12 Νοε 2020

Έτσι παίζεται το παιχνίδι ...



Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Γράφουν στον υπέρτιτλο ... :  Έκλεισε το «deal» της EE με την Pfizer – 300 εκατ. εμβόλια στις χώρες μέλη.

Στα ψιλά όμως αναφέρουν ότι...:

Η διανομή θα εξαρτηθεί από την έγκριση της ευρωπαϊκής ρυθμιστικής αρχής, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), ο οποίος δεν έχει ακόμη λάβει τα στοιχεία της κλινικής δοκιμής των de Pfizer/BioNTech : θα τα εξετάσει για να γνωμοδοτήσει προς την Κομισιόν, η οποία θα αποφασίσει για την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας του εμβολίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη υπογράψει αντίστοιχες συμφωνίες με τις εταιρείες AstraZeneca , Sanofi and Johnson & Johnson για τα πειραματικά τους εμβόλια και βρίσκεται σε συνομιλίες με τις Moderna , CureVac και Novavax για την εξασφάλιση και των δικών τους πειραματικών εμβολίων.



Αυτή είναι η περιοχή της νέας NAVTEX των Τούρκων για το Oruc Reis- Χάρτης

Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ σε Άγκυρα για τη NAVTEX: Διάβημα διαμαρτυρίας

Μετά την διαμαρτυρία του Δένδια ο Ερντογάν έχασε τον ύπνο του ...

Ψυχρολουσία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα: Οι ΗΠΑ “αναγνωρίζουν” 6ν.μ εναέριο χώρο στην Ελλάδα!

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο οποίο ακόμη επικεφαλής είναι ο Μάικλ Πομπέο που τον Φέραμε να κάνει προεκλογική εκστρατεία στη Σούδα , μας λέει ότι έχουμε 6 ναυτικά μίλια εναέριο χώρο, το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου διέρρευσε προς ΜΜΕ ότι “βρισκόμαστε μια ανάσα από εξοπλιστική συμφωνία μαμούθ 5 δις για το Πολεμικό Ναυτικό”! Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση των “αμερικανικών φρεγατών” για την οποία κάποιοι φαίνεται ότι βιάζονται πάρα πολύ!. Όμως λίγη ώρα μετά από τις διαρροές που έλεγαν ότι θα δώσουμε 5 δις στις ΗΠΑ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μας…έκοβε 4 μίλια στον εναέριο χώρο του Αιγαίου!  [ πηγή ] - Διαμόρφωση/προσθήκες:Α.Τ.