Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

Οργανικές Πύλες


Άνθρωπε, αναγκασμένος να ζεις, μέσα σε αυτόν τον κόσμο,

πρέπει να είσαι σαν μια σταγόνα λάδι,
που επιπλέει στο νερό, χωρίς να αναμιγνύεται μαζί του.
Πυθαγόρης.


Όλοι οι άνθρωποι, φαίνεται, να έχουν δημιουργηθεί με ίσα δικαιώματα απέναντι στην ζωή, όμως μια απλή παρατήρηση δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν δημιουργηθεί με ίση αξία για τον εαυτό τους και την ζωή. Η φαινομενικότητα δεν δείχνει να ταιριάζει πάντα με την πραγματικότητα. Ας δούμε γιατί συμβαίνει αυτό.Μια από τις πιο δύσκολες έννοιες που είναι δύσκολο να συζητηθούν, πόσο μάλλον να κατανοηθούν, είναι η έννοια των  Organic Portals «Οργανικών Πυλών».


Τι στο καλό γίνεται με τους ανθρώπους;Αυτό που φαίνεται να προσβάλει, αυτό που φαντάζει σκληρό και βέβηλο, είναι η θεώρηση, ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ένα, είδη ανθρώπων. Ας γίνω σαφέστερος σε αυτό το σημείο, ΔΕΝ εννοώ αυτό που είναι κοινώς ή παραδοσιακά κατανοητό ως φυλή -χρώμα, γλώσσα, θρησκεία, κλπ- και απεχθάνομαι κάθε προσπάθεια ταμπελοποίησης και υπαγωγές σε λίστες ελέγχου. Τι εννοώ ακριβώς θα διευκρινιστεί περαιτέρω. Να διευκρινίσω επίσης πως δεν αναφέρομαι σε αλλόκοσμα ή διαφορετικού DNA, όντα, αλλά μονάχα σε ανθρώπινες φυλές και λέγοντας «άψυχοι», δεν το εννοώ υποτιμητικά.

Πρέπει εδώ, να σας πω, πως, από τα γεγονότα που παίζουν έξω στην παγκόσμια σκηνή – πολιτική, θρησκευτική, κοινωνική, κλπ αλλά και από πολύ προσωπικές επιθέσεις, έχουμε μια δυνατή συνειδητοποίηση, πως Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου και σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε  για το ένα είδος ανθρώπου, του Επιτυχημένου Ψυχοπαθή ή αλλιώς της Οργανικής Πύλης. Όπως επίσης και τρόπους εντοπισμού τους.

Ας  μην ξεχνάμε πως συνυπάρχουμε μαζί τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην τους επιτρέπουμε να επηρεάζουν την ζωή μας, την οικογένεια μας, την εργασία μας και μπορούμε πολύ εύκολα να το πετύχουμε. Γιατί τίποτα δεν θα σου φορέσει τον ζουρλομανδύα, πιο γρήγορα και πιο νοικοκυρεμένα από τον γάμο σου με ένα επιτυχημένο ψυχοπαθή, από την συνεργασία σου με πολλές ή με μια Οργανική Πύλη.

Έμψυχοι Άνθρωποι: Στο βιβλίο θα βρείτε τα στοιχεία, την περιγραφή, τα  χαρακτηριστικά και της άλλης φυλής, των έμψυχων ανθρώπων. Είναι πολύ εύκολο να πούμε, πως οι κακοί είναι όσοι φορούν μαύρα ψηλά καπέλα και έχουν σπίτι τους μαύρες γάτες, για να αρχίσει το κυνήγι όσων φορούν καπέλα, ψηλά, μαύρα ή όχι και έχουν γάτες οποιουδήποτε χρώματος.  Για να μην αρχίσουμε ανόητα «το κυνήγι των μαγισσών»  είναι πιο σημαντικό να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά των έμψυχων, παρά των άψυχων ανθρώπων.

Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια  και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.

Ο Cleckley περιγράφει τον  ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του.

  • Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής.
  • Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα.
  • Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας.
  • Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή.
  • Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής.
  • Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.

Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες.


Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που:
«είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα

Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν.

Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή.

Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας,  όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα.

Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ,  διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.

Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια. Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.

Αυτή η εύρυθμη λειτουργικά ψυχική συσκευή, αναπαράγει με συνέπεια, όχι μόνο δείγματα της καλής ανθρώπινης συλλογιστικής, αλλά και κατάλληλες προσομοιώσεις των φυσιολογικών ανθρώπινων συναισθημάτων, σε απάντηση σχεδόν όλων των ποικίλων ερεθισμάτων της ζωής.

Τόσο τέλεια είναι αυτή η αναπαραγωγή, των συνολικών εκδηλώσεων, λεκτικών ή συναισθηματικών, ενός φυσιολογικού ανθρώπου, που κανείς που εξετάζει μια Οργανική Πύλη, σε κλινικό περιβάλλον, ΔΕΝ μπορεί να επισημάνει με επιστημονικούς ή αντικειμενικούς όρους, γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματικός άνθρωπος και όμως, τελικά έρχεται η ώρα, που μαθαίνουμε να γνωρίζουμε ή αισθανόμαστε πως γνωρίζουμε, ότι η πραγματικότητα, με την έννοια της πλήρους, υγιούς έλλογης βίωσης της ζωής, δεν υπάρχει στον επιτυχημένο ψυχοπαθή.
 Υπάρχει μονάχα αυτό που ονομάζουμε «ποικιλία» επιτυχημένου ψυχοπαθή. Είναι ο ψυχοπαθής που είναι «επιτυχημένος» με την έννοια ότι δεν τον πιάνουν, δεν τον καταλαβαίνουν. Λειτουργεί αόρατα στην κοινωνία. Καταφέρνει όλοι οι υπόλοιποι να τον θεωρούν φυσιολογικό, αν και ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ δεν είναι. Μοιάζει και ενεργεί ακριβώς όπως «εμείς» όπως τα έλλογα έμψυχα όντα, συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, πολλές φορές και με μεγάλη επιτυχία και όμως υπάρχει κάτι που «λείπει.»

Ο τύπος που αναφέρεται ως επιτυχημένος Ψυχοπαθής ή «Οργανική Πύλη» (ΟΠ, για τους λόγους που θα καταστούν σαφείς αργότερα και χάριν ευκολίας θα τους αποκαλούμε πλέον Ο.Π.), είναι «άνθρωποι» των οποίων οι ικανότητες της μίμησης των έμψυχων ανθρώπων, είναι τόσο ανεπτυγμένες, τόσο αναπόσπαστο μέρος του ποιοί είναι, που μπορούν ν’ ανακαλυφθούν μόνο μετά από χρόνια παρατήρησης, με οδυνηρά για την ψυχική υγεία ενός έμψυχου, παρ ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ψυχοπαθής που φτάνει στα ψυχιατρικά ιδρύματα ή στην καρέκλα του ψυχολόγου, είναι μια αποτυχημένη οργανική πύλη,  με δυσλειτουργικό πρόγραμμα. Σε μερικές περιπτώσεις στο ντιβάνι του ψυχίατρου φτάνει και ένας έμψυχος, μετά από αλόγιστη συναναστροφή, χωρίς έλεγχο, με τους Ο.Π.

Οι περισσότερες οργανικές πύλες δεν έχουν καμία διάθεση να παραβούν τους νόμους, δεν υπάρχει στον προγραμματισμό τους, στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία δεν έχει κλίση άλλη, από το να συνεχίσει το «A influences» (Mouravieff’s term), γνωστό και ως κοινωνική νόρμα, όπως το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τα παιδιά, τη δόξα ή οποιαδήποτε από μια σειρά «ιδανικά» που όλοι ενθαρρύνονται (προγραμματίζονται) να αγωνιστούν γι αυτά, από νεαρή ηλικία. Η επίτευξη αυτών των στόχων, πραγματοποιείται στην παγκόσμια κοινωνία, ως το αποκορύφωμα για την εύρεση της ευτυχίας, αλλά είναι προφανές, από την κατάσταση του κόσμου μας σήμερα, ότι η αληθινή ευτυχία παραμένει απατηλή και ουτοπική, όσο ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον για όσους έχουν μια ιδέα, ότι υπάρχει «κάτι περισσότερο».

