18 Νοε 2020

Διαδήλωσεις κατά των περιορισμών του κοροϊδοϊού που χρειάζονται και στην Ελλάδα ... Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη έχουμε τον ίδιο εχθρό : τη Ν.Τ.Π.


Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Διαδήλωση κατά των περιορισμών του κοροϊδοϊού  διοργανώθηκε ξανά στο Βερολίνο.Κλειστό το κέντρο του Βερολίνου, η αστυνομία εξέδωσε πρόστιμα σε 30 συμμετέχοντες της δράσης για παραβάσεις. UPD ρίψης νερού κινήθηκαν εναντίον των διαδηλωτών! Σήμερα, η Bundestag συζητά την αλλαγή του νόμου για την "προστασία της μόλυνσης".

Μπροστά στο κτίριο της Verkhovna Rada στο Κίεβο, χιλιάδες ′′ coronasceptics ′′ (μεμονωμένοι επιχειρηματίες που είναι δυσαρεστημένοι με τους περιορισμούς του covid), κάποια στιγμή διαδηλωτές προσπάθησαν να διαρρήξουν το κτίριο της Rada.

Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας

Η Παγκόσμια Συμμαχία Ελευθερίας θα προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα σύνδεσης με διάφορες ενώσεις και οργανώσεις που προσφέρουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη, πραγματικό διάλογο για την επιστήμη και την πολιτική υγείας, ενώ κρατούν σε όλο τον κόσμο αξιωματούχους για να λογοδοτήσουν σύμφωνα με το νόμο. Θα προσφέρουμε διαφανείς λύσεις βασισμένες στα τεκμήρια και θα ενθαρρύνουμε την έντονη συζήτηση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους επιστήμονες και τις κυβερνήσεις για να διασφαλίσουμε ότι οι θεμελιώδεις ελευθερίες των ανθρώπων του κόσμου αποκαταστάθηκαν.

Η αποστολή μας είναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ τις αγαπημένες ελευθερίες μας, να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ συνεργασίες και συνδέσεις μεταξύ ομάδων γιατρών, επιστημόνων, δικηγόρων, επαγγελματιών και εκστρατειών ελευθερίας παγκοσμίως. Θα ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ διαφανείς αναλύσεις των δεδομένων για επιχειρηματικές και καινοτόμες λύσεις για να χτίσουμε έναν υπέροχο κόσμο για εμάς, τα παιδιά μας και τις μελλοντικές γενιές.

Δείτε το ντοκιμαντέρ σε Υψηλή Ποιότητα εδώ: youtu.be/Icz5ByckK1Q

 Oracle Films του www.oraclefilms.com
#worldfreedomalliance #WFA2020