9 Νοε 2020

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία !



Είναι οι δοτές, ελληνόφωνες "κυβερνήσεις" που πτώχευσαν, ξεπούλησαν και υποθήκευσαν ολόκληρη την πατρίδα, που κατέστρεψαν την βιομηχανία, το εμπόριο, την πολεμική βιομηχανία, την γεωργία, τον τουρισμό, το σύστημα υγείας, το συνταξιοδοτικό, αδυνάτισαν και αποδόμησαν το στράτευμα, έδιωξαν πάνω από 500 χιλιάδες λαού στο εξωτερικό και εξανάγκασαν σε ακραία ανέχεια μεγάλο μέρος των Ελλήνων ενώ οι ίδιοι παραμένουν στο απυρόβλητο της δικαιοσύνης, έχοντας κάνει παράνομη κατάληψη στην ξενοκίνητη βουλή του ανύπαρκτου κράτους, με παχυλούς μισθούς και κραυγαλέα προνόμια, δρώντας ως δωσίλογοι και ανθέλληνες προδότες.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στο φαύλο καθεστώς της κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας το οποίο νομοθετεί ενάντια στη θέληση και βούληση του λαού υποστηρίζοντας ότι διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση και εντολή.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της βουλής οπερέτας και της κυβέρνησης «yes men» που νομοθετούν ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν σε εξόντωση το λαό μας και σε διάλυση την πατρίδα μας.

Αγωνιζόμαστε για την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία.

Με τον διχασμό ,τον τρόμο και τον φόβο προσπαθούν να επιβληθούν! Είναι αδίστακτοι ... Με διχασμένη την Κοινωνία οδηγούμαστε στην παγίδα τους! Ο διχασμός στην Κοινωνία είναι το πρώτο που μετράει για το καθεστώς και τον μ ε θ ο δ ε ύ ο υ ν  με την  π ρ ο π α γ ά ν δ α  των κρατικοδίαιτων μ . μ . ε.

Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά.Ο καιρός έφτασε και ήδη βλέπουμε ένα λαό υποταγμένο- από τα λάθη του και την αφέλεια του- σε ένα καθεστώς τρόμου.

Σκοπός, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. Να χαθεί η κοινή λογική μας. Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!

  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!
  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!
  • Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!

Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν, σήμερα έγιναν στρατιωτάκια. Στέκονται ακούνητα αμίλητα και "τραβούν" προσοχή στις ξένες δυνάμεις παραδίνοντας σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές. Είναι η ατζέντα του Νέου Κόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη - η ιδιωτικοποίηση όλων των χωρών, και τελικά η κατοχή και ιδιωτικοποίηση ολόκληρου του πλανήτη!

Είστε όλοι, Δοσίλογοι και Προδότες των Ελλήνων. Ακούστε τι σας λέει ο Ελληνικός Λαός :

Ανακαλούμε την όποια εντολή και πληρεξουσιότητα σας είχαμε δώσει στο παρελθόν.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε.
  • Δεν μας εκπροσωπείτε.
  • Δεν σας αναγνωρίζουμε ούτε σαν νόμιμη κυβέρνηση, ούτε σαν Έλληνες.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δημοκρατία που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με τον Δήμο και τις ανάγκες του Λαού.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την Δικαιοσύνη που διορίζεται από την εκτελεστική εξουσία.
  • Δεν αναγνωρίζουμε αυτήν την νομοθετική εξουσία αφού είναι το ίδιο με την εκτελεστική.
  • Δεν αναγνωρίζουμε συντήρηση, δεξιά, νεοφιλελευθερισμό, αριστερά, σοσιαλισμό, κομμουνισμό, προοδευτισμό, και διεθνισμό ως ελληνικές πολιτικές τάσεις αλλά ως φραγκόφερτες, αθεϊστικές, αρνησηπάτριες και διχαστικές πρακτικές.

Είστε σφετεριστές, εισβολείς, δοτοί, και ξένοι για εμένα, την Πατρίδα μου και το Έθνος των Ελλήνων, που με τόσο μίσος πολεμάτε. Αυτή η Δικτατορία που κυβερνά με μανδύα δημοκρατίας, πρέπει να πέσει, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τον Εθνικό ακρωτηριασμό.

Και θα πέσει!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ !!... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !! ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ !! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !! ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!

«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη….γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθεί μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γη από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».  [Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)]

***************************************************************************************************************************
Ζούμε οι άνθρωποι µε µια παγιωμένη ερμηνεία των πραγμάτων. Αναγνωρίζουμε τον κόσμο µε ορισμένο τρόπο και τον βλέπουμε από συγκεκριμένη γωνία. Κι επειδή η οπτική αυτή γωνία είναι η μόνη που ξέρουμε, τη θεωρούμε «θεία» αλήθεια. Κι έτσι αυτοπεριοριζόμαστε σε στενά πρότυπα. Είμαστε εγκλωβισμένοι σε µια πνευματική στενότητα, αποκοιμισμένοι µε ψεύτικες αξίες.
Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος...

Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