Οπότε, από πού προέρχονται όλοι αυτοί οι “στόχοι ζωής” που εξυπηρετούν  και απασχολούν τον άνθρωπο, τόσο άσχημα; Είναι δυνατόν να είναι στην πραγματικότητα κάποιου άλλου, οι ιδέες και οι στόχοι, για εμάς, είναι στο συμφέρον κάποιου άλλου, το ότι οι περισσότεροι από εμάς, σπαταλάμε την πολύτιμη ενέργειά μας, τις προσπάθειές μας, την θέληση μας, για μια άκαρπη καταδίωξη μιας χιμαιρικής ουτοπικής ευτυχίας;

Η έννοια αυτή δεν είναι καινούργια και είναι, επομένως, μια ιδέα που δεν ακούγεται παράξενη στους τακτικούς αναγνώστες της ιστοσελίδας, www.miastala.com, και του www.terrapapers.com  αλλά αυτό που ΕΙΝΑΙ νέο και μάλιστα πολύ παράξενο είναι η ιδέα ότι :

Υπάρχουν δισεκατομμύρια από αυτές τις Οργανικές Πύλες,  που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να συντηρούν την άγνοια των ανθρώπων, ως προς αυτό το σχέδιο, της ουτοπικής ευτυχίας,  το οποίο είναι χαμένο στο «Φρακταλικό Χάος», εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της παραγωγής του «χαλαρού’’ ολόκληρης της ανθρωπότητας. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι δεν μιλάμε από κάποια μορφή κακοήθειας ή διαβολικού κακού από την πλευρά των Οργανικών Πυλών, μάλλον φαίνεται ότι απλώς κάνουν και ενεργούν σύμφωνα με τις προγραμματισμένες φύσεις τους, η οποία φύση τους φαίνεται πως είναι  «Α-ψυχη».

Είναι φανερό, κατόπιν προσεκτικής, Παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, ότι πολλά  δισεκατομμύρια οργανικές πύλες συνυπάρχουν στον πλανήτη Γη, μαζί με έμψυχα όντα. Αυτό που είναι σκληρό, ακατανόητο και απίστευτο,  είναι πως ο αριθμός των άψυχων όντων είναι σε αναλογία  50-50 …και συνεχώς η ζυγαριά γέρνει υπέρ των ΟΠ.

Οι Αδαμικές και Προ-Αδαμικές Φυλές: Στο Book III του Gnosis, ο Mouravieff συζητά γι αυτό που ονομάζει «προ-Αδαμική ανθρωπότητα» και «Αδαμική ανθρωπότητα». Ορίστε μερικά αποσπάσματα από αυτά που έχει πει ο Mouravieff :

…Στον πρώτο τόμο του Γνώσις, έχουμε ήδη αναφερθεί αρκετές φορές στη συνύπαρξη δύο ουσιαστικά διαφορετικών φυλών: η μια των Ανθρώπων και η άλλη των Ανθρωποειδών. Οφείλουμε να τονίσουμε το γεγονός ότι από εσωτεριστική άποψη η δεύτερη έννοια δεν έχει υποτιμητική έννοια. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι ολόκληρη η δραματική ιστορία της ανθρωπότητας, από την πτώση του Αδάμ μέχρι σήμερα, χωρίς να εξαιρούμε την προοπτική της νέας εποχής, έχει επισκιαστεί από τη συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων φυλών των οποίων ο διαχωρισμός θα επέλθει μόνο κατά την Τελική Κρίση.

… Η φυλή των ανθρωποειδών είναι οι απόγονοι των προ-Αδαμικών φυλών. Η θεμελιώδης διαφορά ανάμεσα στο σύγχρονο προ-Αδαμικό άνθρωπο και στον Αδαμικό άνθρωπο – μια διαφορά η οποία ΔΕΝ γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις – είναι ότι ο πρώτος δεν διαθέτει την υψηλότερη ανάπτυξη Ενεργειακών κέντρων (chakras) που υπάρχουν στον δεύτερο, ο οποίος, αν και έχει αποκοπεί από την γνώση της συνείδησης, μετά την πτώση του, έχει μια πραγματική δυνατότητα εσωτεριστικής εξέλιξης.  (σελ 107)

Εκτός από αυτό, οι δύο φυλές είναι παρόμοιες: έχουν τα ίδια χαμηλότερα κέντρα, την ίδια δομή της προσωπικότητας και το ίδιο φυσικό σώμα, αν και αυτό, τις περισσότερες φορές, είναι ισχυρότερο στον προ-Αδαμικό άνθρωπο απ’ ότι στον Αδαμικό. Όσον αφορά την ομορφιά , δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο προ-Αδαμικός άνδρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν από τον Θεό την έκτη ημέρα, κατ ‘εικόνα και καθ’ ομοίωση Του, και πως οι κόρες αυτής της φυλής ήταν πολύ όμορφες. (Σελ. 108-109)

Με τον προσδιορισμό του εαυτού του ως το «ΕΓΩ» της προσωπικότητάς του, ο Αδάμ έχασε την αίσθηση του πραγματικού του «ΕΙΝΑΙ» και έπεσε από την Εδέμ που ήταν η πρωταρχική του κατάσταση, στην ίδια με εκείνη των προ-Αδαμικών … Οι δύο ανθρωπότητες, που προέρχονται από δύο διαφορετικές δημιουργικές διεργασίες, αργότερα συμπτύχθηκαν σχετικά με το επίπεδο της οργανικής ζωής στη Γή … Από τότε και στο εξής, η συνύπαρξη αυτών των δύο ανθρώπινων τύπων, καθώς και ο ανταγωνισμός που ήταν το αποτέλεσμα αυτής, έγινε ο κανόνας … μπορούμε να δούμε ότι στο πέρασμα των αιώνων, ακόμα και στις ημέρες μας, οι Αδαμικοί στην, -μετά την πτώση-, κατάστασή τους, είναι γενικά σε υποδεέστερη θέση σε σχέση με τους προ-Αδαμικούς.

Προς το παρόν θα περιοριστούμε στο να επαναλάβουμε ότι ο σύγχρονος Αδαμικός άνθρωπος, έχοντας χάσει την επαφή με τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα του, και ως εκ τούτου με το πραγματικό του “ΕΙΝΑΙ” φαίνεται σχεδόν ίδιος με τον ομόλογό του προ-Αδαμικό. Πάντως, σε αντίθεση με τον προ-Αδαμικό, ο Αδαμικός, εξακολουθεί να έχει τα υψηλότερα Ενεργειακά κέντρα, τα οποία διασφαλίζουν, ότι έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το μονοπάτι της εσωτερικής ανέλιξης. Αν το θελήσει...

Ο Mouravieff  επίσης λέει ότι:

«Υπήρχαν αρχικά δύο φυλές που εξελίχθηκαν στη γη, και αυτές οι δύο φυλές, ενώ είναι σωματικά σχεδόν ταυτόσημες, ήταν πολύ διαφορετικές από άποψη ψυχής. Φαίνεται ότι ένας είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει μια ανώτερη και ολοκληρωμένη ψυχή σε αυτή τη ζωή, σε σύγκριση με τους άλλους που ήταν άδεια δοχεία και ήταν προορισμένοι να περιμένουν άλλη μια ‘’στροφή του τροχού» ή κοσμικό κύκλο. Η Αδαμική φυλή είναι η φυλή που υπέστη την Πτώση, πράγμα που σήμαινε τη διακοπή της σύνδεσης μεταξύ των υψηλότερων κέντρων (η οποία δίνει την πρόσβαση στην ανώτερη γνώση/συνειδητότητα) και τα χαμηλότερα κέντρα (τα οποία διέπουν τη φυσική ύπαρξη), και τα οποία άφησαν τον Αδαμικό άνθρωπο στην ίδια «παιδική χαρά», με τον προ-Αδαμικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα κάνοντας όλους μας Οργανικές Πύλες, μέχρι να μάθουμε πώς ν’ αναπτύξουμε την ψυχή».

