρήση της Άδειας σας, πρέπει να μάθετε πώς να μετατρέπετε στη συνέχεια τη νομική περσόνα σας σε Ζωντανή Ψυχή με το Δικαίωμα στη Ζωή, την Ελευθερία, την Ιδιοκτησία και την Επιδίωξη της Ευτυχίας.

Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ/STRAWMAN είναι ένας ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ που σας επιτρέπει να δραστηριοποιείστε στο ΕΜΠΟΡΙΟ με μια ΑΔΕΙΑ για να διεξάγετε τις ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ σας υποθέσεις.

Όποιος δραστηριοποιείται στο ΕΜΠΟΡΙΟ χωρίς ΑΔΕΙΑ διαπράττει ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Εσείς και εγώ πρέπει να μάθουμε πώς να γινόμαστε ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ή ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ του STRAWMAN και να διεκπεραιώνουμε όλες τις ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ του εξωδικαστικά χωρίς να εμπλεκόμαστε. (ξεκινάμε από εδώ)

Όλα τα εγκλήματα είναι εμπορικά και στη συνέχεια ρυθμίζονται από τα ΕΜΠΟΡΙΚΑ δικαστήρια. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ είναι ο φόνος, η κλοπή, η εμπορία ναρκωτικών, η πορνεία, η άσκηση της δικηγορίας ή η λήψη νομικών αποφάσεων χωρίς την άδεια ή τη συγκατάθεση και τη συναίνεση οποιουδήποτε συμβαλλόμενου μέρους σε μια σύμβαση.

Όλες οι ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ πράξεις διέπονται από ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Όλα τα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ διοικούνται από τις ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Ελλείψει ΣΥΜΒΑΣΗΣ, το Δικαστήριο θα προχωρήσει στη σύνταξη ΣΥΜΒΑΣΗΣ υπό την Αιτία/Υπόθεση με κάποιον αριθμό#__. Ο "καπετάνιος" φωνάζει : "Ο εναγόμενος να σηκωθεί, πώς σας λένε;" <--- Η απάντηση σ' ΑΥΤΗ την ερώτηση είναι η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ  για την επικύρωση της Σύμβασης/συμβολαίου.

Το ΠΩΣ ΣΑΣ δηλώνετε - ΑΥΤΗ είναι η ΠΑΡΟΧΗ από εσάς, της ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ των δικαστηρίων -και γίνεται μέρος του ανταλλάγματος για τη Σύμβαση. Το σύνολο των επιχειρημάτων είναι η Προσφορά για τη ΣΥΜΒΑΣΗ και η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ είναι η Αποδοχή για τη ΣΥΜΒΑΣΗ. Το δικαστήριο παίρνει μια Καταγγελία, τη μετατρέπει σε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ κατά του ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ, τον/την δικάζει για την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και στη συνέχεια εκδίδεται μια ΑΠΟΦΑΣΗ η οποία είναι μια Πολιτική Αγωγή, μια Απαίτηση, και αυτή πρέπει στη συνέχεια να γίνει αποδεκτή από τη ΖΩΝΤΑΝΗ ΨΥΧΗ...

Αποδέχεστε την ΑΠΟΦΑΣΗ με δύο τρόπους, ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ και ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την ΑΠΟΦΑΣΗ ή ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΑΣ σε ανώτερο δικαστήριο (ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ), το οποίο τότε θα συμφωνήσει με την ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί να επιχειρηματολογήσετε για Νόμο ή Κώδικες, Κανόνες,Κανονισμούς, Διαδικασίες, Καταστατικά, όταν η ΣΥΜΒΑΣΗ είναι ο ΝΟΜΟΣ στην υπόθεσή σας;... Μήπως... χρειάζεστε ένα καλό δικηγόρο; 😂 🤣

Η Διαδικασία Εξαγοράς ή Αποδοχής έναντι Αξίας μπορεί στη συνέχεια να επιτρέψει την πληρωμή της ΑΠΟΦΑΣΗΣ. Η απόφαση θα πρέπει να υπογράφεται από τον δικαστικό υπάλληλο, διότι αυτός είναι το Δικαστήριο. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο Δικαστής θα υπογράψει την Απόφαση ελπίζοντας ότι θα αποδεχθείτε τη σύμβαση με έναν από τους δύο παραπάνω τρόπους, με σιωπή ή υπογραφή ή προσφυγή σε ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ.

Ένας άλλος τρόπος είναι η Απόρριψη των Συμβάσεων που επιτρέπεται βάσει της Αλήθειας στο Δανεισμό και όταν η Σύμβαση αφορά υποθήκες, εμπίπτει στον Κανονισμό και την Αλήθεια στο Δανεισμό.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ : τα πάντα είναι ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και διέπονται από ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ στο εμπόριο. Οι κώδικες, οι κανόνες, οι κανονισμοί, οι διαδικασίες, τα καταστατικά ισχύουν μόνο για την εταιρεία για την οποία γράφτηκαν. Δεν επιχειρηματολογείτε για Κώδικες, Κανόνες, Κανονισμούς, Καταστατικά στην ΕΜΠΟΡΙΑ - επιχειρηματολογείτε για ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Αν δεν υπάρχει ΣΥΜΒΑΣΗ, δεν υπάρχει ΥΠΟΘΕΣΗ. Δεν υπάρχει ΣΥΜΒΑΣΗ με αστυνομικό, κυβερνητικό υπάλληλο, πράκτορα ή υπηρεσία, ακόμη και με άδεια.

Μια κυβέρνηση ή μια εταιρεία είναι μια ΠΡΑΞΗ και δεν μπορεί να υπογράψει μια ΣΥΜΒΑΣΗ ή να επιβάλει μια ΣΥΜΒΑΣΗ, εκτός αν εισέλθετε στον Οργανισμό ή την εταιρεία τους ως υπάλληλος και επιχειρηματολογήσετε για τους Κώδικες, τους κανόνες, τους κανονισμούς, τις διαδικασίες τους, με αποτέλεσμα να τα χρησιμοποιούν στη συνέχεια για να σας επιβάλουν την ΣΥΜΒΑΣΗ.

Για το πως μπορούν να αποφευχθούν όλα αυτά, μελετάτε το τι σημαίνει ακριβώς η αναγωγή μας στο Αγγλικό/Ναυτικό Δίκαιο και τι εξασφαλίζει η γνώση/χρήση του Διεθνούς Κοινού Δικαίου/Δικαίου της Γης ως αντίποδας στην μακροχρόνιας απάτη των τοκογλύφων  ολετήρων  (βλ. εδώ)

Γι' αυτό συμβαίνουν αυτά που θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, απλά γιατί με βάση το εμπορικό δίκαιο, θεωρούμαστε εμπορεύματα χωρίς φωνή και ζωική ύπαρξη, φανταστικές νομικές οντότητες, δημιουργημένες μόνο για να συνάπτουμε -χωρίς να το γνωρίζουμε- τις εταιρικές τους εμπορικές συμβάσεις με σκοπό το απόλυτο κέρδος... ΤΟΥΣ :




ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ! - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΡΩΜΙΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ!

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!


Verba volant, scripta manent
...

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ


Copyright​©  All rights Reserved

 

Οι Άνθρωποι πάντα κερδίζουν.

Με εκτίμηση και συναίσθηση

της ευθύνης.

Ζωντανοί Ιδιοκτήτες

Εξασφαλισμένα μέρη©