13 Νοε 2020

Δηλαδή να πάμε πέντε φίλοι στην αλάνα για μπασκετάκι "σκοτώνει", να πάνε 5000 λ ε χ ρ ί τ ε ς να κλείσουν τους δρόμους για του Αγίου Πολυτεχνείου δεν τρέχει κάστανο;



Στο mega (μετά βγήκε και στο Sky) η πρόεδρος της ένωσης ιατρών νοσοκομείων Θεσσαλονίκης κα Δάφνη Κατσίμπα (ακροαριστερών πεποιθήσεων) μίλησε για το αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να διαδηλώσει μέσα στην καραντίνα για το Πολυτεχνείο.

Τα δε λόγια της ήταν: "Ναι, θα δώσουμε το παρόν στην πορεία και καλούμε και τα μέλη μας να το πράξουν".

Ωραίο παράδειγμα δίνει, από τη μία ΟΛΟΙ οι γιατροί να παρακαλάνε να μην υπάρχουν πορείες εξαιτίας του ψευτο-ιού και γιατί το σύστημα υγείας στην πόλη μας έχει σχεδόν καταρρεύσει και αυτή έρχεται ως πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών και δηλώνει ούτε λίγο, ούτε πολύ το ακριβώς αντίθετο.

Προς όλη την ιατρική κοινότητα : είτε της αφαιρείτε την άδεια είτε το βουλώνετε οδηγώντας μας στο συμπέρασμα, για ακόμα μια φορά, ότι μας δουλεύετε.

Εμπρός λοιπόν... η ... "Κούλα απο το Παγκράτι" πήρε πρόσκληση από την εισαγγελία να δώσει εξηγήσεις επειδή έγραψε στο Facebook ότι δεν κινδυνεύει κανένας... και δεν είναι ούτε καν οδοντίατρος ...

Επόμενος "επαναστάτης" ο ρουφιάνος του Σόρος,ο "αγάπη μου έκλεισα τις τράπεζες" :


Οι επαγγελματίες αγωνιστές του Πολυτεχνείου, φέτος διαμαρτύρονται και για την κρατική διαχείριση του Covid-19 :

Μπήκαν στο Πολυτεχνείο για τις 17 Νοέμβρη – Σύσκεψη στο Μαξίμου

Στην αυλή του Πολυτεχνείου...

Στην αυλή του Πολυτεχνείου βρίσκεται η άκρη του νήματος του φασισμού της μεταπολίτευσης. Ότι αυτοί —ντόπιοι και ξένοι—, οι οποίοι “έστησαν” το Πολυτεχνείο, ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν να στήσουν το σκηνικό της εξουσίας της μεταπολίτευσης. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οι “διακριθέντες” εκεί μέσα ήταν άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών των “προστατών” της βαλκανικής Μπανανίας.


Άνθρωποι επιλεγμένοι από την KGB, τη CIA και τη Μοσάντ.


Αυτοί, που επιλέχθηκαν να εμφανιστούν σαν “ήρωες”, ήταν το τελικό προϊόν της διαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών των υπηρεσιών. Κάποιοι “τρίτοι”, δηλαδή, αποφάσισαν ότι η “δική” τους Δαμανάκη θα κρατάει το μικρόφωνο και όχι κάποιος άσχετος. Από εκεί και πέρα “σφραγίστηκε” για πάντα το θέμα “Πολυτεχνείο”. Αντιμετωπίζεται περίπου όπως το “Ολοκαύτωμα” των Εβραίων. Ισχύει η επίσημη εκδοχή και απαγορεύεται κάθε περαιτέρω έρευνα. Όποιος το ερευνά, είναι “φασίστας”. Μόνον που δεν ποινικοποίησαν την έρευνα γύρω από αυτό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ και ΕΔΩ