Για να καταλάβουμε τον ορισμό του Mouravieff για τις δύο φυλές, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσουμε την περιγραφή του Cleckley για τον τρόπο με τον οποίο μια ΟΠ όπως αναφέρεται παραπάνω, συγκρίνεται με ένα  έμψυχο ανθρώπινο ον. Αυτό το κάτι που λείπει από την ΟΠ, συνδέεται με τη δυνατότητα κάποιου να έχει επαφή με τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα. Ο Mouravieff προσεγγίζει το θέμα των ΟΠ με βιβλικό τρόπο και αυτό είναι λίγο άβολο, για όσους δεν έχουν σε εκτίμηση την Βίβλο, παρ όλα αυτά  συνοψίζοντας το νέο είναι ότι :

Οι προ-Αδαμικοί ανθρώπινοι τύποι  δεν έχουν «ψυχή», ούτε καμία δυνατότητα ν’ αποκτήσουν. Αυτό είναι σίγουρα συγκλονιστικό, αλλά έχουν υπάρξει πολλές πρόσφατες ακαδημαϊκές συζητήσεις για το θέμα αυτό, με βάση αυτά που φαίνεται να είναι κλινικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, πράγματι, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι μόνο «μηχανικοί» και δεν έχουν καθόλου «εσωτερικό» ή «ανώτερο εαυτό». Ο Γκουρτζίεφ μίλησε για αυτό και το ίδιο έκανε και ο Δον Χουάν Μάτους στον Καστανέντα.

«Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που συναντάμε στον δρόμο, είναι  άνθρωποι  κενοί ψυχικά, στην πραγματικότητα είναι ήδη νεκροί.  Είναι ευτύχημα για εμάς που δεν τους βλέπουμε και που αυτοί δεν το γνωρίζουν. Αν ξέραμε τον  αριθμό των ατόμων που είναι πραγματικά νεκροί και τι αριθμός αυτών των νεκρών ανθρώπων κυβερνούν τις ζωές μας, θα πρέπει να τρελαθούμε από  φρίκη. » – Γ. Ι. Γκουρτζίεφ

Αυτό, φυσικά, θέτει και το ζήτημα του κατά πόσον ή όχι, το να προσπαθούμε να «βοηθήσουμε» ή να «σώσουμε» τέτοια άτομα, είναι χάσιμο χρόνου. Είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά τους το ότι δεν επιδέχονται καμία βοήθεια ή βελτίωση. Άρα το «σώσιμο» αποκλείεται και επιπλέον η συναναστροφή με ΟΠ κατεβάζει τον έμψυχο άνθρωπο στο επίπεδο τους και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν ανεβαίνει ένας ΟΠ επίπεδο.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο περιβάλλον των ΟΠ, υπάρχουν άρρωστοι, αποτυχημένοι, συνήθως έμψυχοι.

Τα περισσότερα από τα ΟΠ όντα, είναι πολύ αποδοτικά μηχανήματα. Αυτοί που συνήθως ταυτοποιούμε ως ψυχοπαθείς είναι «αποτυχίες» ή θύματα τους. Οι καλύτεροι εξ αυτών δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός μόνο από  προσεκτική παρατήρηση, επειδή τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.

Αν σκεφτούμε ότι ο πληθυσμός είναι ανακατεμένος, αυτή είναι  η αρχική έννοια της «ρύπανσης της γραμμής αίματος» τότε γίνεται αντιληπτό, ότι κατά τη διάρκεια της ζωής ενός συνηθισμένου “έμψυχου” ατόμου, το εν λόγω άτομο θ’ αντιμετωπίσει διπλάσια περισσότερες απ’ το μισό, οργανικές πύλες, παρά  έμψυχα άτομα.


ΑΛΛΑ, όταν κάποιος ΈΜ-ΨΥΧΟΣ, βρίσκεται στη διαδικασία της «ανάπτυξης» και της ενδυνάμωσης της ψυχής, το Σύστημα Ελέγχου των άψυχων, επιδιώκει και  προσθέτει ακόμη πιο πολλές «μονάδες ΟΠ» στη ζωή αυτού του ατόμου.


Είναι σαφές ότι το έργο του εντοπισμού αυτών των “οργανικών πυλών” από τους έμψυχους ανθρώπους είναι ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ για την Πνευματική  «ανύψωση» ακόμη και για την ουσιαστική υλική επιβίωση. Τώρα, μην αρχίσεις να «κυνηγάς μάγισσες» χωρίς τη δέουσα περισυλλογή. Να θυμάσαι ότι πολύ συχνά το άτομο που εμφανίζει αντιφατική ή μηχανιστική συμπεριφορά μπορεί να είναι ένα έμψυχο άτομο σε εσωτερική διαμάχη ή κάτω από την επήρεια ενός ή πολλών ΟΠ.

Το κυριότερο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι τους πραγματικά καλούς ΟΠ – ποτέ δεν θα μπορούσες να τους ξεχωρίσεις, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ. Ένα γνώρισμα,  που ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ψυχοπαθών, ήταν ότι οι πράξεις τους δεν ταιριάζουν με τα λόγια τους. Τι γίνεται όμως αν αυτό είναι ένα σύμπτωμα κάποιου αδύναμου και χωρίς βούληση; Πως μπορώ να γνωρίζω αν έχω ψυχή; Είναι βασικά ερωτήματα που έρχονται αυτόματα στον Νου διαβάζοντας ως εδώ.

Το αν είναι ή όχι άψυχα, τα άτομα που ονομάστηκαν Οργανικές Πύλες δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα. Μπορεί κάλλιστα κάποιοι να είναι έμψυχα άτομα που δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να δουν πίσω από το ψέμα της ταυτότητας του ΕΓΩ. Όσο αυτό δεν έχει ακόμα συμβεί, τα έμψυχα άτομα θα λειτουργούν, θα ζουν και θα βλέπουν τον κόσμο σαν και οι ίδιοι να ήταν Οργανικές Πύλες. Άρα δεν έχει καμία διαφορά ή σημασία το αν κάποιος είναι έμψυχος όταν συμπεριφέρεται, ζει, σκέφτεται, νοιώθει, και δρα σαν άψυχος..

Εύκολο γνώρισμα των ΟΠ. Είναι η απουσία ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ, η ΣΤΟΡΓΗΣ, δεν θα μιλήσω για την αγάπη, γιατί έγινε λέξη των ΟΠ κενή και χωρίς ουσία.. Αυτοί, οι άψυχοι άνθρωποι, οι ΟΠ,  απλά δεν ενδιαφέρονται, δεν νοιώθουν τίποτε,  για το τι συμβαίνει σε κάποιο άλλο άτομο. Εάν ένα άλλο άτομο πονάει ή είναι δυστυχισμένο, δεν ξέρουν πώς να ενδιαφερθούν, πώς να νοιώσουν. Τους λείπουν τα ενεργειακά κέντρα, από της καρδιάς και πάνω.

Σε ένα άτομο των ΟΠ, τα λεγόμενα υψηλότερα chakras είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων. Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα.

Ο μόνος πόνος που βιώνουν είναι η απόσυρση,  η στέρηση της τροφής, της άνεσης, του σεξ, ή αυτών που θέλουν, όλα σε σχέση με τα κάτω τρία chakras. Είναι, επίσης άψογοι στη διαστροφή της αντίληψης των άλλων, έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι άτομα συμπονετικά. Όμως, σε γενικές γραμμές, δρουν έτσι απλά για να διατηρούν τον έλεγχο.

Οι προ-Αδαμικές φυλές, επιτυχημένοι ψυχοπαθείς ή Οργανικές Πύλες,  χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των διαστάσεων, (περισσότερα στο βιβλίο) Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά μηχανήματα» και τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την παρατήρηση του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.

Ανακάτεμα Γενετικής Λίμνης: Υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να κατανοήσουμε πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε περισσότερο:  οι δύο φυλές διασταυρώνονται γενετικά για πάρα πολύ καιρό. Το DNA των δύο αυτών φυλών είναι τόσο μικτό, που έμψυχοι και άψυχοι, (ή αλλιώς Αδαμικοί και προ- Αδαμικοί) μπορούν να βρεθούν στην ίδια οικογένεια. Ο αδερφός σου, η αδελφή, η μητέρα, ο πατέρας, η κόρη ή ο γιος.

Όχι απαραίτητα κάποιος «άλλος άνθρωπος» στην άλλη άκρη του κόσμου ή στο απέναντι πεζοδρόμιο, που λατρεύει ένα διαφορετικό θεό ή έχει διαφορετικό χρώμα δέρματος. Μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο ζεις κάθε ημέρα της ζωής σου, και να θυμάσαι πως, ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκονται εδώ, είναι να στραγγίξουν, αποσπάσουν και να εκτρέψουν τα έμψυχα όντα από το να ανελιχθούν.

Είναι όλα, στην Γη, οργανωμένα για να μας αποτρέψουν από την Πνευματική Εξέλιξη, να μας αποσπάσουν, να μας κρατήσουν απασχολημένους με ένα σύζυγο, μια σύζυγο, μητέρα, πατέρα, κόρη ή γιό, που είναι πέρα από την ικανότητά να τον «σώσετε» επειδή αυτός ή αυτή δεν μπορεί και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να «σωθεί».  Είπαμε το «σώσιμο» αποκλείεται.

Είναι θεμελιακά διαφορετικοί από τα έμψυχα όντα, δεν έχουν το DNA, που θα επέτρεπε σε μια ψυχή να «ενσωματωθεί», έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η κατανόηση της δυνατότητας μιας ανώτερης Πνευματικής ζωής.

Ακόμη χειρότερα, σας αποστραγγίζουν από τη ζωτική  ενέργεια (ΨΥΧΗ) και, επομένως, σας αρνούνται κάθε πιθανότητα ανάπτυξης του μαγνητικού σας κέντρου, με τον τελικό προορισμό της ενέργειας αυτής να γίνεται 4D S.T.S. (Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ). Σε αυτές τις αλληλεπιδράσεις, δεν είστε τίποτα άλλο από μια μπαταρία και οι οργανικές πύλες στη ζωή σας είναι οι «σωλήνες τροφοδοσίας».
Εδώ στην Γη, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που νομίζουν ότι ζουν, τον κόσμο των οργανικών πυλών, ένα κόσμο της ύλης και υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους και όχι πάντα ενεργειακής.

Είναι ο κόσμος από τα τρία χαμηλότερα κέντρα και ένα σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου. Η έμψυχη φυλή ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες ώστε μπορεί και οι δύο να βρεθούν εντός της ίδιας οικογένειας.


Αν ενώσουμε τα επιμέρους θέματα και υφάνουμε ένα «χαλί» αυτόματα  καταδεικνύεται, μεγαλόπρεπα ορατή, η τωρινή μας πλανητική κατάσταση.


Με το να «κυνηγήσουμε τον Χρυσό» ο οποίος είναι επιθυμητός ώστε να πειραματιστούμε η συνείδησή μας ξέπεσε από την κατάσταση της «πνευματικότητας», η οποία είναι, μια 3D (Τρίτη διάσταση) ύπαρξη STO ( Service To  Others, υπηρεσία προς τους άλλους, με την χρήση των ανώτερων ενεργειακών κέντρων) σε ένα «ημι / είδος 4D διάστασης ευθυγραμμισμένης με τους 4D STS(Service To Self – υπηρεσία στον εαυτό, ικανοποίηση του  ΕΓΩ, και των κατώτερων ενεργειακών κέντρων ), σε ένα 3D κόσμο STS ο οποίος ήδη αποτελείται από μια ανθρωποειδή φυλή, που υπηρετεί ως Οργανικές Πύλες, τη γέφυρα που συνδέει τη 2η και την 3η διάσταση STS.
Έχοντας ξεπέσει, και επομένως έχοντας χάσει την συνείδηση της σύνδεσής της με τα υψηλότερα κέντρα, η έμψυχη φυλή δε διαφέρει σε καμία περίπτωση από την ανθρωποειδή άψυχη φυλή, παρατηρούμενη εξωτερικά. Διαφέρει μόνο στο ότι έχει τη δυνατότητα να επανασυνδεθεί με τα υψηλότερα κέντρα, μέσω της Ενεργειακής Πνευματικής ανάπτυξης των chakras.  Το DNA που φιλοξενούσε αυτά τα υψηλότερα κέντρα κάηκε – αποσυνδέθηκε και διασπάρθηκε στη δομή των κυττάρων. Ωστόσο, η ικανότητα για να το ξαναενεργοποιήσει παραμένει, αφανής αλλά είναι εκεί.

Αυτός ο 3ης διάστασης κόσμος στον οποίο «ξύπνησε» ο Αδαμικός έμψυχος άνθρωπος δεν ήταν το φυσικό του ενδιαίτημα. Δεν είναι ο δικός του κόσμος.

Ο 3ης διάστασης κόσμος, είναι ο κόσμος των ανθρωποειδών, των μαριονεττών κρέατος, των νεκρών που λένε, ότι ζουν, είναι ο κόσμος των Οργανικών Πυλών, ένας κόσμος της ύλης και των υλιστικών εξηγήσεων της ύπαρξης. Είναι μια φάρμα που λειτουργεί και ελέγχεται από τους 4D STS για την παραγωγή της τροφής τους, ενεργειακής και μη. Είναι ο κόσμος που ελέγχεται από τα τρία χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα,  με κυριότερο το σεξουαλικό κέντρο που περιορίζεται σε ρόλο της αναπαραγωγής μέσω του σαρκικού (ύλη) έρωτα. Είναι ένας κόσμος οργανωμένος, τακτοποιημένος, σε μια βάση πείνας, σεξ και φόβου.

Η έμψυχη φυλή «ξύπνησε» σε αυτόν τον 3D κόσμο και έγινε μέρος του, διασταυρώθηκε γενετικά με την τοπική φυλή μέχρι που η γενετική λίμνη αναμείχθηκε εντελώς. Τώρα, οι δύο φυλές είναι τόσο ανάμικτες, ώστε και οι δύο να βρίσκονται εντός της ίδιας οικογένειας.

Περισσότερο από αυτό, τα μοντέλα που διδασκόμαστε και αναγκαζόμαστε να εσωτερικεύουμε βασίζονται στον «φυσικό» κάτοικο αυτού του βασιλείου, την Οργανική Πύλη, τον προ-Αδαμικό, τον επιτυχημένο ψυχοπαθή. Έτσι, οι υλιστικές εξηγήσεις είναι ο κανόνας. Η εσωτερική «πνευματική» ζωή της Οργανικής Πύλης, η οποία είναι αποκομμένη από τα υψηλότερα ενεργειακά κέντρα, είναι το «κανόνας».

Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ζούμε σε ένα κόσμο, που γίνεται ολοένα και πιο «μηχανικός», ο οποίος αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως «μονάδες», όπου «η δημιουργικότητα» είναι η αντιγραφή των υφιστάμενων ιδεών όπως σε μια γραμμή παραγωγής,  εκεί που το «franchising» και το «branding» είναι τόσο σημαντικά στον οικονομικό κόσμο, όπου η δημοκρατία είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών κάθε λίγα χρόνια και όχι η δημιουργική συμβολή των ανθρώπων όσον αφορά την οργάνωση της ζωής τους.

Όπου οι άνθρωποι που «βλέπουν» άλλα όντα, άλλους κόσμους, μεταφέρονται σε στρατόπεδα φυλάκισης για τους «διανοητικά διαταραγμένους», όπου ο πολιτισμός αποτελείται από ατελείωτα αντίγραφα του ίδιου προϊόντος με ελαφρές τροποποιήσεις για να ξεγελάσουν τον καταναλωτή ότι πρόκειται για κάτι «νέο» και «επαναστατικό» και πάει λέγοντας.

Ποιοί υποφέρουν από αυτά τα άψυχα όντα; Μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα συνειδητοποιημένα έμψυχα άτομα είναι αυτά που «υποφέρουν» …και μερικοί από αυτούς που υποφέρουν περισσότερο, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να «act out», και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «τρελοί»,«γραφικοί» ή οτιδήποτε άλλο, διότι απλά δεν μπορούν να προσαρμοστούν στήν κενότητα της 3D STS ζωής.

Αλλά βέβαια, επειδή έχουν επίσης μια ισχυρή δημιουργική / επεκτατική-επιβιωτική παρόρμηση, μπορούν να μάθουν να υποτάσσονται, να «παίζουν το παιχνίδι,» να «κάνουν το σωστό.» Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι έμψυχοι ζουν ζωές σιωπηλής απελπισίας. Μπορούν να προγραμματιστούν τόσο νωρίς ώστε η δύναμη της ψυχής τους να διοχετεύεται στα κανάλια των «συστημάτων πίστης», έτσι ώστε, όπως έχει επισημανθεί, η ενέργεια της ψυχής τους να είναι αυτή που διατρέφει και συντηρεί το Matrix. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, ακόμη και ο μοναδικός σκοπός των ΟΠ.

Ο Χορός της Τρέλας: Χρειάζεται ο έμψυχος  να προσδιορίσει τις ΟΠ εξαρχής και ΠΡΙΝ από κάποια σημαντική πράξη του (γάμος, παιδιά, συνεταιρισμός…) Γιατί με το να «χορεύουμε» μαζί τους – ή με το να συνδεόμαστε συναισθηματικά μαζί τους, αγνοώντας την πραγματική φύση της αλληλεπίδρασης μαζί τους – είναι αυτό που μας κρατάει ρουφηγμένους και ανίκανους να επιτύχουμε «Ανύψωση».
ΑΝ – και αυτό είναι ένα μεγάλο «ΑΝ» – μπορούμε πραγματικά και αληθινά ν’ αλληλεπιδράσουμε με αυτούς χωρίς να μας αποστραγγίζουν από την ενέργειά μας – όλα ωραία και καλά. Θα μάθουμε μέσα στο βιβλίο εφικτούς τρόπους δράσης προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως, το πιο πιθανό είναι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό μέχρι να μπορέσουμε πραγματικά να ΔΟΥΜΕ – και δεν μπορούμε ποτέ να ΔΟΥΜΕ μέχρι να έχουμε αρκετή ενέργεια για να το κάνουμε αυτό.
Δεν μπορούμε να έχουμε την ενέργεια να  δούμε
όσο «χορεύουμε» με τις ΟΠ στη ζωή μας.

Δεν μπορείτε να τις δείτε μέχρι να σταματήσετε την αλληλεπίδραση μαζί τους. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να αλληλεπιδράτε μαζί τους μέχρι να μπορέσετε να τις δείτε. Έτσι, πρέπει να ανακαλύψετε τα στοιχεία για να τις εντοπίζετε – και να «πειραματιστείτε» να παρακολουθήσετε τις «αντιδράσεις» στο Matrix – και να βασίσετε κάποιες επιλογές σας, πάνω στα πιο ορατά αποδεικτικά στοιχεία.

Εάν η απόφασή σας να σταματήσετε την αλληλεπίδραση με τις Ο.Π. είναι σωστή, θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση αρκετής ενέργειας, για να μπορέσετε να δείτε ότι η απόφασή σας ήταν σωστή! Είναι δικής σας η ψυχή σας, και είναι δικαίωμα σας να την διεκδικήσετε, να την διατηρήσετε να την ανυψώσετε. Αλλά για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να σταματήσετε αυτό «το χορό του θανάτου, της τρέλας» με τις οργανικές Πύλες στην ζωή σας.

Κι άλλα σχετικά με τις Ο.Π για μεγαλύτερη αύξηση της παρατήρησης [1] Οι περισσότεροι “κορυφαίοι επιστήμονες”, στις θεωρίες τους, δεν λαμβάνουν υπόψη τους την πνευματική διάσταση, ή απορρίπτουν αμέσως οποιεσδήποτε «αντισυμβατικές»  θεωρίες, πόσο μάλλον «μεταφυσικές».
Ο ΟΠ επιστήμονας (και πόσοι ακριβώς ΟΠ επιστήμονες υπάρχουν συζητείται αναλυτικότερα παρακάτω) δεν έχει καμία απολύτως ιδέα περί «πνεύματος» ή για την ύπαρξη των υψηλότερων ενεργειακών κέντρων. Είναι ανίκανος να βιώσει αυτά τα υψηλότερα κέντρα, και ως εκ τούτου οι περιγραφές του για τον κόσμο δεν τις συμπεριλαμβάνουν. Επειδή δεν μπορεί να τα βιώσει, αμφισβητεί την ύπαρξή τους για όλους, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι σε θέση να «δουν» αυτά που οι ΟΠ είναι ανίκανες να δουν.

Σε έναν υλιστικό κόσμο, όπου οι ΟΠ είναι στο Φυσικό τους Στοιχείο, και οι Έμψυχοι ΔΕΝ είναι, με την επιστήμη των ΟΠ να καθορίζει το όριο μεταξύ του τί είναι αλήθεια και τί είναι λάθος, δεν υπάρχει χώρος για Υψηλότερες σφαίρες. Είναι «ψευδείς» σε σχέση με την αυτονόητη «αλήθεια» του υλισμού, όπως τη βιώνουν σε όλα τα επίπεδα οι ΟΠ.

Τρομακτικά στοιχεία που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ότι το 60% όλων των ιατρικών και επιστημονικών εγγράφων δημοσιεύονται από την ίδια μικρή ομάδα ακαδημαϊκών, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 6% του συνολικού αριθμού. Αν το πάρουμε ως ρεαλιστικό, ότι η πραγματικότητά μας χειραγωγείται σε μεγάλο βαθμό, τότε το λογικό βήμα για τη διατήρηση του επιστημονικού κόσμου υπό έλεγχο, είναι για να διασφαλιστεί ότι είναι γεμάτη με ανθρώπους, που εκφράζουν τις απόψεις και τις γνώμες που ταιριάζουν σε μια συγκεκριμένη ατζέντα.

Το ίδιο ισχύει για τον πνευματικό και εσωτερικό κόσμο. Οι 4ης  STS εξασφαλίζουν ότι οι θρησκείες, οι πνευματικές έννοιες, και σχεδόν το σύνολο του μεταφυσικού «κόσμου» κυριαρχείται από ΟΠ για τη διατήρηση του «κοπαδιού μέσα στο μαντρί»

Πράγματι, μια ιδανική στρατηγική είναι, να εξασφαλιστεί ότι τα κορυφαία πόστα, κατέχονται από οργανικές πύλες, επιτρέποντας σ’ αυτούς που μας ελέγχουν, να είναι εφησυχασμένοι, γνωρίζοντας ότι όλες οι θεωρίες γενικής εκπαίδευσης και έρευνας θα έχουν έναν σαφή υλιστικό και μη-πνευματικό προσανατολισμό, πράγμα το οποίο συντηρεί την Δαρβινική θεωρία ότι «είμαστε μαϊμούδες προσκολλημένες σε ένα άθεο κομμάτι βράχου που στριφογυρίζει στο διάστημα» και κρατώντας αυτά τα ενοχλητικά έμψυχα όντα κάτω απ’ τα μαγικά κολπάκια τους, υπάκουα μέσα στο μαντρί.

Οι δύο φυλές οφθαλμοφανώς υπάρχουν, και εξαιρώντας το κομμάτι της βιβλικής περιγραφής, η περιγραφή του Mouravieff είναι ακριβής. Μπορούμε να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας με το να τοποθετήσουμε την προ-Αδαμική φυλή εντός της υπερδιαστατικής πραγματικότητας και του συστήματος ελέγχου του Matrix. Ας ρίξουμε μια ματιά στα τέσσερα σημεία που τέθηκαν:


  • Οι προ-Αδαμικές φυλές χρησιμεύουν ως πύλες μεταξύ των επιπέδων των διαστάσεων, γι αυτό και η ονομασία Οργανικές Πύλες, όσο για το τι περνάει μέσα από αυτές της πύλες, συστήνω αν αντέχεις, να διαβάσεις Howard Phillips Lovecraft.
  •  Πρόκειται για «πολύ αποδοτικά οργανικά μηχανήματα» και «Τα καλύτερα από αυτά δεν μπορούν να διακριθούν, εκτός από την χρήση της παρατήρησης του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ»
  • Κλέβουν την ενέργεια από τα έμψυχα όντα, ώστε να μπορούν να τους μιμούνται.


Γνωρίζω πως αυτοί που φοβούνται από τις πληροφορίες περί άψυχων όντων, είναι έμψυχα όντα που συνειδητοποιούν πως οι αγαπημένοι τους είναι Ο.Π. Δεν το αντέχουν και εν ριπή οφθαλμού, το διαγράφουν από το «λογισμικό» τους. Αυτοί οι ΟΠ όμως εξακολουθούν να υπάρχουν, είτε διαγράψετε τις πληροφορίες είτε όχι και εξακολουθούν να σας χρησιμοποιούν σαν μπαταρίες. Συστήνω να ερευνήσετε το θέμα χωρίς προκαταλήψεις και παρωπίδες
.
Αν προσεκτικά παρατηρήσεις γύρω σου, θα δεις κάποιον άψυχο να κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπολογιστικά, επίμονα, ακατανόητα, παράλογα. Γνωρίζοντας τα εμφανέστατα χαρακτηριστικά ενός άψυχου, θα κατανοήσεις τι και γιατί γίνεται. Αρκεί να δεις το Ολοφάνερο. Όχι το φανερό, αλλά το Ολοφάνερο. Αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις, είτε γιατί δεν θέλεις να το δεις, είτε γιατί δεν το πιστεύεις, είτε γιατί δεν σε αφήνουν οι πεποιθήσεις σου, είτε γιατί δεν σε βολεύει.

Ανεξάρτητα όμως, από το αν το πιστεύεις ή όχι -το ζητούμενο είναι να γνωρίζεις κάτι και όχι να πιστεύεις, γιατί και η πίστη, ανήκει στο πεδίο δράσης των ΟΠ.- είναι πιθανόν ο συνεταίρος σου, ο αδελφός, ο φίλος, ο σύζυγος, ο συνεργάτης, η μνηστή, η μητέρα, ο πατέρας, ο δάσκαλος, ο εραστής, ο παπάς, ο γείτονας, ο συγκάτοικος, ο υιός, η κόρη, ο γαμπρός, να είναι αυτοί που πιθανώς, να ανήκουν στην φυλή των προ-Αδαμικών, να είναι μια Οργανική Πύλη, να ανήκουν στην φυλή των άψυχων όντων. Είναι επιτακτικό να ξέρεις, ποιός από αυτούς, έχει ψυχή και ποιός είναι Άψυχος.  Γιατί νοιώθοντας στοργή γι’ αυτούς ξεχνάς, πως είναι επίκτητη ετικέτα, ο τίτλος σύζυγος ή αδελφός και απευθύνεται σε κάποιο άλλο ανθρώπινο όν, που μπορεί να μην είναι, όπως ΕΣΥ θέλεις να πιστεύεις.

Φαντάζει απίστευτο; Μα γι αυτό και είναι Οφθαλμοφανές.
Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, να το κάνεις μυστικό, κάνε το Ολοφάνερο.
Κανείς δεν βλέπει, αυτό, που είναι μπροστά στα μάτια του.

© Ιων Μάγγος άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό strange τεύχος 141
Δες τις ταινίες (στις εικόνες) για να καταλάβεις τι είναι και πως λειτουργούν οι Οργανικές Πύλες.
***
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς


«Φαντάζει απίστευτο; Μα γι αυτό και είναι Οφθαλμοφανές. Αν θέλεις να κρύψεις κάτι, να το κάνεις μυστικό, κάνε το Ολοφάνερο. Κανείς δεν βλέπει, αυτό, που είναι μπροστά στα μάτια του.»
«Οι Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς ή αλλιώς Οργανικές Πύλες (εν συντομία Ε.Ψ ή Ο.Π.) είναι κοινωνικά αρπακτικά που ασκούν γοητεία, χειραγωγούν και φέρνουν τη ζωή στα μέτρα τους με τον πιο ανελέητο τρόπο αφήνοντας πίσω τους ένα μονοπάτι από ραγισμένες καρδιές, τσακισμένες προσδοκίες, κατεστραμμένα όνειρα και άδεια πορτοφόλια.

Έχουν πλήρη έλλειψη συνείδησης και συναισθημάτων για τους άλλους, εγωιστικά παίρνουν ό,τι μπορούν και κάνουν ό,τι αντέχουν, στα περιορισμένα πλαίσια του νου τους, παραβιάζοντας τις κοινωνικές νόρμες και προσδοκίες χωρίς την παραμικρή αίσθηση ενοχής ή λύπης.»

Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς. Τα Χαρακτηριστικά κι ο Χειρισμός τους.


Αυτό που μόλις διαβάσατε είναι η χωρίς περιττά στοιχεία γνώμη ενός ειδικού ιατρού, στο ζήτημα των επιτυχημένων ψυχοπαθών, αυτό που εμείς ονομάζουμε επιτυχημένους ψυχοπαθείς ή διαφορετικά οργανικές πύλες, ο οποίος παραθέτει επίσης μία λίστα με τα χαρακτηριστικά τους. Πριν προχωρήσουμε ας δούμε ποια είναι τόσο τα χαρακτηριστικά των ψυχοπαθών, όσο και μία περιγραφή της στρατηγικής που εφαρμόζουν καθημερινά για να ρουφούν την ενέργεια από το περιβάλλον τους, καταστρέφοντας σαν λαίλαπα στο πέρασμα τους, ειδικά αν τυχόν τους δώσουμε την ελευθερία να υπάρχουν, σε οπτικό πεδίο γύρω μας.

Οργανικές Πύλες. [1] Υπάρχουν Δύο Φυλές Ανθρώπων. Να ξεκαθαρίσουμε πως όταν μιλάμε για Επιτυχημένους Ψυχοπαθείς δεν εννοούμε τους ψυχοπαθείς των ψυχιατρείων που είναι αποτυχημένοι ψυχοπαθείς, με χαλασμένο λειτουργικό σύστημα, μα για τους άλλους που υπάρχουν γύρω μας, έξω από τα ψυχιατρικά ιδρύματα και γι αυτό αποκαλούνται, Επιτυχημένοι. Γιατί έχουν πετύχει να ζουν και να κινούνται στο πεδίο, καταστρέφοντας και δηλητηριάζοντας κάθε τι καλό κάθε τι όμορφο.
Τα χαρακτηριστικά τους εν συντομία


Είναι ετοιμόλογοι και επιφανειακοί: οι Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς συχνά διακρίνονται για την ευφράδεια του λόγου τους και την ταχύτητα της σκέψης τους. Μπορούν να είναι διασκεδαστικοί σαν συνομιλητές, να επιστρέφουν έξυπνες ατάκες και να είναι σε θέση να μιλήσουν για απίθανα, αλλά αρκετά πειστικά πράγματα τα οποία πάντα έχουν σκοπό να τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Επιδιώκουν πάντοτε να τραβούν την προσοχή με τα λόγια τις πράξεις και την στάση τους. Το ό,τι είναι Ε.Ψ. δεν σημαίνει ό,τι είναι και βλάκες, κάθε άλλο μάλιστα μπορούν να είναι πολύ έξυπνοι και αρκετά ενδιαφέροντες.

Είναι εγωκεντρικοί και έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια: οι Ε.Ψ. έχουν μια ναρκισσιστική και χονδροειδώς φουσκωμένη άποψη για την αξία του εαυτού τους και της σημασίας που δίνουν σε αυτόν, έναν πραγματικά εκπληκτικό εγωκεντρισμό και βλέπουν τους εαυτούς τους ως το κέντρο του σύμπαντος, πράγμα με το οποίο δικαιολογούν ότι ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες, θεούς, αξίες, τις οποίες επιβάλλουν δογματικά στον δύστυχο που θα βρεθεί στον δρόμο τους. Φυσικά ξέρουν τα πάντα αλλά κάποιοι έχουν την εξυπνάδα να μην το δείχνουν, ενώ οι ηλίθιοι το δείχνουν τόσο έντονα που καταντάει κουραστικό.

Έχουν έλλειψη τύψεων ή ενοχής: οι Ε.Ψ. δείχνουν μια εκπληκτική έλλειψη ανησυχίας για τις επιπτώσεις των ενεργειών τους, στους άλλους ανεξάρτητα από το πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι αυτές. Μπορεί να εμφανίζονται εντελώς ειλικρινείς για το θέμα, ήρεμα δηλώνοντας ότι δεν έχουν καμία αίσθηση καμίας ενοχής, ότι δεν λυπούνται για τον πόνο που προκαλούν και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν για κάτι. Μπορεί να επιφέρει την μεγαλύτερη καταστροφή, οικονομική, αισθηματική ή οικογενειακή και να μην το καταλαβαίνει καν. Είναι αυτοί που απαγάγουν νεαρά παιδιά από την μητέρα τους με χίλιες δυο ασήμαντες δικαιολογίες και τα ταλαιπωρούν, χωρίς ίχνος τύψης ή λογικής. Οι κοινωνικοί φορείς είναι καθημερινά αντιμέτωποι με τους Ε.Ψ. και τον παραλογισμό της ψύχωσης τους.

Δεν έχουν ενσυναίσθηση: πολλά από τα χαρακτηριστικά που εμφανίζουν οι ψυχοπαθείς συνδέονται στενά με μια βαθιά έλλειψη κατανόησης και αδυναμίας να να αντιληφθούν το διανοητικό και συναισθηματικό κόσμο των άλλων ανθρώπων και στην καλύτερη των περιπτώσεων απλά τους μιμούνται. Φαίνονται εντελώς ανίκανοι να «έρθουν στη θέση» των άλλων, παρά μόνο στα λόγια. Είναι αυτός που στο γραφείο θα δημιουργήσει την μεγάλη σύγχυση και από θέση απάθειας θα ψελλίζει γελοίες δικαιολογίες. Γενικά αυτοί που αντιγράφουν και μιμιδίζουν είναι Ε.Ψ.

Έχουν ρηχά συναισθήματα: οι Ε.Ψ. υποφέρουν από ένα είδος συναισθηματικής φτώχειας που περιορίζει το εύρος και το βάθος των συναισθημάτων τους. Μερικές φορές είναι ψυχροί και απαθείς, ενώ παρ ‘όλα αυτά, είναι επιρρεπείς σε δραματικά, ρηχά και βραχύβια συναισθήματα. Οι προσεκτικοί παρατηρητές του Ολοφάνερου, μένουν με την εντύπωση ότι παίζουν θέατρο και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κάτω από την επιφάνεια, απλά ένα κέλυφος που κινείται.

Κακός έλεγχος συμπεριφοράς: πέραν του ότι είναι παρορμητικοί, οι Ε.Ψ. είναι ιδιαίτερα αντιδραστικοί στο πώς δέχονται ύβρεις και προσβολές. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ισχυρούς ανασταλτικούς μηχανισμούς για τον έλεγχο της συμπεριφορά μας. Ακόμη κι αν θα θέλαμε να ανταποκριθούμε επιθετικά σε κάποιον συνήθως είμαστε σε θέση να το ελέγξουμε. Για τους Ε.Ψ. αυτοί οι έλεγχοι είναι μία ανασταλτική αδύναμη και η παραμικρή πρόκληση είναι επαρκής για την αντιμετώπισή τους. Όμως, οι δράσεις τους διακρίνονται από μία «κρύα και εστιασμένη ποιότητα», ενώ μπορούν να επιστρέψουν στη «φυσιολογική» τους απαθή κατάσταση πολύ γρήγορα.

Έχουν ανάγκη για ακραίους ενθουσιασμούς: οι Ε.Ψ. έχουν μια συνεχή και υπερβολική ανάγκη για ενθουσιασμό, να ζουν ή να κάνουν επικίνδυνα πράγματα, να βρίσκονται μέσα σε δράση που σε πολλές περιπτώσεις αφορά και την παραβίαση των κανόνων. Αυτό το κάνουν για να νοιώσουν συναισθήματα δυνατά και δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να το κατορθώσουν γι αυτό γίνονται κατά συρροή δολοφόνοι ή ακολουθούν «ακραία αθλήματα» με σκοπό να «νοιώσουν».

Στερούνται ευθύνης: Οι συμφωνίες, οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις δεν σημαίνουν τίποτα για τους Ε.Ψ. Οι καλές προθέσεις, για παράδειγμα δηλώσεις όπως «εγώ ποτέ δεν θα απατήσω -εξαπατήσω πάλι», είναι υποσχέσεις του αέρα. Η απόδοσή τους στην εργασία είναι ασταθής, με συχνές απουσίες, κακή χρήση των πόρων της εταιρείας, παραβιάσεις της πολιτικής της εταιρείας, και γενικά είναι αναξιόπιστοι. Δεν τιμούν τις επίσημες ή σιωπηρές δεσμεύσεις που δίνουν σε άτομα, οργανισμούς ή αρχές. Στην οικογένεια είναι σε μόνιμη κατάσταση απιστίας, γιατί αυτό τους κάνει να «νοιώθουν κάτι».

Προβλήματα Συμπεριφοράς σε μικρή ηλικία: οι περισσότεροι Ε.Ψ. αρχίζουν να παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς σε νεαρή ηλικία. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίμονα ψέματα, εξαπάτηση, κλοπή, εμπρησμό, σκασιαρχείο, κατάχρηση ουσιών, βανδαλισμούς, ή / και πρώιμη σεξουαλικότητα και όλα αυτά στην εφηβεία τα ντύνουν με την μάσκα μιας ψευδούς πνευματικότητας. Επειδή πολλά παιδιά παρουσιάζουν κάποιες από αυτές τις συμπεριφορές λίγο έως πολύ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στο ιστορικό ενός Ε.Ψ. τέτοιες συμπεριφορές είναι πιο εκτεταμένες και σοβαρές από ό,τι στους περισσότερους, συνεχίζονται στην ενήλικη ζωή τους με την επίφαση της ψευδό-πνευματικότητας.

Είναι όποιοι ακολουθούν τα λογής λογής μονοπάτια-ρεύματα που προσφέρουν απλόχερα σεξ, ναρκωτικά, ελευθεριότητα με βαρύγδουπες κενές λέξεις αγάπη, φως, τάντρα, θεοποιοί, ΟΤΟ, ρεύμα του Σαρασκρίνιο, ρεύμα του ήχου, του φωτός, του έρωτα, της αγάπης και με τόσο ρεύμα θα πουντιάσουμε !

Αντικοινωνική Συμπεριφορά Ενηλίκων: Οι Ε.Ψ. αντιμετωπίζουν τους κανόνες και τις προσδοκίες της κοινωνίας και των συνανθρώπων τους, σαν άβολες και παράλογες που εμποδίζουν τη δική τους έκφραση συμπεριφοράς. Κάνουν λοιπόν τους δικούς τους κανόνες. Η αντικοινωνική συμπεριφορά μπορεί να ποικίλει να αποτελείται από αμφισβητήσιμες πρακτικές στις επιχειρήσεις που εργάζονται μέχρι την κακοποίηση παιδιών και ούτω καθεξής. Άλλοι κάνουν πράγματα που δεν είναι απαραίτητα παράνομα, αλλά παρόλα αυτά είναι ανήθικα, ή επιζήμια για τους άλλους: εξαπάτηση ενός συνεταίρου, συναισθηματική κακοποίηση, εκφοβισμός, είναι μερικά από αυτά.

Πώς λοιπόν αντιμετωπίζουμε αυτούς τους Επιτυχημένους Ψυχοπαθείς;


Αυτός ο δρόμος δεν είναι εύκολος και δεν λείπουν οι παγίδες, αλλά αν υπάρχει ένας ψυχοπαθής στη ζωή σας —που σίγουρα υπάρχει —αντιλαμβάνεστε άμεσα τους λόγους που πρέπει να τους αντιμετωπίσετε, να τους χειριστείτε ή και να τους ξεφορτωθείτε. Στην πραγματικότητα το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αποσυνδεθείτε μια για πάντα απ αυτούς. Αποσυνδέομαι σημαίνει ΚΟΒΩ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Όμως ζούμε ανάμεσα τους και κάποιες φορές χρειάζεται να τους αντιμετωπίσουμε για να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς απώλειες.

Ο χειρισμός είναι απλός και χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις απλές, αντιμετωπίζοντας ένα Ε.Ψ. που δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος, η Ελάχιστη και μονάχα η απολύτως απαραίτητη επικοινωνία αν η αποσύνδεση είναι δύσκολη. Υπάρχει μια τεχνική που χειρισμού που ονομάζεται “μονάχα όλα καλά” και απαιτεί Έλεγχο και Πειθαρχία δύο από τις πέντε αρχές αντιμετώπισης των Ε.Ψ.

πχ. «Ελένη δεν μάζεψες τα πιάτα απ το νεροχύτη είσαι άχρηστη κι ανίκανη. Πάλι θα αργήσω στην δουλειά και θα φταις εσύ (μετατόπιση ευθύνης) Που στα κομμάτια είναι ο καφές μου και η ομπρέλα μου, θα βρέξει και έπλυνα τ’ αμάξι, την τύχη μου μέσα»

«Η ομπρέλα είναι δίπλα στην πόρτα Νίκο και ο καφές στο τραπέζι. Χαίρομαι που θα βρέξει επιτέλους θα ποτιστεί η γη και τα λουλούδια στον κήπο μας. Μετά από τόση ξεραΐλα το χρειαζόμασταν» Μιλά όλο χαμόγελα και γλυκύτητα, Ελέγχοντας και Πειθαρχώντας τα δικαιολογημένα συναισθήματα αγανάκτησης και θυμού.

Το μυστικό είναι η επικοινωνία σου να βασίζεται ΜΟΝΟ σε κάθε τι καλό, αγνοώντας σκόπιμα κάθε τι άσχημο … κι όσο αντέξεις. [2] Γιατί ο Νικολάκης σου τρέφεται Ενεργειακά από σένα καθημερινά και ασταμάτητα. Το ίδιο γίνεται και σε κάθε έκφανση της ζωής σου. Στην τράπεζα, στο γραφείο, στην εκκλησία, στις παρέες και όπου δεν είναι πρέπων να αποσυνδέεσαι άμεσα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα συνεχίσεις την σύνδεση με τον κάθε Νικολάκη, όλη σου την ζωή, εκτός κι αν θέλεις να είσαι η μπαταρία του. Αλλά η μπαταρία κάποτε αδειάζει και γνωρίζεις τι κάνουν οι άνθρωποι τις άδειες μπαταρίες.

Διάκριση, Έλεγχος, Πειθαρχία, Επιμονή και Χρονικότητα: Το λάθος που κάνουν οι άνθρωποι όταν αντιμετωπίζουν τους Ε.Ψ. είναι το να μην έχουν μια στρατηγική. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο μέσος άνθρωπος παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά νομίζει πως τα ξέρει όλα και “ποιός ειν’ αυτός που θα μου κάνει εμένα τον –την κλπ κλπ” πατώντας την μπανανόφλουδα μεγαλοπρεπέστατα.

Οι πολεμιστές από την άλλη μεριά, όχι μόνο έχουν μια καλά προετοιμασμένη στρατηγική, αλλά είναι απελευθερωμένοι και από το ασήμαντο εγώ τους. Αυτό που συγκρατεί, χαλιναγωγεί κι ελέγχει το εγώ, είναι το ότι υπάρχει η Επίγνωση, πως η πραγματικότητα είναι μια ανθρώπινη ερμηνεία και τίποτε άλλο και μάλιστα ούτε καν δική τους. Αυτή η Επί-Γνώση είναι το πλεονέκτημα που έχει ο πολεμιστής απέναντι στον κοινό άνθρωπο και μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ αρκεί να εξαφανίσεις το Λερναιοκέφαλο Εγώ σου.

Μπορείς να χειριστείς πανεύκολα κάθε Ε.Ψ επειδή αυτός ζει και αναπνέει στον κόσμο του Εγώ, παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τον εαυτό του και επομένως είναι ένα εύκολα χειρίσιμο θύμα, μα μονάχα αν δεν παίρνεις εσύ τον εαυτό σου στα σοβαρά και μονάχα επίσης αν είναι αδύνατον να αποσυνδεθείς εντελώς. Ο κατάλληλος χρόνος (χρονικότητα) που διαλέγεις να κάνεις την πειθαρχημένα στρατηγική (πειθαρχία) κίνηση σου είναι επίσης σημαντικός και χρειάζεται να ξέρεις τι κάνεις και πότε το κάνεις.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις πέντε στρατηγικές αρχές μπορείς να κατατροπώσεις κάθε Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.


Οι Ε.Ψ. μας μελετούν μέσα από τον κόσμο τους (του εγώ) αλλά δεν είναι και δεν έχουν γνώση, από τον δικό μας κόσμο, (του ΑΤΜΗΝ ) και οι κόσμοι μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι, η συμπεριφορά τους δεν χαρακτηρίζεται από συμπονετικότητα, συνείδηση και ενσυναίσθηση. Η συμπεριφορά τους πολύ απλά, είναι εκείνη του αρπακτικού και δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά το φαί τους.

Λένε ψέματα χωρίς να έχουν συνείδηση και ποτέ δεν νιώθουν ενοχή. Έτσι, όταν κάποιος τους αντιμετωπίσει είτε κατά πρόσωπο, είτε στο δικαστήριο, συχνά είναι σε θέση να πείσουν τόσο το ακροατήριό τους όσο και τους ενόρκους. Ένα θύμα που συχνά έχει ήδη υποστεί σοκ, είναι πολύ πιθανόν να είναι φοβισμένο, αποπροσανατολισμένο και σε απόγνωση, σε αντίθεση με τον ψυχοπαθή που είναι ψύχραιμος και σίγουρος για τον εαυτό του μιας και δεν νοιώθει απολύτως τίποτα. Δείτε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών...

Επιπλέον, ακόμα και την προσωπική μας ζωή συναντάμε πολλούς ανθρώπους που αποφασίζουν να ζήσουν όχι με βάση την πραγματικότητα, αλλά με αυτό που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους σκοπούς τους. Οι Ε.Ψ. χρησιμοποιούν μπαράζ συναισθηματικών επιθέσεων εναντίον των θυμάτων τους. Αφού υποστεί σοκ, το θύμα συνήθως πληγώνεται συναισθηματικά και αδρανοποιείται αφήνοντας έτσι χώρο στον Ε.Ψ. να πάρει αυτό που θέλει. Οι Ε.Ψ. έχουν μελετήσει πολύ καλά στο πώς να ασκούν γοητεία. Η γοητεία αποτελεί για αυτούς το δόλωμα για τη λεία τους.

Επίσης εκτός από τους Ε.Π (εν συντομία) υπάρχουν και οι έμψυχοι, που έχουν την ατυχία να τους συναναστρέφονται και να βρίσκονται υπό την επήρεια και την καταπίεση των Ε.Π. Αυτούς ενώ έχουν τα χαρακτηριστικά των Ε.Ψ. μονάχα όταν βρίσκονται κάτω από την καταπίεση των Ε.Π. και όταν απομακρύνονται παύουν να λειτουργούν σαν αυτούς, πρέπει και για όσο βρίσκονται υπό το καθεστώς διαβίωσης των Ε.Ψ. να τους χειριζόμαστε με τον ίδιο τρόπο με τους Ε.Π. Η Αποσύνδεση και ο χειρισμός “ όλα καλά” είναι τα εργαλεία που έχουμε στην διάθεση μας για να μην τρελαθούμε.

Η διαβάθμιση των Ε.Ψ.


Ατομικά οι Ε.Ψ. παρουσιάζουν μια σειρά από συμπεριφορές, ανάλογα με τα εγγενή χαρακτηριστικά τους, την ευφυΐα και άλλους παράγοντες. Οι έξυπνοι ανάμεσά τους είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από ό, τι οι χαζοί. Οι Ε.Ψ. που είναι λιγότερο ευφυείς γενικά επικεντρώνονται σε μικρότερο φάσμα στόχων. Οι πιο έξυπνοι ψυχοπαθείς μπορεί να ορίσουν μέσα στο χρόνο μία σειρά στρατηγικών για την επίτευξη των στόχων τους, για παράδειγμα να βάλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν στη Βουλή, να γίνουν ανάδοχοι ενός έργου κτλ.

Όταν οι πιο έξυπνοι από τα άτομα αυτά καθώς πάνω από 20.000 ψυχοπαθείς με δείκτη νοημοσύνης πάνω από 180 περπατούν ανάμεσά μας με σκοπό να αποκτήσουν εξουσία στην κυβέρνηση, χρήματα, επιχειρήσεις κτλ., ο αντίκτυπός τους είναι ριζικά αυξημένος.

Για όλους αυτούς τους λόγους οι στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι Ε.Ψ. πρέπει να γίνουν απόλυτα κατανοητές από όλους τους ανθρώπους έτσι ώστε η συναναστροφή μαζί τους να γίνεται με το το δυνατό λιγότερο κόστος και πόνο για όσους είναι Άνθρωποι. Γιατί οι άνθρωποι λιγοστεύουν επικίνδυνα γρήγορα. Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο [3]

© Ιων Μάγγος απόσπασμα από το υπό έκδοση βιβλίο του “Οργανικές Πύλες”
***
Παραπομπές για μελέτη:

[1] Οργανικές Πύλες. Υπάρχουν Δύο Φυλές Ανθρώπων.

[2] Γυναίκες–Άντρες, Θύματα και Θύτες

[3] Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο


ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΦΩΤΟ:Α.Τ.